פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים מחבר www.techno.co.il , זה האתר אם לא הסקת לבד מהכותרת (אני מקווה שלא מתכננים לצנזר כי זה לא נחשב )
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים אני רוצה לנצל את ההזדמנות להתנצל שוב בפני כל גולשי Techno על מחיקת הפורום. עוגמת הנפש שנגרמה לכם כגולשים ולנו כצוות היא אדירה, באמת. אנחנו עושים כמיטב יכולתנו לתפוס את האדם שביצע את המעשה הזה.אנחנו רק יכולים לנחם אותכם בעובדה שהאתר יחזור בצורה משופצת היטב.אבירם.
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים אני רוצה לנצל את ההזדמנות להתנצל שוב בפני כל גולשי Techno על מחיקת הפורום. עוגמת הנפש שנגרמה לכם כגולשים ולנו כצוות היא אדירה, באמת. אנחנו עושים כמיטב יכולתנו לתפוס את האדם שביצע את המעשה הזה.אנחנו רק יכולים לנחם אותכם בעובדה שהאתר יחזור בצורה משופצת היטב.אבירם.שתי שאלות?1 - זאת אומרת שכל המשתמשים נימחקו?2 - אם תתפסו אותו מה יקרה לו?
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים 2 - אם תתפסו אותו מה יקרה לו?אני מקווה שהוא יסבול מוות איטי וכואב :AR15:
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים משתמשים, הודעות, נושאים. הכל הלך.כמובן שאם נתפוס אותו הפרטים יועברו לרשויות המתאימות.
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים so much for *nix securityאתם באמת לא מבינים כלום ממה שאתם אומרים? זה לא המערכת. זה הROOT שלה.
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים so much for *nix securityאתם באמת לא מבינים כלום ממה שאתם אומרים? זה לא המערכת. זה הROOT שלה.somebody shoot him
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים :lamer: .........חוצמזה, אני כאן זה שיש לו אקדח, אמיתי, לא צעצוע, לא מאסקט, ויש לו כדורים...
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים אני מעוצבן על מי שפרץ אבל אני עוד יותר מעוצבן על מי שהיה אחראי על גיבויים של האתר
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים שרתי יוניקס כ"כ קלים לפריצה אם אין עליהם את הפיירואל המתאים... אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מאוכזב שלא הקדמתם תרופה למכה ועשיתם גיבוי אישי לאתר (לעולם אל תסמוך על אחרים :saint: ) שלכתי לאדיטור אמייל עם הצעה...
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים כשאין פיירוואל זה נקרא התחברות, וזה גם כזה קל. מה אתה מזלזלים? למה? מה נותן לכם את הידע לזלזל? אני במשך 3 סמסטרים למדתי רק את זה... מה תגידו?...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.