עבור לתוכן

"Reverse Hyperthreading does not exist"

Featured Replies

פורסם

גם ב-DailyTech וב-TG Daily יש חדשות

להבדיל מ-The Inquirer, שניהם שייכים לאתרי חומרה ענקיים (למעשה שני האתרים הגדולים ביותר - AnandTech ו-Tom's Hardware Guide בהתאמה)

מכאן האמינות הגבוהה יותר לעומת The Inquirer ה"אאוטסיידר" מקצועית

פורסם

ליאור למה פה לא מביאים יותר חדשות ויותר בתדירות?

פורסם

כי לאנשים חוץ מלכתוב יש עבודה וחיים, אנחנו לא מרוויחים מזה כסף אם שכחת.

פורסם

דווקא ב- Daily Tech נפלו מספר טעויות לאחרונה...

פורסם

אם בארזים נפלה שלהבת....

פורסם

כי לאנשים חוץ מלכתוב יש עבודה וחיים, אנחנו לא מרוויחים מזה כסף אם שחכת.

תרגע אני לא מאשים אף אחד

אני רק שואל

פורסם

ענית לך :)

פורסם
  • מחבר

הייתי ממליץ לפתח את מדור "מבזקים ברחבי הרשת". אני אף פעם לא משתמש בו. קטן כזה, רץ מהר, לא ידידותי. באיזו תדירות מחליפים שם קישורים ?

היה הרבה יותר נחמד אם היה קישור לדף ארכיון שלם עם קישורים (שעומדים במקום) ואולי איזה 2 שורות סיכום\מסקנה (כמה מילים בקיצור) על כל\חלק מהקישורים.

כוח אדם זו לא בעייה במקרה זה, אין יותר מדי על מה לפקח והמון אנשים יתנדבו לספק קישורים (מה שעושים גם ככה בפורומים) רק בצורה מסודרת ונקייה יותר.

אפשר להוסיף קישור לדיון בפורום אם אנשים מוכרחים להגיב ;D

בת'רד הספציפי הזה למשל, אין הרבה על מה לדבר חוץ מעל אמינות הידיעה ושטויות אחרות שלא קשורות לנושא (^^^). אם הייתי יכול לפרסם את זה בתור "חדשה" זה היה נראה אחרת. HWZONE לא צריך לקחת אחריות על אמינות המקור (כאילו שזה משנה למשהו ;) )

פורסם

אז יאללה. הודעה פרטית לעמרי עמוס ואתה בטיפול. ואתה גם תריץ את זה לבד, אני מבין?

אנשים פה לא מבינים כמה זמן לוקח לכתוב אפילו חדשה אחת. אני רק התחלתי לכתוב השבוע ואני כבר עייף מזה :smile1: (מור, בבקשה אל תעיף אותי. בבקשה)

פורסם

האינקווירר זה אתר שמפרסם שמועות, וצריך להתייחס אליו ככה. מי שמעוניין לדעת את השמועות הכי טריות (גם אם לא בטוח שהן נכונות), ימצא אותן שם.

לאתר הזה היו המון סקופים, ויש להם מדליפים מאינטל ו-AMD שמספרים להם דברים נכונים, וגם דיסאינפורמציה לפעמים. והם מפרסמים הכל. לדעתי זה הכי מעניין ככה.

לגבי Reverse Hyperthreading - כל הדבר הזה נשמע מההתחלה לא הגיוני. מישהו המציא את זה וישר כולם רצו לפרסם. לא מפליא אותי בכלל שגילו שלא היו דברים מעולם.

פורסם

^^

למצב כזה קוראים מחסור בעורך.

פורסם

חברה, שמועה הגיע לאוזני, עד 2060, לאינטל יהיה מעבד עם 666 ליבות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפיצו את זה הלאה, יגיע ל theinquier

פורסם

והמעבד יכיל תמיכה מובנית בסגידה לשטן

פורסם

והמעבד יכיל תמיכה מובנית בסגידה לשטן

:lol: :lol: :lol:

666 ליבות!!!

לפחות הוא ידע להכין קפה סוף סוף??

פורסם

ל- INQ אולי יש בעיות אמינות, אבל יש להם גם הרבה סקופים רציניים - כמו הנייד של דל שהתפוצץ בכנס (הסיפור פורסם לאחר מכן באתר של CNN), וממשיך לעורר תגובות http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32931, והסקופ על הרחבת העסקה בין AMD לדל שפורסם לפני כמה שבועות קיבל אישור ב-TG Daily.

אני מאמין ש -Reverse Hyperthreading does not exist הוא אחד מאותם סיפורים, למרות שכמובן ייתכן שאני טועה.

אתה לא יכול לזקוף את זה לזכותם.

הם "זרקו" על האתר כמה שמועות, יצא במקרה שכמה מהם נכונות, לא יותר מזה.

גם אם אתה תעיף מבט קל במפת הדרכים של AMD או אינטל (או כל חברה אחרת) כל יום, ותנסה לשאוב ממנה כמה שיותר מידע, תעלה לאתר את המידע, בטוח חלק ממנו יצא נכון והנה לך יצרת סקופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים