פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים NOOOOOOOOOOOOOOOOOO! רק לא זה! נ.ב. איזה שפה זה? שילוב בין ערבית לסינית מדוברת?
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מחבר NOOOOOOOOOOOOOOOOOO! רק לא זה! נ.ב. איזה שפה זה? שילוב בין ערבית לסינית מדוברת? :lol:
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים yuck! וזה ספרדית יא טפוקים אסדאה הא אהה אההטודהוולסנימוטה להאגי אנדר בוגי אנדר בוגי ליבי :anim-jjd:
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים אוף איך אני שונא את השיר הזה מזכיר לי את הטלנובלות שאני כל כך שונא שיר גועלי ביותר
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים כל מה שנאמר כאן מטמטם את השכל, ויש גם אתLa BombaואתMoony - Doveועוד כמה לא מעודכנים שממשיכים להתלהב מ Lasgo ו Sylver ולפוצץ את הרמקולים עם הזבל הזהKim Wiledועוד...
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים איכס!!!!!!!!! גם la bomba מזרז הקאה....חרא של שיר, אני מתפלא אפילו על הנקבות שהם אוהבות ת'חרא הזה!! בעעעעעכס...... איפה שירי האיכות?
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים בסמיילי אחד :tomato: (הבנתם? יענו קטשופ)יש פה מישהו שאשקרה אוהב את השיר הזה? (חוץ מכול אלא שאוהבים לראות טלנובלות וכל הזבל הזה)
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים או שמתלהבים מהבחורות העקומות שמבצעות את השיר הזה, שרוקדות ושרות רק בשביל הכסף.
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים כל ההיתלהבות מהשירים המסריחים האלה באה מהשטיפת מוח של הטלנובלות בקיצור שירים לא איכותיים וסדרות לא איכותיות המצב בארץ בשפל :AR15:
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים דווקא שיר מגניב... ולא, אני לא חורש טלנובלות.. אני אוהב אותו כי אני לא רואה MTV (בחיים לא ראיתי את הקליפ, האמת) ושומע אותו פעם בהרבה זמן, אז הוא פשוט לא נהיה חרוש.. אפילו יש לי אותו על המחשב ( גיבוי) הדובר מנגן על פנדר אמריקאית, וכל הבית/מחשב/אוטו שלו מלא במוסיקה איכותית אמיתית, ולא פופ- פשוט מידי פעם זה נחמד.
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים כל מה שנאמר כאן מטמטם את השכל, ויש גם אתLa BombaואתMoony - Doveועוד כמה לא מעודכנים שממשיכים להתלהב מ Lasgo ו Sylver ולפוצץ את הרמקולים עם הזבל הזהKim Wiledועוד...הופה הופה, תיקח את הדברים חזרה לגבי סילבר
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים בנוגע לשירי השנה במזרחית, Screamer, אני איתך!יש גם את "למה למה למה, זה קורה לי" אני רק לא יודע מי המבצע... שיר קורע ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.