עבור לתוכן

התאוריה שלי על מה שבאמת קרה כשזיזו נגח באיטלקי!

Featured Replies

פורסם

שלום!

רובכם בטח שואלים מדוע נעשתה השטות הזאת של הנגיחה שהכריעה תכלס את המשחק,ואני אומר לכם את הסיבה!

זידאן נוקם את נקמת המהגרים הצרפתים.

כיצד ניתן להוכיח זאת?

א. שחקן ברמה של זידאן שכ"כ מנוסה במעמד של גמר גביע,בח-י-י-ם לא היה עושה דבר כזה בשפיות. בחיים!

ב. שימו לב שכזידאן מקבל את האדום הוא לא מתאמץ אפילו ... הוא נגח במודע ובכוונה מוקדמת,ואין לי מושג מה אמר לו האיטלקי,אך אני לא מתאר שזידאן היה עושה כזה דבר גם על סופר קללה... יכול להיות שהאיטלקי סיפר לו בדיחה וזידאן החליט להשתמש בזה כהצתה לנגיחה

ג. שימו לב שהוא הלך ישר לחדר הלבשה ולא חזר.. אולי מהפחד ואולי כי הוא במודע סולד מנבחרתו?

ד. כשהיו מהומות המהגרים זידאן לא השיב על השאלה מה דעתו על המהומות,ככל הנראה הוא תכנן ותכנן את הנגיחה הזאת במשך זמן רב.. תארו לכם איך כל החלום הצרפתי התפוצץ לאוהדים בפנים באותה נגיחה? אם הוא היה מדבר לפני הוא היה מפחית מערכו..

ה. שמתם לב שפתאום הוא נהיה שחקן גדול? לדעתי הזריקו לו משהו.. בדוק.. גם החיוך המרושע שלו כשהוא הבקיע אומר הכל.. יכול להיות שיש בו גם פרשת שחיתות .. איך לעזאזל זידאן פתאום עבר כל שחקן כמו תותח?

מדוע זידאן עשה זאת?

יכול להיות שהוא חש שהצרפתים מנצלים את המהגרים כשחקנים בנבחרת אך בעולם האמיתי הם מנוצלים ומופלים,אז אולי הוא ניפץ את הבועה לצרפתים? אולי יפרצו שוב מהומות?

דבר אחד בטוח - זידאן ככל הנראה כבר חתם בתוכנית להגנת עדים,ובטח ברגעים אלה הוא עובר ניתוח פלסטי מקיף (כולל השתלת שיער) שיסתיר את זהותו..

אחח איזה סיום למונדיאל.. פוליטיקה במיטבה!

מה דעתכם?

פורסם

אני איתך...

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

:screwy:

אני גם חושד שהוא הזריק לעצמו משהו, סם מרץ או משהו בסגנון. :smile1:

פורסם

כיפאק היי לאברבאנל, עוד אחד ברך.

פורסם

לפי דעתי הוא הומו והוא פשוט רצה לטעום פיטמת איטלקי....

הבעיה שהוא הפנה את הראש לפטמה מהר מדי והאיטלקי עדיין לא היה מוכן למחויבות שכזו במערכת היחסים שלהם.

פורסם

^^

ROFL!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::smile1: :smile1: :lol:

פורסם
5609io.jpg
פורסם

שלי הרבה יותר מצחיק:

headbutt0ko.png

והנה עוד אחד

863032a3425b39b374a752f430438603.gif

פורסם

כמה חבל שהזכרון הכי חזק משחקן מדהים כמו זידאן ישאר תמיד הנגיחה הזאת

פורסם

לפי דעתי הוא הומו והוא פשוט רצה לטעום פיטמת איטלקי....

הבעיה שהוא הפנה את הראש לפטמה מהר מדי והאיטלקי עדיין לא היה מוכן למחויבות שכזו במערכת היחסים שלהם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותייי עכשיו 4 בבוקר ואני מת מצחוק פה...הערתי את המשפוחה חחח

פורסם

יש הרבה מאוד דרכים לגרום לקבוצה שלך להפסיד מבלי לעשות את עצמך האיש השנוא ביותר בצרפת (או להפך - קדוש מעונה).

פורסם

תאמינו לי שאם צרפת הייתה מנצחת אף אחד לא היה מדבר על זה בכלל.אבל,בגלל שהוא כוכב ויש הערצה גדולה כלפיו,זה מה שמעניין אותם עכשיו.

בסך הכל,איבד את העשתונות,זה קורה,הוא בסך הכל בן אדם.

דרך אגב,השחקן שהוא נגח בו,מטארצי,נחשב לאחד הכסחנים בעולם.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותייי עכשיו 4 בבוקר ואני מת מצחוק פה...הערתי את המשפוחה חחח

הרגתם אותי שניכם..LOL

פורסם

בגלובס איפהשהו שמעתי שכתוב שהוא קרא לזידאן טרוריסט מסריח משהו כזה..

פורסם

בגלובס איפהשהו שמעתי שכתוב שהוא קרא לזידאן טרוריסט מסריח משהו כזה..

אולי התכוונת בכל אתר אינטרנט אפשרי שמדווח על חדשות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים