פורסם 2006 ביולי 819 שנים השתמשתי בתוכנה BOOT XP גרסא 2.50 כדי להחליף את התמונה בBOOTב PREVIEW שבתכנה שהוא מראה לי הכל בסדראבל שאני עושה ריסט התמונה שמראה לי היא חסרת צבעיםיש כמה צבעים אבל הגוונים הם אפורים מאוד והכל מפוקסל מאוד למה זה?למישהו אחר זה קרה?איך מסדרים את זה?בתודה מראשטל
פורסם 2006 ביולי 919 שנים השתמשתי בתוכנה BOOT XP גרסא 2.50 כדי להחליף את התמונה בBOOTב PREVIEW שבתכנה שהוא מראה לי הכל בסדראבל שאני עושה ריסט התמונה שמראה לי היא חסרת צבעיםיש כמה צבעים אבל הגוונים הם אפורים מאוד והכל מפוקסל מאוד למה זה?למישהו אחר זה קרה?איך מסדרים את זה?בתודה מראשטלככה זה , אין מה לעשות... בתוכנות כמו BOOT XP וסטייל XP הBOOT בנות מ 16 צבעים בלבד ...
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מחבר אבל התמונה המקורית היא גם עם צבעים ורואים בסדר גמור!יש לך תוכנה אחרת?משהו יותר טוב?או אולי אפשר לעשות את זה בצורה ידנית?כאילו רק לערוך את התמונה או להחליף אותה וזהו?
פורסם 2006 ביולי 919 שנים אבל התמונה המקורית היא גם עם צבעים ורואים בסדר גמור!יש לך תוכנה אחרת?משהו יותר טוב?או אולי אפשר לעשות את זה בצורה ידנית?כאילו רק לערוך את התמונה או להחליף אותה וזהו?שמע, ככה זה ואין מה לעשות...
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים ואיפה נשמרת התמונה המקורית של ווינדוס?אולי אני יערוף אותה....ומה יצא לך מזה בדיוק ?
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר נמאס לי מהתמונה המגעילה הזאתאני רוצה משהו מקוריוחות מזה מה זה משנה לךאם אתה יודע איפה התמונה הזאת שמורה אני יודה לך מאודאו אם אתה מכיר תכנה אחרת שמחליפה את התמונה הזאת אני גם ישמח מאוד אם תלווה לי אותה
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים נמאס לי מהתמונה המגעילה הזאתאני רוצה משהו מקוריוחות מזה מה זה משנה לךאם אתה יודע איפה התמונה הזאת שמורה אני יודה לך מאודאו אם אתה מכיר תכנה אחרת שמחליפה את התמונה הזאת אני גם ישמח מאוד אם תלווה לי אותהאין לי מושג איפה תמונה נמצאת אבל אפשר למצוא את זה בלי בעיה, פשוט תחפש בחלון חיפוש את כל התמונות עד שתראה את הלוגויש את התוכנה STYLE XP שמחליפה את הלוגו לתמונה של שלד ( אבל גם היא מפוקסלת ובלי יותר מדי צבעים)
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים תריץ בcmd את הפקודה fixboot וזה כבר יסדר לך הכל אגב לשאלתך תנסה לשמור את התמונה בקובץ bmp אני זוכר שאז לי זה הצליח בהצלחה לך
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים תריץ בcmd את הפקודה fixboot וזה כבר יסדר לך הכל אגב לשאלתך תנסה לשמור את התמונה בקובץ bmp אני זוכר שאז לי זה הצליח בהצלחה לך איך הגעת ל FIXBOOT ?? ומה קשור לשמור כ BMP tal_levi1000, אין לך הרבה מה לעשות,לפני שהווינדוס עולה הכרטיס מסך מוציא רק 16 ביטים של צבע,ככה זה ואם הייתה למיקרוסופט אפשרות הם היו משנים את זה רק אחרי שהווינדוס עלה הדריבר לכרטיס מסך מוםעל ויש לך צבעים מלאים. יש מלא אתרים ותוכנות שעושת את מה שאתה רוצה ויש גם מלא אתרים עם תמונות מוכנות,תבחר משם משהו
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים יש תוכנות שעושות את זה בשבילך כמו bootskin, ויש לך אפשרות לעשות את זה ידנית.אישית, לא הייתי עושה את זה בלי לגבות את הקובץ המקורי קודם. ntoskrnl.exe הוא אחד הקבצים הכי חשובים ב-windows ובאמת לא היית רוצה שיקרה לו משהו כי רצית לשנות את התמונה הזאת. אני מציע שחוץ מהגיבוי של הקובץ תהיה לך גם דרך לגשת אליו מחוץ ל-windows ולהחליף אותו (דיסק של Windows PE או דיסקט boot שתומך ב-NTFS או FAT32).בהצלחה.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מחבר מה זה עושה ה fixboot?אז איך התמונה המקורית עובדת עם צבעים יפים?ודרך אגב 16 ביט של צבע זה עדיין בסדר להציג תמונה פשוטה כמו זאת שמצורפתוהתוכנה שאני משתמש עכשיו BOOTXP יצרה לי עוד שורה ב BOOT.INI לגיבוי[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.