עבור לתוכן

"Reverse Hyperthreading does not exist"

Featured Replies

פורסם

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32885

:'(

טוב, אני כבר .ישדרג ל-x2 4600 939 ::)

(או אינטל, אם יהיה מחיר כולל הגיוני)

עכשיו מה שמעניין אותי זה מה קורה עם ה-"multiplexing" הזה של אינטל... האם גם פה מדובר במתיחה \ שמועה כוזבת ?

פורסם

Namesis, ניצלת :lol: :lol: :smile1:

פורסם

לא הוא ניצל אלא הכובע ניצל

פורסם

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32885

:'(

טוב, אני כבר .ישדרג ל-x2 4600 939 ::)

(או אינטל, אם יהיה מחיר כולל הגיוני)

עכשיו מה שמעניין אותי זה מה קורה עם ה-"multiplexing" הזה של אינטל... האם גם פה מדובר במתיחה \ שמועה כוזבת ?

זה פיצר שלא קשור ליכולת Reverse Hyperthreading...

פשוט "הלבישו" את השמועות עליו.

למה עכשיו אתם מאמינים שזה לא קיים ?

אם קודם כששטחתי בפניכם את הסיבות למה הדבר לא אפשרי 1 ל- 1 סירבתם להאמין.

בגלל שזה עכשיו נכתב ב Inquirer?

עם כל הכבוד הסיבות הטכניות היו מספיק אמינות וודאיות כדי לפסול את השמועה הזו בלי קשר לאיזה אתרים הפיצו (במכוון או שלא) אותה שאין להם את הידע

הטכני להבין את זה.

פורסם

גם ה-'טור' הזה ב-INQ אינו אומר כלום.

הוא לא יותר טוב או אמין מהשמועה שפורסמה באתר הצרפתי שחושפת לכאורה את קיומה של התכונה הזו.

בכל מקרה, אני עומד מאחורי הנימוקים המקוריים שלי המסבירים שליצור מנגנון כזה מסובך בטירוף, והתועלת קטנה יחסית ולפיכך אני לא מאמין שתהיה תכונה כזו ב-K8L.

הכובע, כאמור, עדיין עומד על המגש במידה ויתברר כי הסברה שלי אינה נכונה :)

פורסם

סתכלו על התיקון שיש שם למטה... איזה מקצוענים.. בכל מקרה, אין להם פה אף טיעון או ציטוט ממישהו מהחברה.

פורסם
  • מחבר

לי אישית זה לא ממש משנה אם זה נכון או לא כרגע, בכל מקרה אני מחכה להורדת המחירים. בזמן הזה כבר תהיה הודעה רשמית או התעלמות. אז נהיה חכמים יותר.

זה פשוט נראה אמין יותר כשמפרסמים כי השמועה לא נכונה באותו האתר שפרסם את השמועה מלכתחילה (גם אם הוא לא היה הראשון)

פורסם

שאני אבין רגע

אתה טוען ש-The Inquirer הם אמינים?

פורסם

The Inquirer זה מגזין שצריך לדעת לקרוא.

נכון שהאמינות שלהם רחוקה משלמות... אבל הם לפעמים מביאים חשיפות מקוריות גדולות מימדים.

פשוט צריך לדעת לקרוא את הפירסומים שלהם בצורה מושכלת ולרוב אפשר לקטלג את הדברים האמינים והפחות אמינים נכון.

כמו העסקה הנרקמת בין AMD ל-DELL שקשה להאמין שמדובר בפיקציה... כשה-inquirer כותבים שהמקורות שלהם הם יצרני רכיבי מחשב שונים בטוויאן שקיבלו הזמנות מ-DELL... פה יש ביסוס.

במקרה של Reverse Hyperthreading הם לא עשו יותר מלהמשיך פרסום שגוי של אתר אחר...

פורסם

המאמרים שלהם עם האמינות בתחתונים גורמים לאמינות של האתר כולו לרדת לתחתונים

פורסם

ל- INQ אולי יש בעיות אמינות, אבל יש להם גם הרבה סקופים רציניים - כמו הנייד של דל שהתפוצץ בכנס (הסיפור פורסם לאחר מכן באתר של CNN), וממשיך לעורר תגובות http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32931, והסקופ על הרחבת העסקה בין AMD לדל שפורסם לפני כמה שבועות קיבל אישור ב-TG Daily.

אני מאמין ש -Reverse Hyperthreading does not exist הוא אחד מאותם סיפורים, למרות שכמובן ייתכן שאני טועה.

פורסם

וזה מה שניסו להגיד לך... בגלל האמינות שלו, זה 50/50..

ופה במיוחד, אין מקורות, אין כלום מה שרק מחשיד את זה יותר.

פורסם
  • מחבר

הם פוסלים שמועה שהריצו בעצמם... זה פשוט נשמע יותר אמין מבחינה הגיונית.

נגיד שאני יספר סיפור ששמעתי בהתלהבות, ואחרי זמן מה אני יגיד שזה לא נכון ואני מצטער על הבלבול. אז מה, תבוא ותגיד לי שאני שקרן וכי הסיפור הראשון הוא זה שנכון? :)

לא אמרתי שאני מאמין ל-inquirer בעיניים עצומות. אבל גם לא מתעלם לגמרי... בסך הכל הם נותנים הרבה כתבות קצרות ומעניינות. זה עדיף על Ynet :lol:

אפילו שזה לא תמיד נכון, לפחות יש מה לקרוא :silly:

פורסם

רצוי לזרוק אותם ואת המדור מחשבים של Ynet ביחד לאותו חור ולאטום אותו טוב

פורסם

לפחות שם יש חדשות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים