עבור לתוכן

מהיא הטמפרטורה הקריטית למעבד?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd. ביקשתי מהספק מאוור שיתאים ל athlon 1800. עכשיו בבדיקה בביוס של הטמפרטורה נמצא כי הטמפרטורה של המעבד היא בין 60 ל 80 מעלות. הטמפרטורה נשארת כך גם כשהמארז פתוח וגם לאחר שהוספתי מאוורר נוסף למארז. המאוור הוא של חברת greenpower או משהו דומה ויחד איתו קיבלתי משחה טרמית בצבע לבן.

אודה למי שיוכל לעזור לי לדעת האם הטמפרטורה נורמלית, אם לא האם כדאי להמשיך ולהשתמש בנתיים במחשב וכיצד ניתן להוריד את הטמפרטורה?

פורסם

הטמפרטורה הקריטית היא בסביבות ה90... המעבד אצלך קצת חם מדי, אולי תחליף HSF, או תוסיף מאוורר שיוציא אוויר מהמארז

פורסם

תיקנה מהר איזה וולקנו 6 אוו 7

פורסם
  • מחבר

אם אפשר רק להסביר לי מה זה hsf ומזה וולקנו.

פורסם

מאורר וגוף קרור ששמים על המעבד

פורסם

HSF- Heat sink+ fan. כלומר, גוף קירור\צלעות קירור ומאורר.

ה Volcano זוהי סידרה של גופי קירור של ThermalTake.

יהיה הרבה יותר טוב אם תגיד מה טווח הטמפ' שלך לאחר כמה שעות של עבודה. הטווח שהבאת מאוד כללי ומבלבל.

פורסם
  • מחבר

הטמפ' של המעבד בהפעלת המחשב עומדת על 60 מעלות. לאחר עבודה - כלומר הרצה של משחק B&W למשך שעה וחצי - הטמפ' הגיעה ל 82 מעלות

פורסם

זה חם !

יש לי גם ATHLON XP ואני על 46 מעלות קבוע עם TT7 .

מומלץ מאד !

פורסם

אני יחזור אל זה טמפרטורות גבוהות מאוד מהר תיקנה וולקנו 6 אוו 7

ודרך הגב מה התקציב שלך?

פורסם

מה אין לו 100 שקל לוולקנו 7 או 70 שקל ל6?

פורסם
  • מחבר

אין בעיה קריטית של תקציב אבל מאחר ורק לפני יומיים קניתי את המחשב ומאחר והמוכר טען שהמאוורר שקניתי - greenpower תומך במעבדי athlon 1800 אז לאור העצות המלומדות שלכם אני מבין שהוא לא ממש אמר את האמת ולכן בכוונתי לאלץ אותו להחליף לי את המאוורר לכזה שתומך במעבדי athlon ללא תוספת מחיר. לפיכך, אבקש את הפורום המלומד להמליץ לי על מאוורר אשר תומך במעבד שלי. כמובן, שמאחר ולא נראה לי שהוא יסכים להחליף למאוורר ממש יקר אז קיימת מגבלת מחיר. כלומר, יש צורך במאוורר טוב שיעשה את העבודה ולא במחירים בשמיים.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אין בעיה קריטית של תקציב אבל מאחר ורק לפני יומיים קניתי את המחשב ומאחר והמוכר טען שהמאוורר שקניתי - greenpower תומך במעבדי athlon 1800 אז לאור העצות המלומדות שלכם אני מבין שהוא לא ממש אמר את האמת ולכן בכוונתי לאלץ אותו להחליף לי את המאוורר לכזה שתומך במעבדי athlon ללא תוספת מחיר. לפיכך, אבקש את הפורום המלומד להמליץ לי על מאוורר אשר תומך במעבד שלי. כמובן, שמאחר ולא נראה לי שהוא יסכים להחליף למאוורר ממש יקר אז קיימת מגבלת מחיר. כלומר, יש צורך במאוורר טוב שיעשה את העבודה ולא במחירים בשמיים.

תודה רבה על העזרה.

הטמפ' של המעבד שלך גבוהה מדי.

Volcano 6CU אמור להיות בסדר והוא דיי זול.

פורסם

אני בהחלט גם הייתי ממליץ לך על הוולקנו 6 הזה שהוכיח את עצמו כשומר מעבדי AMD הראשון... בנוסף לזה הייתי מציע לך לתת את ההתקנה למומחה כדי שלא תפגע במעבד וגם תשיג ביצועי קירור אופטימאליים... אולי איזשהו גריז טרמי להולכת החום יעזור כאן גם...

פורסם

ה-green power זה הרבה פעמים המאוורר שמגיע עם המעבד... לא מדהים אבל אמור לעשות את העבודה. יותר מ-80 מעלות זו בהחלט טמפרטורה שהייתי מתחיל לדאוג בגללה. לי יש volcano 7+ על AXP1800 במארז מאוורר היטב ואני לא עובר את ה-55, שזה סביר.

ו-imac, תסלח לי, ובאמת אין לי רצון להגיע איתך להתכתשויות כמו שראיתי שאתה מכיר מקרוב, אבל זו ממש שאלה מטומטמת ולא קשורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים