עבור לתוכן

משטרה? מה זה?

Featured Replies

פורסם

משטרע.

פורסם

ממש מעודד.

מקווה שהכתבה הזאת תשנה משהו, אם כי אני מעט פסימי לגבי העניין.

ואחרי הכל מתפלאים למה פתח תקווה הולכת בעקבות נתניה, חדרה ולוד.

פורסם

משטרת מדינת ישראל היא חרא של משטרה, סוף סיפור.

כמה טעויות ודברים דפוקים היא עשתה בשנים האחרונות, אי אפשר לספור, במיוחד השנה.

היא אף פעם לא תשתנה, היא תמיד תשאר מושחתת.

יום שבת עברתי בעיר, חנויות סגורות והכל שקט, בן אדם החנה את הרכב שלו במקום של נכים, בזמן שאין אף רכב בחניות, אני רואה את המשטרה שמה לו דוח, באותו הרגע ידעתי שאם המשטרה עושה דבר כזה, היא אכן משטרה דפוקה.

ושלא נדבר על הסיפור עם זה שקנה דולרים מזויפים, יצא לחו"ל עם המשפחה שלו לנופש, הוא קנה בשוק השחור דולרים מזויפים מבלי שידע, הלך וקנה בדיוטי פרי

משהו ונתן למוכרת שטר של 100 דולר, היא סיפרה למשטרה והכל, בחייאת ראבק...המשטרה המטומטמת הזאת החליטה להתקשר לטורקיה ולהורות למשטרה שם

לעצור אותו.

עכשיו אני שואל אותכם, המשטרה הדפוקה הזאת לא יכלה להרים אליו טלפון ולהזהיר אותו ולהגיד שיש לו דולרים מזויפים?, או לחכות שיחזור לארץ ואז לעצור אותו

לחקירה?, כאילו מה אכפת לכם?

הרי במילא אתם יודעים מי האיש ויש לכם כבר את כל הפרטים עליו, הבן-אדם יצא לנופש עם המשפחה שלו ובטעות קנה דולרים מזויפים.

וזה יכול לקרות לכל אחד ואחד מאיתנו במדינה הזאת, וזה לקנות דולרים מזויפים.

ויש עוד מלא סיפורים, אבל אין סוף.

יש באמת אנשים חכמים וטובים במשטרה, אבל זה המיעוט שבמיעוט, המושחתים הם אלה במעמד הגבוהה במשטרה.

פורסם
  • מחבר

ורק תקראו את התגובות למטה. פשוט בא לבכות/להקיא/לצרוח (מחק את המיותר).

למה נדמה לכם שאנחנו משלמים כל כך הרבה כסף לחברות אבטחה (שגם מנצלות ודופקות את השומרים שלה)? כי המשטרה לא עושה את העבודה שלה.

בסוף תמיד יש את החכמולוגים שיקומו ויצעקו "בואו נפריט את המשטרה". כן, רק זה היה חסר, שנצטרך לשלם פרוטקשן לעבריינים במדים מעבר למיסים שאנו משלמים וצריכים לכסות את ההוצאות של המשטרה חסרת השיניים ועמוד השדרה שקיימת עכשיו.

פורסם

בדיוק.

המון כסף עסקים משלמים לחברות אבטחה, שגם לא עושות את העבודה כמו שצריך, הפרוטקשן למינהם.

כל זה נגרם אך ורק מהמשטרה - שלא עושה את העבודה שלה.

למה העסק של אבא שלי צריך לסבול שפעם בחודשיים פורצים אליו לעסק ועושים נזק בשווי של 5 אלף ש"ח?

והמשטרה החסרת אונים במקום לטפל בפושעים, הולכת ומחלקת דוחות לאזרחים תמימים.

פורסם

באמת מה זאת משטרת ישראל?מישהו יכול לספר לי?

מקרה שלי שמפרצו אלינו אז לקח למשטרה קרוב ל5 שעות להגיע!בושה!

פורסם

ליברמן למשרד לביטחון פנים, עכשיו ! :smile1:

פורסם

יום שבת עברתי בעיר, חנויות סגורות והכל שקט, בן אדם החנה את הרכב שלו במקום של נכים, בזמן שאין אף רכב בחניות, אני רואה את המשטרה שמה לו דוח, באותו הרגע ידעתי שאם המשטרה עושה דבר כזה, היא אכן משטרה דפוקה.

ו

לא הבנתי .

פורסם
  • מחבר

בוא ואני אסביר לך.

לפי המשטרה, הולך רגל בדיזינגוף הרבה יותר מסוכן משב"ח בקריית אריה.

תראה, מדו"חות חניה אפשר לדפוק כסף - מלשים פושעים מאחורי סריג ובריח לא. הם רק יושבים בכלא ועולים כסף למדינה, זה לא שנותנים להם קנס בנוסף למאסר... אז למערכת המשפט יש סדר עדיפות ברור בנושא הזה. להרשיע וללכוד עבריינים שאפשר לנער מהם כסף. לא שב"חים ולא פורצים ולא רוצחים ולא אנסים. המשטרה שיודעת שאין טעם כי תמיד ימצא לו שופט רחום שישחרר את העבריין או יתן לו עונש מגוכח, שמה דגש על לא לעשות מאומה בכל הנוגע לפשיעה פלילית ומנגד לכך שמה ניידת כל 3-4 ק"מ כדי לתפוס את כל אותם "עברייני התנועה" ולתת להם קנס שמן, לשלול רשיון ולקחת להם את הרכב.

פורסם

תודה על ההסבר :xyxthumbs:

פורסם

דא ליברמן,דא!

פורסם

לא הבנתי .

לא ניסחתי את עצמי כנראה מספיק טוב.

דריה הסבירה את זה מצוין, אבל אני עכשיו אתייחס ישירות לדוגמא שהבאתי.

הכוונה היא שכל המקומות חניה היו ריקים, ולא היה עומס בחניה או משהו, בן אדם בא והחנה את הרכב שלו במקום חניה של נכה, והלך, הניידת באה ושמה לו דו"ח.

עכשיו לפי החוק, ברכב שאינו נוהג נכה אסור לו לחנות בחניה של נכים, אם הוא חונה הוא אמור לקבל על זה דו"ח.

עכשיו, המשטרה לא יכולה לחשוב בהגיון?, כאילו מה פאקינג אכפת לה שהוא חנה בחניה של נכים, זה משנה גם אם הוא היה חונה בחניה רגילה?הרי כל החניות

היו ריקות, לא הייתה אף מכונית.

זה הקטע, לא שום דבר אחר..

זה רק מוכיח ומוכיח כל פעם מחדש עד כמה המשטרה הזאת דיי מפגרת, שלא לדבר על הניידות שיש בכביש, כל סוף חודש הם רוצים לעשות כמה שיותר דוחות

כדי שלא ינזפו עליהם בתחנה.

במקום כל השטויות האלה שהמשטרה מתעסקת איתם, לסחוט מאזרחים שעובדים, לומדים, ושומרים חוק - הם לא יכולים ללכת ולטפל בעבריינים והפושעים שבאמת

מזיקים למדינה? מכל זה, זה נראה כאילו המשטרה רק מזיקה למדינה, ולא עוזרת ומשפרת את המצב.

פורסם
  • מחבר

גם ליברמן זה לא פתרון. מה הרעיון של לתת לפושע להיות בראשות המשטרה ובטחון הפנים?

להחליף ראש אחד זה לא דיי - צרייך להחליף את כל המנוע. לנער את מערכת המשפט ולהרחיב את נושא בתי הסוהר. נשמע שאין שם יותר מקום אז מעדיפים לשחרר מוקדם ולא לתת עונשי מאסר. אח"כ להחליף את כל אוכלי החינם במשטרה באנשים נמרצים, צעירים ובעלי חזון. השוטרים בימינו שכחו מה מהות תפקידם ושעם המדים שהם לובשים באה גם אחריות גדולה. הם נמצאים כדי לאכוף את החוק, לא להיות מעליו. הם פה להגן על האזרח ולא להוות נטל, כמו שהם עושים כיום. לא דיי בלהחלף שר לבטחון פנים, או אפילו ניצב במשטרה. לכהונה של שר בימינו יש פחות מ-3 שנים. 3 שנים בהן לא ניתן ליישם היטב תכנית ארוכת תווח ואין שום ביטחון שהשר הבא ימלא את תפקידו כראוי וימשיך ביישום התכנית, במקום לבטלה ולהביא איזו רפורמה זולה וצולעת (כמו שעושים זה 2 עשורים בחינוך).

פורסם

מסכים איתך 100%

אני בטוח שיש שם פרסים בתחנת המשטרה לפקח\שוטר שנתן הכי הרבה דוחות לחודש !!

זה משטרה זבל ,מושחטים!!

לא רק זה שהם פוחדים פחד מוות מהערבים ולא מעיזים להיכנס לכפרים ערביים אבל לתת דוחות בוודאי !!

זה הדבר הכי קל בעולם כי הם יודעים שאף אחד לא רוצה להתעסק עם עורך דין ולבזבז ימי עבודה בשביל לנסות להוריד את הדו"ח !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים