פורסם 2006 ביולי 719 שנים היי.קיבלתי היום את ה - iPod Video 30GB שלי ואני כרגע מטעין אותו, הייתי מעוניין לדעת כמה שעות אני אמור להטעין אותו בהטענה הראשונית?בתודה, טל.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים הטענה ראשונה היא בערך 10 + שעות..זה משתנה ממכשיר למכשיר...אם הכנסת אותו עכשיו תוציא אותו מחר בצהריים ואם הכנסת אותו בצהריים נראה לי שאתה יכול כבר בבוקר..
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר הטענה ראשונה היא בערך 10 + שעות..זה משתנה ממכשיר למכשיר...אם הכנסת אותו עכשיו תוציא אותו מחר בצהריים ואם הכנסת אותו בצהריים נראה לי שאתה יכול כבר בבוקר..התחלתי את ההטענה קודם, ב - 11 בערך.אפילו שיופיע לי על המכשיר הציור של השקע חשמל שאומר שזה מלא בכל מקרה להשאיר עד איזה שעה בערך?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים כן.. תשאיר אותו עוד חצי שעה-שעה אחרי שמופיע הציור של השקע חשמל... זה מה שאני עושה עם האייפוד נאנו שלי
פורסם 2006 ביולי 719 שנים או שתסתכל באתר של apple בו למיטב זכרוני שהם רושמים שבפעם הראשונה פשוט צריך להמתין עד שיש את הסמל שהוא סיים (שלמיטב זכרוני מופיע אחרי 6 שעות ככה או פחות)
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר הסתכלתי עכשיו בחוברת וכתוב לי 4 שעות או עד שהסמל של ההטענה הושלם.קיצר אני מניח שבערך 6 שעות?יקרה משהו אם אני אשאיר את זה עד שאני קם בבוקר בשעה 10 ככה?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים אתה ממש לא החלטי ? רוצה ? תשאיר עד 10 בבוקר. רוצה ? תתחיל להשתמש... אני אומר תשאיר לפחות 4-6 שעות.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר אין מה לעשות, ככה זה כשמגיע משהו חדש ואתה לא רוצה לדפוק אותו.אני מניח שאני אשאיר אותו עד 2:20 שיהיה בערך 3 וחצי שעות וזהו.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים לא ממליץ..אז תשמע בו בבוקר...תאמין לי לא יקרה כלום! זה הכל לטובתך בשביל שיהיו לך חיי סוללה ארוכה..
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר לא ממליץ..אז תשמע בו בבוקר...תאמין לי לא יקרה כלום! זה הכל לטובתך בשביל שיהיו לך חיי סוללה ארוכה..אני מבין אחי, אבל אחרי הכל זה מוזר שכבר מופיע הסימון שזה התמלא.אז אני מניח שאני צריך לעשות כמו שכתוב בחוברת שזה עד שזה מתמלא או עד שעובר 4 שעות, אני מניח שאני עושה את הקטע של ה - 4 שעות.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מחבר אוקיי, זה מה שאני אעשה, אני אשאיר את זה עד הבוקר בהטענה.תודה רבה לכל מי שעזר לי וענה לי פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.