פורסם 2006 ביולי 819 שנים תראו אם אני קודח בלמעלה של המארז 5 חורים קטנים-בנוניים בלי לשים מאוורר וכלום האם זה יתרום במשהו? יצא אוויר חם או משהו כדומה?
פורסם 2006 ביולי 819 שנים אם אתה כבר מתחיל בקידוחים וכאלהתחתוך את גג המארז לפי שבלונה של מאווררשים 80MM שקט שיעשה את העבודה שאתה צריךעדיף על הכל וזה לא יותר מדיי עבודה . .בהצלחה בהמשך !ועוד משהו, אתה תראה ישר את ההבדל של המעלות בכל המחשב . . :]
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר כן אבל זה קששה מדי ועם ויש לי מקדחה אז זה יותר קשההאם יש אפשרות לעשות שבלונה ולצייר אותה על המארז למעלה ואז לקחת למקום כל שהוא שיחתכוהאם יש מקומות שאפשר לעשות את זה?
פורסם 2006 ביולי 819 שנים כשאני הוספתי 2 של 120 מ"מ במחשב לא חל שינוי של מעלה 1 אפילו וזה סתם נראה יפה ומרעיש. יכולה להיות כי כל הפרונט של המארז פתוח, אבל מנסיוני זה לא עוזר.
פורסם 2006 ביולי 819 שנים אל תקדח סתם חורים, זה לא יעזור, בלי קומפרסור (מאורר במקרה שלנו) אוויר לא יכנס ולא יצא, אולי קצת אוויר חם יצא אבל לא יותר מדי.קנה מאורר, כמה עולה, 25 שקל...
פורסם 2006 ביולי 919 שנים כן אבל זה קששה מדי ועם ויש לי מקדחה אז זה יותר קשה האם יש אפשרות לעשות שבלונה ולצייר אותה על המארז למעלה ואז לקחת למקום כל שהוא שיחתכו האם יש מקומות שאפשר לעשות את זה? כן, אפשר לעשות דבר כזה, אבל אני לא יודע בדיוק איפה, אולי בנגריה, אני מניח ששם הם יעזרו לך. בקשר לזה שאמר לך לשים מאוורר שקט של 80mm, ממתי מאוורר של 80 הוא שקט??? תשים מאוורר לש 120mm שהוא גם שקט וגם חזק. ובטוח קירור המחשב שלך ישתפר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.