פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אם יש סיגנון נוסף רציני?ובבקשה צינו את הלהקה/זמר/DJ או כל דבבר אחר בסיגנון המועדף
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים dj tiestoskazigreendaysum41blink182kelly crackson50centg unitrihannaavril levinesandraבנוסף אתHaggis of norway
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מטאל אמ להקה מועדפת ? קשה..יש יותר מדיOrphaned LandChildren Of bodomNortherAt the gatesArch Enemy
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים רוק. רוק קלאסי, רוק מתקדם... פינק פלויד רדיוהד ביטלס יש עוד הרבה... אין לי כוח לרשום.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים OMG רק רוקיסטים יש פה אני מבין רוק של שנות ה90... משהו איכותי, כמו השירים הישנים של מטליקה וכאלה... אבל לצעוק כמו שרמוטה למיקרופון ולזכות בארויזיון זה כבר חולני... BAN ALL THOSE FUCKHEADS METALCORE SUX אגב, יש גם שירי רוק חדשים, שהם גם יפים, אבל זה מאוד נדיר... והבחירות שלי זה RAP HIPHOP TRANCE (פותח התרד, תתקן)
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מטאל פרוג', דת' מטאל, האבי מטאל, רוק פרוג'.להקות:Pain Of SalvationDream TheaterSymphony XBeyond TwilightArch EnemyDark TranquiltyOpethThe DuskfallIron MaidenManOWarPink Floydking CrimsonPorcupine Treeוכמובן יש עוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.