עבור לתוכן

האם לעוד מישהו יש בעיות גישה לאתר הזה לאחר&#14

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום, ובעיקר מנהלי האתר, שלום,

הייתי כותב את זה בפורום "על האתר", אבל הוא נעול, וזה נראה הפורום הקרוב הבא...

בכל מקרה, בשבועות האחרונים יש לי בעיה להתחבר לאתר הזה (HWZONE) מפעם לפעם - האתר לא עובד בכלל, או עובד מאד לאט. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה עם התקשורת, אך הפינג לאתר טוב גם כאשר יש בעיה עם האתר. הבעיה הזו לא נובעת מעומס על הרשת שלי (אין קשר ל eMule או תוכנה אחרת התופסת את רוחב הפס), ולא כתוצאה מחסימה של firewall כלשהו (כמו שאמרתי - האתר עובד, אבל לא תמיד, אז הוא לא נחסם תוכנתית).

רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש בעיה דומה? ואם כן, האם המנהלים פירסמו משהו לגביה באחד הפורומים?

תודה על התגובות.

*** עריכה: ב"פורום הקרוב" התכוונתי לפורום שהוא לדעתי הוא המתאים ביותר לפרסם בו את הנושא הזה, לאחר הפורום "על האתר" (שכפי שכבר ציינתי - הוא נעול ולא ניתן להגיב/לפרסם בו כלום).

לא ברור לי למה המנהלים החליטו לסגור את הנושא הזה בלי לתת הסבר.

פורסם

כן... גם אני נתקל בבעיות כאלה מידי פעם... לדעתי זה נובע מ Database שמן במיוחד, והקושי של השרת שמחזיק אותו להתמודד עם כמות המשתמשים שמבקשים ממנו מידע באותו רגע.

נשמח לשמוע תגובות מאנשי הצוות שמעורים במהלך העניינים ויוכלו לשפוך קצת אור כאן.

פורסם

אתה לא לבד. הרבה פעמים האתר איטי ולפעמים בכלל לא עולה. לפעמים אני רוצה לראות כמה דפים מהאתר במקביל בטאבים שונים ואז לפעמים הם נתקעים ואף טאב לא מופיע. אולי השרת מנסה לחסום כניסות מרובות מאותו IP. בכל מקרה משלל האתרים שאני גולש בהם, כבר התרגלתי שפה יש הרבה בעיות וזה לא משהו חדש. אצלי למשל בדף הראשי החלק התחתון (ת'ראדים אחרונים) מופיע לפעמים מס' שניות לאחר הבאנרים של הפרסומות. הפורום פעמים רבות איטי להחריד ולא ניתן להגיב ובקושי לקרוא. משהו לא תקין במבנה של האתר וכמו שאמרתי אני גולש שנים בהרבה אתרים ופה יש איזושהי בעיה שלא נפתרת כבר הרבה זמן.

אני חושב שכבר קראתי פעם התייחסות של המנהלים ש "זה מה יש" או משהו בסגנון.

פורסם

אתה לא לבד. הרבה פעמים האתר איטי ולפעמים בכלל לא עולה. לפעמים אני רוצה לראות כמה דפים מהאתר במקביל בטאבים שונים ואז לפעמים הם נתקעים ואף טאב לא מופיע. אולי השרת מנסה לחסום כניסות מרובות מאותו IP. בכל מקרה משלל האתרים שאני גולש בהם, כבר התרגלתי שפה יש הרבה בעיות וזה לא משהו חדש. אצלי למשל בדף הראשי החלק התחתון (ת'ראדים אחרונים) מופיע לפעמים מס' שניות לאחר הבאנרים של הפרסומות. הפורום פעמים רבות איטי להחריד ולא ניתן להגיב ובקושי לקרוא. משהו לא תקין במבנה של האתר וכמו שאמרתי אני גולש שנים בהרבה אתרים ופה יש איזושהי בעיה שלא נפתרת כבר הרבה זמן.

אני חושב שכבר קראתי פעם התייחסות של המנהלים ש "זה מה יש" או משהו בסגנון.

מה שקורה אצלי אבל רק בחודשיים האחרונים

פורסם

כן, גם לי היו בעיות.

פורסם

אצלי זה כבר שגרת חיים!

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת שאני לא לבד.

הבעיות האלו התחילו אצלי רק בשבועות האחרונים - אני גולש באתר הזה כבר שנים, ועד עכשו הכל היה בסדר.

אתה לא לבד. הרבה פעמים האתר איטי ולפעמים בכלל לא עולה. לפעמים אני רוצה לראות כמה דפים מהאתר במקביל בטאבים שונים ואז לפעמים הם נתקעים ואף טאב לא מופיע. אולי השרת מנסה לחסום כניסות מרובות מאותו IP. בכל מקרה משלל האתרים שאני גולש בהם, כבר התרגלתי שפה יש הרבה בעיות וזה לא משהו חדש. אצלי למשל בדף הראשי החלק התחתון (ת'ראדים אחרונים) מופיע לפעמים מס' שניות לאחר הבאנרים של הפרסומות. הפורום פעמים רבות איטי להחריד ולא ניתן להגיב ובקושי לקרוא.

גם אני נוטה להסתכל באינדקס של פורום מסויים ולפתוח מספר נושאים בו זמנית ורק אז לקרוא אותם. זאת לא הבעיה - כשהאתר עובד, אני יכול לפתוח גם 30 נושאים במקביל, כשהוא לא עובד, אני בכלל לא יכול לגשת לדף הבית, שלא לדבר על דף הפורומים. לא נראה לי שזאת בעיה של חסימת IP כתוצאה מגישות מרובות.

בקשר לפירסומות - אני גם ככה לא רואה אותן - אני משתמש ב Firefox עם 2 הרחבות - Adblock Plus ו Adblock Filterset.G Updater, ורוב הפירסומות ברוב האתרים "מסוננות"...

פורסם

ע"י סינון המודעות האלו, אתה בעצם מונע מהאתר הכנסות ויכולת לשדרג את השרת, כדי בעיות כמו שהיו לך בשבועות האחרונים לא יהיו...

אם אתה משתמש ב adblock plus תכניס את האתר הזה ל whitelist של הפרסומות (או שתמשיך לבכות על זה שהוא לא עובד).

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לבנות את האתר מחדש.

ולפני שמישהו יקפוץ עלי ש"אין זמן וכוח אדם", אז בתוור אחד שיש לו קצת ניסיון בזה, אני מודע לכך. אבל אתר אינטרנט בונים בשביל הגולשים ואם האתר לא ידידותי או מאוד איטי - זה דבר שמרחיק גולשים.

פורסם
  • מחבר

ע"י סינון המודעות האלו, אתה בעצם מונע מהאתר הכנסות ויכולת לשדרג את השרת, כדי בעיות כמו שהיו לך בשבועות האחרונים לא יהיו...

אם אתה משתמש ב adblock plus תכניס את האתר הזה ל whitelist של הפרסומות (או שתמשיך לבכות על זה שהוא לא עובד).

1. לא בוכה ולא נעליים - רק שואל שאלה.

2. ה adblock חוסם את הפירסומות אוטומטית - לא הגדרתי אותו שיחסום את הפירסומות באתר הזה. האמת - אף פעם לא שיחקתי עם ההגדרות של המסננים האלו כדי "לאשר" אתר כלשהו, אבל אני אבדוק את זה.

3. האתר הזה הוא חינמי, וכל מה שקורה פה ממומן ע"י המנהלים, כך שאנחנו ממש לא יכולים להתלונן. מצד שני - אתר שיש בו בעיות שלא נפתרות, כנראה שלא יחזיק מעמד, ואני לא מאמין שיתנו לאתר הזה להעלם. אני מקווה שעובדים על הבעיה.

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לבנות את האתר מחדש.

ולפני שמישהו יקפוץ עלי ש"אין זמן וכוח אדם", אז בתוור אחד שיש לו קצת ניסיון בזה, אני מודע לכך. אבל אתר אינטרנט בונים בשביל הגולשים ואם האתר לא ידידותי או מאוד איטי - זה דבר שמרחיק גולשים.

אואו הסתבכת עכשיו.

פורסם

^^

חששתי מזה =]

פורסם

חברי הפורום, ובעיקר מנהלי האתר, שלום,

הייתי כותב את זה בפורום "על האתר", אבל הוא נעול, וזה נראה הפורום הקרוב הבא...

"הפורום הקרוב" ?

חבל שאתה לא קורא את החוקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים