פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים טוב אין לי ממש שום ידע ברשתות ואני שואל שאלה של ממש מתחילים אז תעזרו לי... טוב יש לי שני מחשבים שפועל אליהם XP ויש בניהם רשת רגילה אחד ברברר השני קלינט.עד עכשיו היה לי במחשב הקלינט מין תקייה משותפת שנמצאת בתוך ההארד-דרייב של הקלינט והיא הייתה משותפת אם הסרבר. כאילו אם הורדתי משהו בסרבר אז יכולתי להעבר אותו לקלינט וההפך. התקייה בקלינט הייתה בתוך הכונן D: שלי ובסרבר היא הייתה כמו כונן מדומה בשם X:פתאום שניסיתי להיכנס לכונן X בסרבר הוא כתב לי שגיאה שהיא משהו אם VPN וכל מיני דברים של מיקרוסופט ואחריי זה לחצתי בטעות על משהו והכונן X: פשוט נעלם. ובקלינט הוא עדיין מראה לי אותה כתקייה משותפת (אם היד האדומה הזאת על התקייה).עכשיו השאלה שלי היא איך להחזיר את זה שיהייה באותו מצב כמו קודם ובלי השגיאה של הVPN.תעזרו לי!!!
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים טוב אז ככה קודם כל אם יש לך שני מחשבים שמחוברים בעזרת כבל אין שום צורך בVPN זה מיועד אך ורק לשם חיבור לרשת פרטית דרך האינטרנט (לפעמים כמו שרובנו מכירים זה מיועד לחיבור לשרת האינטרנט כך שבעצם נוצר פרדוקס מסויים בו התעלה שנועדה לאבטחת מידע מפני גולשי אינטרנט הופכת לצינור בו עובר המידע הציבורי מהספק לגולש) מה שאתה צריך לעשות הוא פשוט ליצור חיבור חדש על המחשבים ולבחור בדיאלוג חיבור ישיר בין מחשבים ולא ב VPN כי אתה לא יוצא מחוץ ל LAN שלך (כולה 2 מחשבים) ואז אחרי שהחיבור קיים צריך להגדיר FILE SHARING (שיתוף) על התיקיות שלהן תירצה לגשת מהמחשב השני.
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים shrugggggggg רן. תלך ל-Network Connections ב-Control Panel יש שם Network Setup Wizard... תשתמש בזה.. זה מאוד פשוט, רק ישאל אותך כמה שאלות וזה עובד. תעשה את זה בשני המחשבים, ותחזור לכאן כשזה לא יעבוד. --Vega
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים באמת אני בטוח שלפחות בזה אתם יכולים לעזור..אסור להקפיץ ת'רדים כאן. בפעם הבאה ינעלו לך את הת'רד.
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים זה יותר פשוט תחבר אותם (מחשבים) בכבל מוצלב..תתקין על אחד מהם קליינט..וזהו תתן להם לעלות ב XP הם מזהים אחד את השני לבד..טיפ: תמתין קצת זמן לXP לוקח קצת זמן לזהות....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.