עבור לתוכן

האם הרמקולים האלו יספיקו לסלון שלי? 5.5 על5 !

Featured Replies

פורסם

אין סיבה שהם לא יספיקו...תלוי כמובן בגודל הסלון..אבל נראה לי שזה יהיה בסדר..

פורסם
  • מחבר

רשמתי..5 מטר על 5.5

ואיך אני מחבר אותם לטלוויזיה?

פורסם

בשביל לחבר אותם לטלויזיה צריך רסיבר לא ?

פורסם

אני חושב שיספיקו רמקולים דיי חזקים

בישביל לחבר לטלויזיה אתה צריך מפצל מיוחד אבל תעבד סראונד

במיקרה ויש לך יס אתה יכול לחבר דרכו ואז אתה תקבל סראונד במיקרה ויהיה תכנים של זה אבל כנירא שגם פה תצתרח מפצל כי זה בננות של וידאו RCA ולא בננה של אוזניות כמו שיש לרמקולים בדרך כלל

פורסם
  • מחבר

אפשר אבל ליקנות כרטיס קול חיצוני לא?..לחבר אלייו ואז לטלוויזיה מימנו?

פורסם

איזה חיבורים יש לך בטלויזיה? תוכל לצלם ולהראות לנו?

פורסם

לדעתי הרמקולים שבחרת חלשים מידי ולא יהיו דומיננטיים בחדר גדול כמו שתיארת. היעוד שלהם זה מערכת למחשב (אישית) ולא מערכת ראשית לסלון.

אם אתה מתעקש על קריאטיב אז רמקולים מהסדרה של MegaWorks או GigaWorks יתאימו יותר לחדר גדול.

אבל כדי לקבל מוזיקה באיכות טובה הייתי ממליץ לך לשקול רסיבר ורמקולים אמיתיים (רק אם יש לך את התקציב)

פורסם
  • מחבר

יש לי "יס" החיבורים שם...

ובקשר לתקציב איין לי כזה גדול....וגם ההורים שלי לא רוצים רמקולים ענקיים לסלון משו קטן שאפר ליתלות בסלון ולא ישימו לב אליוו..

עשיתי קצת חיפוש בחנויות....מצאתי את הרמקולים האלו

GHT511 Genius

ב1107 שקל

200 וואט!!!

השאלה זה..למה הרמקולים שראיתי קודם הקריאיטיב קטנים פי 5 גם בעוצמה ועולים ב300-400 שקל יותרWTF!!

פורסם

אין שום קשר לגודל של הרמקולים לבין עוצמת השמע שלהם !!! אין שום קשר! לדעתי רמקולים מעולים עשית בחירה טובה , אני אישית עשיתי טעות קניתי מערכת 5.1 + רסיבר וזה באמת די מסורבל ותופס מקום במיוחד שני הרמקולים הקדמיים ששניהם בגודל של מטר , לדעתי עשית בחירה טובה , רק תראה אם אתה יכול לגרד עוד קצת כסף ןלממש את הרעיון שאמרת קודם - בקשר להוספת כרטיס קול חיצוני.. נשמע לי רעיון פצצה

פורסם
  • מחבר

סבבה גבר תודה...אבל בקשר לגודל אני יודע שאיין קשר אבל ראיתי מיפרטיםםם הקריאייטיב זה200 וואט והאלו 200

פורסם

הרמקולים יתאימו לחדר אבל השאלה איפה אתה ממקום ואיפה הם ?

אני ממליץ לך לצמצם את המרחק בינהם כי לפי דעתי הם לא מספיק חזקים

יש לי סלון כמו שלך אפילו יותר גדול (לדעתי זה ענק )

עם 61 אינטש ורמקולים 5.1 יחסית קטנים שאותי הם מספקים ואני אוהב אותם אבל הם עלו גם פי כמה וכמה

אז לדעתי תצמצם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים