עבור לתוכן

"החיזבאללה חדר לרשתות מחשבים ישראליות, בינהן רשתות צבא."

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הידיעה הזו לפני כמה דקות בחדשות ערוץ 10, והעסק הזה כ"כ :pissed: :pissed: :pissed: ! מילא באזרחי, שם עדיין לא יצאו מהשוק

של ווינדואוס 95, HOW THE F**CK מאפשרים לחיזבלאט להגיע למחשבי צה"ל ?!! כאילו הם לא שמעו על הצפנות ? ולא, WEP לא נחשב :s07:.

אני לא מבין איך בשנת 2006, לא מצליחים לעצור חיזבלון עם לאפטופ וכרטיס רשת ?!! איפה כל יחידות המודיעין המפוצצות ?!

גרר..... אני ממש מחזיק את עצמי.

פורסם

חח איזה הצפנות, בטח פרצו לאיזו כונפה ששיחקה סוליטייר בלשכת גיוס עם Radmin, אין מה להתרגש.

פורסם

אפשר עוד טיפה מידע?

פורסם
  • מחבר

הכתבה פורסמה רק היום בערב, אני חושב שיקח קצת זמן עד שיופיע מידע. בנתיים מי שראה מוזמן לכתוב את מה שהוא חושב.

חח איזה הצפנות, בטח פרצו לאיזו כונפה ששיחקה סוליטייר בלשכת גיוס עם Radmin, אין מה להתרגש.

הם דיברו על כך שלכל מפקד יש מחשב כף יד משלו (ובוא נגיד, שהם לא ממש גולשים לזון בזמן הפנוי שלהם..). יש גם רשתות אחרות של צה"ל,

ואפילו אם מדובר באיזה מחשב של איזו פקצה עדין מדובר על צה"ל ועדין מועבר שם מידע.

באזרחי בכלל, איך לעזאזל מד"א יכולה להרשות לעצמה לא להיות מוצפנת בצורה נורמלית ?

בכל מקרה אני באמת מקווה שזה ניפוח של התקשורת, אחרת אצטרך לצאת לשטח *שיעול*wardriving*שיעול*. מפגש פורום

בהר מירון והסביבה ? מישהו :P?

פורסם

אל דאגה, הכתבה פורסמה בטח ע"י כמה קבלני אבטחה שרוצים להכריח את שרותי מד"א וחברים לשדרג מערכות (כמו השי הזה, מהכתבה). ואל תדאגו, לא נראה לי שתראו יותר מדי פרטים נוספים רשמיים על זה...

פורסם

אוי ואווי :bash:

פורסם

שיורידו לחיזבלאללה את האתר בחזרה, איזה נקבות נהיינו

:smile1:

פורסם

אני לא כל-כך מופתע האמת

כל שני וחמישי שומעים שאיזה רס"ן איבד לפטופ (אחרי שהוא לקח אותו הביתה בניגוד לפקודות מטכ"ל...)

וגם הפקרות הנשק הפכו לעניין של שגרה, פשוט תתייחסו לנושא כעוד שלב שצה"ל עובר בטרנספורמציה לצבא ערבי

פורסם

בקשר לחדירה למחשבי כף יד, אהבתי את השטויות האלה כי זה כל כך עצוב שזה לא ממש נכון.

המחשבי כף יד לא עובדים על רשת אלחותית הם עובדים על רשת הסלולר ובצורה מוצפנת צריך להיות חיזבלטור מאוד חכם כדי לפרוץ לרשת הזאת אם בכלל.

כמו שאמרו פה מקודם הכתבה נעשתה על ידי חברה פרטית שהאינטרנס שלה הוא להחליץ וליצור לחץ וכך היא תקבל עבודה.

פורסם

אין מצב. אני משרת במקום עם סיווג בטחוני גבוה ותופרים לנו שם את השכל כל כך על האבטחה שזה פשוט מגוכח. חוצמיזה יש את הקבטים שזה חבורה של בני 25-26שחושבים שהם מינימום שב"כ שיושבים עלינו כמו סוהרים בכל מה שקשור לאבטחה, כולל מחשבים. מעבר לזה, רוב המחשבים בצבא בכלל לא מחוברים לאינטרנט, ואלה שכן, מופרדים משאר המחשבים.

אם אפשר לפרוץ למחשבים של הצבא זה רק למחשבים חסרי חשיבות שלא נמצאים באחת הרשתות המסווגות.

פורסם

אין מצב. אני משרת במקום עם סיווג בטחוני גבוה ותופרים לנו שם את השכל כל כך על האבטחה שזה פשוט מגוכח. חוצמיזה יש את הקבטים שזה חבורה של בני 25-26שחושבים שהם מינימום שב"כ שיושבים עלינו כמו סוהרים בכל מה שקשור לאבטחה, כולל מחשבים. מעבר לזה, רוב המחשבים בצבא בכלל לא מחוברים לאינטרנט, ואלה שכן, מופרדים משאר המחשבים.

אם אפשר לפרוץ למחשבים של הצבא זה רק למחשבים חסרי חשיבות שלא נמצאים באחת הרשתות המסווגות.

תכלס....

הרשת הצה"לית בכלל לא מחוברת לרשת האזרחית וגם היא ממדורת. והמידע הסודי באמת עובר בחישוקי אבטחה שגם בעצמם לא מחוברים לרשת הצה"לית הכללית

פורסם

בכל רשת מחשבים סודית של המדינה יש "מצפנה" שדרכה עוברת כל טיפת המידה הכי קטנה שיש!!

בין אם זה במחשבים בתוך הרשת הצבאית ובין אם זה מתוך הרשת ולבחוץ

פורסם

טוב טוב, לכל החכמים פה שמתלהבים קצת מזה שראו משהו חסוי בצבא... די כבר.. עדיף לא להגיד שטויות (תאמינו שעם פשלות כמו שהיו בחטיפות האחרונות, אל תתפלאו אם יש פאשלות אחרות)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים