עבור לתוכן

"אחים, הפסדתם"

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273546,00.html

"פלסטין שהיתה יכולה להיות לכם ב-1948 היתה גדולה בהרבה מזו שהיתה יכולה להיות לכם ב-1967, שהיתה יכולה להיות הרבה יותר גדולה מזו שיכולה להיות לכם עכשיו או בעוד עשר שנים. מאבק פירושו פחות אדמה ויותר צער ובדידות מוחלטת. זה לא הולך להיות יותר טוב".

"הממשלה המוסלמית הקיצונית הפושעת של החמאס ממשיכה ללבות את אש המלחמה שהיא אינה יכולה להילחם, ואין לה תקווה לנצח בה".

עכשיו הם מגלים, מה שידענו מזמן ומה שהעם הפלשתינאי חייב להבין - המאבק בישראל רק מחריף את מצבו, קחו מה שיש לכם ולכו מעלינו, אין לנו שום רצון להחזיק בכם, אין לנו שום רצון להיחשב כמדינת פליטים, אין לנו שום רצון להיות מיעוט בארצנו, לכו מעלינו.

פורסם

עכשיו יקחו עוד כמה עשורים עד שגם הם יבינו את זה. טוב נו, ערבים.

פורסם

עוד כשהבריטים הציעו להם 80 אחוז משטח ישראל הם סירבו.רק מראה כמה הם טיפשים וחזירים.

פורסם

אני לא זוכר שהבריטים הציעו לערבים 80% משטח המדינה, כנראה אתה מתבלבל עם ה62% שהוצעו להם..

ובקשר לזה שהם טיפשים וחזירים ואטומים ומטומטמים וכל כך ערבים[זאת המילה הכי טובה לתאר אותם...] אני מסכים ב100%..

פורסם

80 אחוז אם אני לא טועה אחרי המרד הערבי.להם 80,ליהודים 17 ו3 שישארו בשליטה בריטית.

פורסם

אתה כמובן צודק ומתכוון לועדת פיל 1937

עד שהפלסטינים יבינו את זה, ישאר להם צימוק.

Peelmap-a.png

פורסם

הבעיתיות היא שעוד דור או שתיים אנחנו נהיה המיעוט פה.

פורסם

אתה טועה ודווקא היהודים יהיו הרוב פה אבל לא תהיה פה דמוקרטיה אלא מדינת הלכה...

פורסם

אתה טועה ודווקא היהודים יהיו הרוב פה אבל לא תהיה פה דמוקרטיה אלא מדינת הלכה...

קשה לי למצוא את הקישור שתומך בטענה שלי.בקצרה,הוא מראה שקצב הגידול של הערבים במדינה גדול בהרבה משל היהודים.

אשמח אם מישהו יתמוך בקצת מידע יותר מדוייק.

פורסם

תמיד אפשר לשחרר כמה פצצות על עזה וציק צק הם מייעוט

ואל תשכחו שבנתיים הורדנו להם 60 איש בשבועים

פורסם

קשה לי למצוא את הקישור שתומך בטענה שלי.בקצרה,הוא מראה שקצב הגידול של הערבים במדינה גדול בהרבה משל היהודים.

אשמח אם מישהו יתמוך בקצת מידע יותר מדוייק.

גם אחוז התמותה שלהם גבוהה בהרבה, ואני לא מדבר על טבעית :2gunsfiring: :2gunsfiring:

פורסם

איך בא לי שתהיה בעזה איזה תאונת עבודה במאיזה מצעד נשק וכמה מאות חמושים יקבלו רכבת אקספרס ל70 בתולות

פורסם

אני מיתערב שלא יקחו לנו תמדינה בשום מצב (אלה אם כן יהיהראש ממשלה דפוק ) הכי טוב לחפש מנהיגים אבל בדרך קצת שונה כלמר [

לחפש אותם לפי קילומטר מרובה אם פגע בהם יופי הצלחנו אם לא יופי הצלחנו (הפצצה לא צריכה להיות צבועה עם צבע מספיק חלוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים