פורסם 2002 באוקטובר 822 שנים אם לדוגמא אני מחורר חורים במארז זה יבטל לי אחריות?או רק צביעה בלי חירור יבטל לי אחריות?
פורסם 2002 באוקטובר 822 שנים אם לדוגמא אני מחורר חורים במארז זה יבטל לי אחריות?או רק צביעה בלי חירור יבטל לי אחריות?קבל שיטה איך לדעת:צעד ראשון: גש לטלפון המזורגגצעד שני: הרם שפורפרתצעד שלישי: חייג תמספר של החנות המחורבנתצעד רביעי (חשוב!): תגיד "שלום"צעד חמישי: תבקש תבחור/ה שמכר/ה לךצעד שישי:תשאל!
פורסם 2002 באוקטובר 822 שנים ברמת העקרון כל שינוי פיזי לרכיב מסוים מבטל את האחריות על הרכיב !אבל איזה בעיה יכולה להיות המארז שאתה פוחד עליו ?
פורסם 2002 באוקטובר 922 שנים כעקרון כשאתה קונה מחשב יחד עם הרכבה (ראיתי את זה באיזה חוק או משהו דומה) כל שינוי מלבד הוספה / החלפה של כונן X או משהו על הבאס (PCI, AGP) מבטל את האחריות. מבחינת חנות, אם אתה מביא מחשב שעבר מודינג, מותר להם לבטל את האחריות כי קיימת סבירות גבוה שחומרה תפגע.
פורסם 2002 באוקטובר 922 שנים זה הכל תלוי ברמת הידע של המשתמש ואם החנות מאפשרת לו להחליף חלקים ממחשב שלם בלי להביא את כל המחשב.א. אם יש לך מספיק ידע לפרק את החלקים לבד ולהתקין אותם(ותהיה כן עם עצמך) אז תתקשר לחנות ותשאל אם כאשר מתקלקל לך רכיב אתה יכול להביא את החלק התקול בלבד.ב. בכל מקרה לפני שאתה עושה מודינג אם אתה קודח במקומות שאתה לא יכול להרחיק מהחומרה אתה צריך לפרק את כל המחשב החוצה.
פורסם 2002 באוקטובר 922 שנים ברוב החנויות, מדגישים הכתב האחריות שאם יובא למעבדה רק חלק, ולא כל המחשב, תתבטל האחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.