פורסם 2006 ביולי 919 שנים אני כרגע לומד דרך משרד העבודה קורס טכנאי PC ורשתות היום עברנו על פרק מעבדים ודברנו קצת על מעבדים כפולי ליבה המדריך אמר שכיום WIN XP לא תומכת בכפולי ליבה אני טענתי שכן ושיש אפשרות לשנות אזיה מעבד מקוצה לאזיה מטלה אם אני צודקאם WIN XP תומכת בכפולי ליבהואם אתם יכולים לכוןן אותי לאתר מוסמך נגיד מיקרוספט שכתוב שם את זה תודה לעונים
פורסם 2006 ביולי 919 שנים winxp תומך בכפולי ליבה. אתה יכול לראות את זה ב win עצמו (Ctrl+Alt+Del ב Performance). זה מתבטא בשיפור מורגש מאוד בעט הפעלת 2 תוכניות כבדות יחסית, וגם בפתיחת 2 תיקיות
פורסם 2006 ביולי 919 שנים ברור שהוא תומך בריבוי ליבות... יש גם את ה set affiny שאפשר לקבוע מי ירוץ על איזה ליבה ב task manager
פורסם 2006 ביולי 919 שנים שאלה-אם אני קונה מעבד בעל ליבה כפולה,שני הליבות פועלות באופן זהה?אם התכוונת לתדר אז כן.אם התכוונת לעיבוד אז לא.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים יש גם את ה set affiny שאפשר לקבוע מי ירוץ על איזה ליבה ב task managerאבל אם שני הליבות זהות,מה זה בכלל משנה?או שליבה אחת חלשה יותר מהשניה וכך שווה לקבוע לה שתריץ משימות יותר חלשות.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים שני הליבות שוות, אבל אם יש לך 3 תוכניות שאחת מהן דיי חשובה לך, אז אתה מחלק ידנית, 2 משימות לליבה הראישונה והמשימה השלישית לליבה השניה.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים וגם יתכן ויש מצבים שבטעות windows יכול להחליט להעביר את המשימות בין המעבדים, דבר שגורם בין היתר לבעיתיות ביצועים מבחינת ה cache ולכן כדאי למנוע את זה (זה כבר תלוי באיך התזמון שלו עובד)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.