פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר a הוא ל-b , כלומר, הקופסא עליה כתוב "אש" הינה אדומה כמו הברז באמצע, אך לעומת זאת, b הוא ל-c באותה צורה- כלומר החלק העליון של הברז דומה לעמוד תאורה שלידו מבחינה צורנית.מש"ל.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים a הוא ל-b , כלומר, הקופסא עליה כתוב "אש" הינה אדומה כמו הברז באמצע, אך לעומת זאת, b הוא ל-c באותה צורה- כלומר החלק העליון של הברז דומה לעמוד תאורה שלידו מבחינה צורנית. מש"ל. תגיד, על מה ישבת כשחשבת על זה? כותרת גאונית פשוט... אההה, התמונה גם
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים רעיון נחמד מאוד, אבל יש יותר מדי עומק שדה לדעתי. זה גורם לרקע לגנוב את ההצגה.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר רעיון נחמד מאוד, אבל יש יותר מדי עומק שדה לדעתי. זה גורם לרקע לגנוב את ההצגה.אכן גם לדעתי זה חסרון מרכזי בתמונהמה שגם פתיחת צמצם למקסימום באורך מוקד שכזה, בהתחשב גם במרחק המעשי שלי מכל אחד מהאובייקטים לא היה מטשטש את הרקע כלל.התמונה הסופית גם היתה יוצאת פחות חדה.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים משתמשים בצמצם פתוח יותר. עומק_שדה/http://cliki.site.co.il תודה רבה. אני מתקדם לאט לאט
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מה שגם פתיחת צמצם למקסימום באורך מוקד שכזה, בהתחשב גם במרחק המעשי שלי מכל אחד מהאובייקטים לא היה מטשטש את הרקע כלל.התמונה הסופית גם היתה יוצאת פחות חדה.סביר להניח שכל זמן שהנושא היה נשאר חד התוצאה עדיין הייתה טובה יותר. ומעבר לכך, יכולת להתרחק ולהשתמש בעדשה יותר ארוכה. זה אמנם היה משנה את הפרספקטיבה, אבל זה לא היה מפריע לרעיון שלך לעבור, להיפך. יכול להיות ששווה לך לחזור על הצילום הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.