פורסם 2006 ביולי 919 שנים היום קניתי צורב די וי די LG דגם GSA-H10A אני מאמין שאתם מכירים את הפירוט עכשיו התענוג עלה לי 200 שקל האם זה שווה??עכשיו חיברתי אותו למחשב ההתקנתי תנרו אקספרס שבא על הדיסק שבא עם הצורב עכשיו כל פעם שאני בא לצרוב הוא נותן לי הודעה שכדי לי להפוך את זה לDMA ואני מסמן בV את הכוננים והוא נותן הודעה שצריך להפעיל את המחשב מחדש ואני מפעיל ואז הוא עוד פעם אותה הודעהעכשיו ניסיתי לעשות NO אחרי זה שהוא הקפיץ עוד פעם תהודעה על הDMA והוא פתח תחלון צריבהפתחתי פרוייקט SVCD עכשיו משום מה הוא לא נותן לי לסמן V בצ'ק בוקס של האפשרות לעשות תפריט לדיסקושאני צורב (בנתיים ניסתי רק צריבה רגילה לא על מדיה של DVD) הוא נותן לי לצרוב רק על מהירות 4 !!!!!#$@$מה זה למה זה??מצטער עם חפרתי תודה מראש...
פורסם 2006 ביולי 919 שנים 200 שקל זה המחיר שלו+-...לגבי הDMA תעיין פה..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.0איזה דיסקים אתה משתמש..(ג'מפרת אותו טוב)...?
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מה המפרט שלך? איזה דרייברים של IDE יש לך? האם הוא מחובר בכבל 80 גידים או 40? האם הוא יושב עם עוד כונן על ה IDE?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אני גם היום במקרה קניתי את הדגם הזה. לתדהמתי, ראיתי על גב הקופסה שאחת מדרישות המערכת של הצורב הוא 20 ג'יגה על ההארד דיסק. נראה לי דמיוני, האם זה יכול להיות??
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר אגב יש לימשהו מושג למה האפשרות של יצירת תפריט לדיסק סופר וידאו נעולה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.