פורסם 2006 ביולי 1019 שנים השתמשתי במדריך הזה : http://hwzone.co.il/guides/casefan/הגעתי לשלב שבוא צריך לחבר את המאורר ללוח אם ואין לי מושג איפה בדיוק אמור להיות המקום שאני צריך להכניס אליו את הדבר ששימש חיבור לכונן הדיסקטים. איפה זה ממוקם?תודה רבה.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אם הייתה מפרט איזה לוח יש לך הינו עונים לך.... ויש רק מקום אחד שאילו מתחבר כונן הדיסקטים..ככה שאין מצב שאתה טועה....
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים תחליט אתה רוצה לחבר מאוורר. (כמו בכותרת) או כונן דיסקטים? כך או כך אתה יכול לבדוק עם הדרייבר שבא עם הלוח, במידה ושיש לך. בדיסק צריך להיות קובץ - PDF ושם יש את כל הנתונים של הלוח...
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר כנראה שלא הבנת נכון.במדריך כתוב שצריך לחתוך את החיבור לכונן דיסקטים ולחבר את החוטים שלו למאורר. את ה"תקע" ששימש חיבור מהספק לכונן הדיסקטים אמורים לחבר איפשהו על הלוח כדי שהמאורר יעבוד. קאפיש?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים החיבור בצד שמאל (הארוך) שמסומן בריבוע זה לכבל של הפלופי....(מה שחשבנו שהתכוונת אילו)..והדבר היחיד שנראה כמו חיבור למאוורר על הלוח הזה זה מה שסימנתי בעיגול אדום ליד הגשר הדרומי...תמיד אתה יכול לחבר אותו לספק ישירות...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר תודה רבה לך ואיך בדיוק אני מחבר אותו ישירות אל הספק? ( חדש בעסק הזה.. )
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים ת+ של המאוורר (בדרך כלל אדום) ל12V בספק (צהוב)...ת- במאוורר (בדרך כלל שחור) ל- בספק (שחור)...כמובן שאתה מחבר אותם על אותו מולקס...ותעיין פה קצת..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים יותר פשוט יש מחבר מולקס עם חיבור למאוורר, שעולה כמה שקלים. אפשר ליקנות כמעט בכל חנות שמוכרת ציוד למחשבים. אתה מחבר אותו למולקס פנוי במחשב, ואת החיבור למאוורר למאוורר. פשוט ונקי בלי להסתבך בחיבור חוטים...
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר אוקיי קראתי את המדריך.אני חושב שלקחתי את ה"תקע" הלא נכון :\לקחת דבר קטן כזה אבל הוא לא ממש מזכיר את מה שיש במדריך שלך. הוא שיש חיבור לכונן דיסקטים.. אותו הייתי אמור לקחת? כי היום עוד כל מיני "תקעים" כאלה רק קצת יותר גדולים.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים החיבור שאתה אמור לחבר את המאורר אליו הולך עם 4 חוטים (צהוב, שחור, שחור, אדום)... לא משנה מה הגודל שלו כולם נותנים את אותם ומתחים... 12 וולט הכי חזק... רעש הכי גבוהה... 7 וולט חוזק בינוני... רעש בינוני... 5 וולט חלש מאוד... ממש שקט... (לא רצוי בכלל)... [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.