פורסם 2006 ביולי 719 שנים שלום קניתי מחשב חדשוברשותי : 512Mb זיכרון Ram אני רוצה לשדרג אותו לאיזה כמות עלי לשדרג אותו 1Gb 2Gb?רצוי שהזיכרון יהיה טוב ובמחיר סביר!אם 1Gb אז למה דווקא לכמות זו?אם 2Gb טז למה דווקא לכמות זו?ואני לא מצליח לזהות את דגם הזיכרון ומאיזה חברה אבל עדיין אשמח שתמליצו לי על זכרונותושיהיה מחברה מוכרת וטובה אבל עדיין במחיר סביר@
פורסם 2006 ביולי 719 שנים קודם כל ברוך הבא,בבקשה אל תרשום הודעות בצבעים כאלו שמקשים מאוד על קריאת ההודעה.בקשר לשאלה שלך, איזה זיכרון יש לך עכשיו?מהו כל המפרט שלך?מהן המטרות של המחשב?כמה כסף אתה מתכנן להוציא על קניית זיכרונות?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים בבקשה אל תרשום הודעות בצבעים כאלו שמקשים מאוד על קריאת ההודעה.זה מציק בעינייםמאוד מציקוהודעות שמציקות לי בעיניים נמחקותEdimax תערוך את ההודעה שלך
פורסם 2006 ביולי 819 שנים מחבר בקשר לשאלה שלך, איזה זיכרון יש לך עכשיו?מהו כל המפרט שלך?מהן המטרות של המחשב?כמה כסף אתה מתכנן להוציא על קניית זיכרונות?לZone Wannabeכרגע במחשב שלי נתון 512 מגה בית זיכרון RAM.המטרות העיקריות של המחשב הם משחקי מחשב כבדים ועבודה בוורד!שאני מתכוון למשחקי מחשב אני מתכוון לאלף לייף 2 ,פחד,פחד קר ועוד...(שמות של משחקים.)אני מתכנן להוציא מקסימום 600 ש"ח על 1 גיגה בית זיכרון אבל חשוב מחברה טובה ומוכרת@
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מחבר הדגם של לוח האם הוא GIGA BYTE GA-K8NF-9 N-FORCE X4 ואת הזיכרון אני ממש לא יודע איך בודקים ניסית ולא מצאתי .... אני לא בוטח בתוכנות שמנטרות את המחשב מסוכנות. .........................................
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.