פורסם 2006 ביולי 1019 שנים צילמתם את החתול נופל? את המחשב מקלל? סבתא רוקדת? בקיצור הכל הולך!יש לכם אפשרות לקבל על זה כסף!למי שרוצה לקבל יותר פרטים נא לפנות למיילcontentmanager1@gmail.comלרציניים בלבד!
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אז רגע, אם אני אשלח לך צילום של התחת שלי שכתוב עליו "מוות לספאמרים" אתה תשלם לי על זה?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אז רגע, אם אני אשלח לך צילום של התחת שלי שכתוב עליו "מוות לספאמרים" אתה תשלם לי על זה?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים ^ אם מישהו אחר היה כותב לי את זה הייתי נעלב ומגיב, אבל מספיק לעבור על התגובות הקודמות שלך כדי להבין עם מי יש כאן עסק :lol:
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים ^ אם מישהו אחר היה כותב לי את זה הייתי נעלב ומגיב, אבל מספיק לעבור על התגובות הקודמות שלך כדי להבין עם מי יש כאן עסק :lol: Fair Enough
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר ההצעה שלי רצינית מאודצילמתם וידאו מענייןצרו קשר במיילאנחנו משלמים יפהcontentmanager1@gmail.com
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים יכול לקרות מצב שבו אתה רואה את הסרטון באימייל ונעלם? : יש מצב שבו אתה שולח לו דוגמא או הסבר..... יותר מעניין איפה זה ישודר (אם בכלל) אחר כך.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר לא בקשתי לשלוח לי שום סרטוןפשוט שלחו מייל אם צילמתם סרט מגניבותבקשו לשמוע פרטים
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר אי מחפש סרטונים מקוריים ולא מה שיש כבר ברשת.למי שמעוניין לקבל יותר פרטים ולהרוויח כסףשיפנה במיילcontentmanager1@gmail.com
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אני יגיד לחבר שלי הוא יכול להתעשר מזה.כל היום מצית נודים ודוחף נפצים לתוך פירות ומתעד את זה עם הפלאפון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.