עבור לתוכן

תעזרו לי... בקשר לרשת.. אני בטוח שזה ממש לא בעיה לכם

Featured Replies

פורסם

טוב אין לי ממש שום ידע ברשתות ואני שואל שאלה של ממש מתחילים אז תעזרו לי...

טוב יש לי שני מחשבים שפועל אליהם XP ויש בניהם רשת רגילה אחד ברברר השני קלינט.

עד עכשיו היה לי במחשב הקלינט מין תקייה משותפת שנמצאת בתוך ההארד-דרייב של הקלינט והיא הייתה משותפת אם הסרבר. כאילו אם הורדתי משהו בסרבר אז יכולתי להעבר אותו לקלינט וההפך. התקייה בקלינט הייתה בתוך הכונן D: שלי ובסרבר היא הייתה כמו כונן מדומה בשם X:

פתאום שניסיתי להיכנס לכונן X בסרבר הוא כתב לי שגיאה שהיא משהו אם VPN וכל מיני דברים של מיקרוסופט ואחריי זה לחצתי בטעות על משהו והכונן X: פשוט נעלם. ובקלינט הוא עדיין מראה לי אותה כתקייה משותפת (אם היד האדומה הזאת על התקייה).

עכשיו השאלה שלי היא איך להחזיר את זה שיהייה באותו מצב כמו קודם ובלי השגיאה של הVPN.

תעזרו לי!!!

פורסם

טוב אז ככה קודם כל אם יש לך שני מחשבים שמחוברים בעזרת כבל אין שום צורך בVPN זה מיועד אך ורק לשם חיבור לרשת פרטית דרך האינטרנט (לפעמים כמו שרובנו מכירים זה מיועד לחיבור לשרת האינטרנט כך שבעצם נוצר פרדוקס מסויים בו התעלה שנועדה לאבטחת מידע מפני גולשי אינטרנט הופכת לצינור בו עובר המידע הציבורי מהספק לגולש) מה שאתה צריך לעשות הוא פשוט ליצור חיבור חדש על המחשבים ולבחור בדיאלוג חיבור ישיר בין מחשבים ולא ב VPN כי אתה לא יוצא מחוץ ל LAN שלך (כולה 2 מחשבים) ואז אחרי שהחיבור קיים צריך להגדיר FILE SHARING (שיתוף) על התיקיות שלהן תירצה לגשת מהמחשב השני.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה! אבל את הרשת הזאת בלי הVPN איך אני עושה?

פורסם
  • מחבר

באמת אני בטוח שלפחות בזה אתם יכולים לעזור..

פורסם

shrugggggggg

רן. תלך ל-Network Connections ב-Control Panel

יש שם Network Setup Wizard... תשתמש בזה.. זה מאוד פשוט, רק ישאל אותך כמה שאלות וזה עובד.

תעשה את זה בשני המחשבים, ותחזור לכאן כשזה לא יעבוד. :P

--Vega

פורסם

באמת אני בטוח שלפחות בזה אתם יכולים לעזור..

אסור להקפיץ ת'רדים כאן. בפעם הבאה ינעלו לך את הת'רד.

פורסם

זה יותר פשוט תחבר אותם (מחשבים) בכבל מוצלב..

תתקין על אחד מהם קליינט..

וזהו תתן להם לעלות ב XP הם מזהים אחד את השני לבד..

טיפ: תמתין קצת זמן לXP לוקח קצת זמן לזהות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים