עבור לתוכן

קונה מארז חדש, מעוניין בדעות שניות.

Featured Replies

פורסם

שלום,

בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב שלי.

בהתחלה מאוד קציתי Dragon Tower אבל התברר לי שהמארז מגיע ללא ספק, וספק עולה עוד 100 שקלים לכן ירדתי מהעניין.

שמתי עין על המארז הזה

מישהו מכיר אותו?

אם למישהו יש אותו, אני מעוניין לדעת איך היתה ההתקנה של המחשב במארז, ואיך המארז עצמו.

פורסם

נראה מצויין, מזכיר את האנרמקס שיש לי (ואני ממש מרוצה ממנו...). זה בטח עוד אחד מהסדרה אנרמקס-צ'יפטק-וכו'... הספק אמור להיות טוב מאוד לפי מה ששמעתי (לפחות בשביל המחיר שלו).

פורסם

יש לי את המארז הזה,

בקצרה - מארז מצויין אבל מחייב קצת עבודה עליו מפני שהגרילים של המאוררים שלא דיי חוסמים את זרימת האויר ולכן רצוי להוריד אותם.

הספק שלו דיי טוב ומאוד שקט, מאורר ה 120 שמגיע איתו מואד פשוט וחלש יחסית למאורר 120 אבל עושה את העבודה ודיי שקט.

כל השאר איכותי מאוד ברמה אפילו יותר טובה ממארזי הצ'יפטק (שגם אותם ניסיתי)- יש גומיות להרד דיסק למניעת רעידות, יש פילטר מובנה למאוררים הקדמיים שנישלף בקלות וגם חיבורי USB וסאונד מקדימה.הצבע עמיד מאוד ולא נשרט בקלות.

המארז מגיע צבוע בשחור כולו ולא כמו שמופיע בתמונה וחבל שכך.

לדעתי זה המארז הכי מומלץ היום יחסית למחירו

פורסם
  • מחבר

כמה מאווררים מגיעים עם המארז?

כמה קשה ההרכבה של הלוח והכל במארז?

שווה את הכסף?

פורסם

המארז מגיע עם מאורר 120 מ"מ בלבד + ספק 300W

אין בעיה של מקום מפני שזה מארז טאואר. ההתקנה של דיסקים קשיחים קלה מאוד מפני שהם יושבים בתוך כלובי מתכת שמתפרקים החוצה על ידי הזזת מתג.

כונני ה CD / צורב יושבים על גבי מסילות נשלפות כך שקל מאוד להרכיב את הכל.

לגבי האם שווה את הכסף - במחירים של מוצרים מתחרים בארץ בהחלט שווה - אל תשכח שהמחיר כולל ספק ומאורר 120.

המארז הזה נמכר בארה"ב במחיר של 69$ אם תתרגם את המחיר לשקלים + מע"מ 18% מגיעים בערך לאותו מחיר כמו בארץ.

פורסם

א. פנדהס מוכרים בדיוק את אותו דגם בלינק אחד למלעלה

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_402&products_id=2136

שמקושר אפילו לאותו עמוד באתר היצרן של המוצר, עם אופציה לצבע שחור/לבן

ב 20 שקל פחות.. מוזר, לא ?

ב. מה דעתכם על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_402&products_id=2138 ?

הוא גם כולל מאוורר 120 מ"מ וספק של HEC.

אני אסתדר בלי פנל של מארז נשלף עם ידית מהצד.

שאלה שלי כמה מקומות למאווררי 80/92 מ"מ יש לו (כי אני מעדיף להוסיף מאווררים קיימים שיש לי ולא לקנות 120 מ"מ.

האם הוא באמת שווה את הכסף ? או ללכת כבר על משהו פשוט יותר. לא בא לי להשקיע 420 במארז הטוואר שהוזכר לעיל.

פורסם

כמה דברים:

אתם לא מבינים שאי אפשר לשים לינקים לדובים!!!!!!! תשימו לינקים לאתר המוצר ולא אליהם... זה משגע אותי

המארז מאוד נחמד, אבל הטמפ' שלא יהיו גבוהות מהצ'יפטקים למינהם, ככה שזה תלוי מה אתה רוצה לעשות איתו.

ואם אתה מתכנן בכלל לעשות oc אז גם המארז לא כל כך מתאים וגם ספק ב100 שקל...

אבל אם אתה סתם רוצה לשים בתוכו חלקים הוא יהיה בסדר גמור.

פורסם

תשובה מפגרדת ולא עניינית.

- מארז לא קובע טמפ'.

- אני בטוח שמבחינת זרימת אויר הציפטקים למיניהם לא יותר טובים (לך תוכיח לפני שאתה סתם אומר מילים).

- לשים דברים ? ;D

פורסם

אתה טועה, המארז זה אחד מכמה מרכיבים מאוד חשובים בנוגע לקירור החומרה..

לכן, המארז הוא מרכיב חשוב בנוגע לקביעת הטמפרטורה.

פורסם

לאיש שבבעלותו מארז זהה:

1. הוא מתכער עם פאנלים לבנים (כמו של הפלופי ושל הCDROM)?

2. יש רעש (כתוצאה מהמבנה שלו)?

פורסם
  • מחבר

אני מבקש מכם לא להסיט מהנושא, תודה.

זה המארז שאני מזמין היום:

lx-6a19.jpg

Compucase Midi Tower LX-6A19.

[glow=red, 3, 300]

Up to 4 x 5.25" and 7 x 3.5" Drive Bays for Best Expansion

Full Size ATX Motherboard Applications

Meets Intel Pentium4 Design

Vibration Proof Pads on 3.5" Drive Cage

Excellent EMI Protection Design

Front Panel Key Lock for Security

Easy Open Front Panel wit Sliding Rails for 5.25" Devices

Dual 12 cm Fans for Great Heat Dissipation

Optional: USB, Audio, 1394 PCB in 3.5" Drive Bay[/glow]

מה אתם אומרים? שווה 320 שקל?

קישור למידע נוסף.

פורסם

אתמול ראיתי את המארז הזה וממש התרשמתי ממנו.. הוא נראה פשוט ויפה ועוד יש לו כל מיני חלקים שמונעים רעש .... לדעתי ממש שווה ! לא כמו הENERMAXים והצ'יפטקים ... מחיר ממש נורמלי יחסית :-* לא תתאכזב ממנו ומתי שתקבל אותו תספר לנו על ההתרשמות :)

פורסם

אתמול ראיתי את המארז הזה וממש התרשמתי ממנו.. הוא נראה פשוט ויפה ועוד יש לו כל מיני חלקים שמונעים רעש .... לדעתי ממש שווה ! לא כמו הENERMAXים והצ'יפטקים ... מחיר ממש נורמלי יחסית :-* לא תתאכזב ממנו ומתי שתקבל אותו תספר לנו על ההתרשמות :)

איך אפשר להשוות בכלל ? ::)

פורסם

לפי המחיר :D הוא נמוך פי 2 ואין הבדל גדול לדעתי .... בכל אופן לא שווה את המחיר הכפול !

פורסם

המארז חשוב מאוד בשביל הטמפרטורה!

דוגמה - מארז טסונמי - טמפ' CPU 57 מעלות

מארז צ'יפטק - טמפ' 48 CPU מעלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים