פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אם כבר dream theater אז תוסיף לשם כבר את Pain Of Salvation, במיוחד את האחרונים שלהם. (פחות כבדים)
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מטליקה זה לא סגנון זו להקה. מטאל זה סגנון שלא שמת שם, שבמקרה הוא הסגנון שמטליקה מנגנים.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים נסה דרים ת'יאטר(Dream Theater).Progressive Metal לא התחברתי כל כך, יש יותר מדי אגרסביות שבאה מהמטאל ופחות דגש על רוק מתקדם.ד"א, אם אתם אוהבים את Dream Theater אתם גם תאהבו את האלבום Lateralus של Tool (אלבום Progressive Metal מעולה).
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים דווקא דרים תיאט'ר יותר "מתקדמים" מכל רוק מתקדם שאי פעם שמעתי, פשוט מדהים.אה, נסה כמובן גם את Crimson King, קלאסי.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים Black Metal, Viking, Folk,Melodic Death Metal, Death Metal, Grind 1349 Mayhem Dark Funerla Deicide Dismember Emperor Cradle Of Filth (הישנים) Gorgorth Iced Earth Immortal At The Gates Dark Tranquillity In Flames (הישנים) Meshuggah Nile Mudvayne ( ) Old Mans Child Satyricon The Haunted אין מוזיקה יותר טובה ממטאל..מטאלזה המוזיקה היחידה שקיימת..כל השאר זה אשפה..במיוחד מזרחית שבא לי להקיא כשאני שומע את הזועה הזאת
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים דווקא דרים תיאט'ר יותר "מתקדמים" מכל רוק מתקדם שאי פעם שמעתי, פשוט מדהים. כל אחד והטעם שלו אה, נסה כמובן גם את Crimson King, קלאסי. איך הצלחתי לשכוח אותם. ה-GodFather של ה-.Progressive Rock
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים Black Metal, Viking, Folk,Melodic Death Metal, Death Metal, Grind אין מוזיקה יותר טובה ממטאל..מטאלזה המוזיקה היחידה שקיימת..כל השאר זה אשפה..במיוחד מזרחית שבא לי להקיא כשאני שומע את הזועה הזאת יש לך המלצות ללהקות מלודיק דת' טובות ? אמ אני מכיר את : arch enemy In Flames ועוד כמה..מחפש בסגנון שלהם בערך וכן מטאל הכי טוב עד לפני בערך שנתיים "לא מצאתי את עצמי" במוזיקה עד שניסיתי להקות רוק כמו לינקין פארק הייתי תקוע דיי הרבה על להקות כמו לימפ ביזקיט לינקין פארק ובעקרון לא היה לי הרבה גיוון (שאגב היום אני לא סובל את השיט הזה) ואז התקדמתי למטאל איכותי (: שומע בעיקר דת',פרוגרסיב,ת'ראש, קצת פאוור קצת פולק קצת הבי
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים יש לך המלצות ללהקות מלודיק דת' טובות ? אמ אני מכיר את : arch enemy In Flames ועוד כמה..מחפש בסגנון שלהם בערך וכן מטאל הכי טוב עד לפני בערך שנתיים "לא מצאתי את עצמי" במוזיקה עד שניסיתי להקות רוק כמו לינקין פארק הייתי תקוע דיי הרבה על להקות כמו לימפ ביזקיט לינקין פארק ובעקרון לא היה לי הרבה גיוון (שאגב היום אני לא סובל את השיט הזה) ואז התקדמתי למטאל איכותי (: שומע בעיקר דת',פרוגרסיב,ת'ראש, קצת פאוור קצת פולק קצת הבי בדיוק כמו במקרה שלי..רק שאני התחלתי לשמוע רוק כמו פינק פלויד לפני איזה 8 שנים..לפני זה שמעתי פופ יש הרבה להקות דת' מלודי - ה-3 הכי טובות (בזמנם, הם הלהקות הכי מוקרות שנתנו לז'אנר הזה את הדחיפה הכי משמעותית - Dark Tranquillity, At The Gates, In Flames..יש עוד להקת דת' טובה, Dismember..יש את Cryptopsy שזה פחות מלודי..בקיצור יש מאות להקות אם לא יותר..אתה יכול לחפש בגוגל..
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים בדיוק כמו במקרה שלי..רק שאני התחלתי לשמוע רוק כמו פינק פלויד לפני איזה 8 שנים..לפני זה שמעתי פופ יש הרבה להקות דת' מלודי - ה-3 הכי טובות (בזמנם, הם הלהקות הכי מוקרות שנתנו לז'אנר הזה את הדחיפה הכי משמעותית - Dark Tranquillity, At The Gates, In Flames..יש עוד להקת דת' טובה, Dismember..יש את Cryptopsy שזה פחות מלודי..בקיצור יש מאות להקות אם לא יותר..אתה יכול לחפש בגוגל.. תודה חח את At the gates ו-Dark tranquillity אני מכיר ושומע..שתי להקות ממש טובות לא ידעתי שהם גם דת' מלודי, אני עדיין לא חזק בסגנונות Slaughter of the soul אלבום חזק
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים לאלה שדיברו על פרוגרסיב מעליי:Dream Theater אמנם פרוגרסיב מטאל - אבם הם עדיין מאוד סימפוניים ומלודיים. אבל הם עדיין מטאל כי הם כבדים יותר משאר להקות הפרוג-רוק. צריך לפתוח בשבילהם תת ז'אנר (:Lateralus (בדיוק שומע עכשיו) דיסק מעולה של פרוגרסיב, אבל הם לא עד כדי כך פרוגרסיב. מעין nu-prog, כי הם לא משתמשים בהרבה כלי נגינה מה שלא יוצר מדי פרוגרסיב.בקשר ל-Pain Of Salvation, ממש לא אהבתי. מה שמוזר מאוד - אנשים עם טעם דומה מאוד לשלי אוהבים את הלהקה. הם כן פרוגרסיב מטאל.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים דת מלודי,ע"ע Children of bodom-Follow The Reaper אלבום פצצה.ואני גם די אוהב את הNu Metal,SlipknotS.O.A.DLinkin ParkKornד"א לכל חובבי הגוט מטאל נסו את Epica .
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אני אוהב במיוחד את דפש מוד ואני לא ממש יודע איפה הם נכנסים ברשימה שלך[רמז-הם לא]אני גם אוהב היפ הופ וכאלה כמו 50 סנט וכל הראפרים האחרים..ופסיכודלי סגנון כמו של סקאזי בערך...
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים דת מלודי,ע"ע Children of bodom-Follow The Reaper אלבום פצצה.ואני גם די אוהב את הNu Metal,SlipknotS.O.A.DLinkin ParkKornד"א לכל חובבי הגוט מטאל נסו את Epica .יאפ אלבום חזקסליפקנוט ו-SOAD טובים לינקין גרועים..פחות מרגישים אצלם שזה מטאללהקה שאני ממש אוהב שפחות קשורה לתתי ז'אנרים שאני שומע זה Disturbed
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים דת מלודי,ע"ע Children of bodom-Follow The Reaper אלבום פצצה.אם אהבת אותו - נראה לי שגם תאהב את are you dead yet
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אני שומע עכשיו את האלבום Slaughter of the soul של At the gatesוהוא עושה לי חשק עז להיות עכשיו בהופעה באיזה פוגו חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.