עבור לתוכן

האם אפשר להתחבר לכבלים דרך התשתית של האינטרנט בכבלים?

Featured Replies

פורסם

בלי להיות מחובר לתשתית של הכבלים אתה יכול לקלוט רק ערוצים פומביים שזה 1,10,22 וכל מיני ערוצים זרים וזה יחשב חוקי?

אם אתה מחובר לתשתית של הכבלים אתה יכול לקלוט את כל הערוצים האנלוגיים (3, סרטים, ילדים וכו...) ללא ממיר אנלוגי אם בטלויזיה שלך יש היפרבנד מלא

יש הרבה מושגים שהזכירו בדיון אתם יכולים להרחיב עליהם קצת

היפרבנד\מגבר אנטנה\פילטר קו "חזור"

• תגובות 54
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היפרבנד - ראה את זה כמו זכרון פנימי בטלויזיה לקליטת תכנות וקיבוע בזכרון בתדרים של (vhfl vhfh uhf)

פילטר - יש כמה סוגים: אחד כשיש חיבור לאינטרנט בלבד אז שמים פילטר כזה בארון השרות "בקו" שלך על מנת לחסום שידורי כבלים.

כשיש רק כבלים בדירה לא צריך בדרך כלל לשים פילטר כי ללא הפעלה מרחוק אין גלישה.

חזור - זהו השם של האות שמגיע לבית בשביל לגלוש באינטרנט על קו הכבלים. לדירה מגיע עוצמה ממוצעת של 65 DB בכדי לראות כמו שצריך, את החזור עושים ע"י כמה חישובים בשביל לראות שמגיע אלייך עוצמת גלישה טובה. אתה יכול להסתכל על זה כשני ערוצים על כבל אחד.

מגבר אנטנה - 700 סוגים. בהקשר של מה.

ובמידה ואתה\ם רוצים פרוט עמוק לכל דבר... רק תגידו.

פורסם

לא היו לי שידורי טלויזייה בכבלים, אני פיצלתי את החוט וחיברתי גם לטלויזייה וגם למחשב וראיתי את הערוצים הבסיסיים, מישהו גם שם לי כזה מכשיר, "מגבר אנטנה" או משהו כזה

והם גילו איכשהו, הם התקשרו אלי והתחילו לשאול אותי אם אני צופה בטלויזייה, אמרתי שאני לא יכול לדבר באותו זמן

השאלה שלי אם זה לא חוקי לעשות את זה? או האם זה לגמרי לא חוקי או חלקית?

ואם מישהו יודע איך הם גילו את זה? האם זה היה בגלל המכשיר והאם בלעדיו הם לא יגלו, אגב מסתבר שלא צריך אותו בכלל

בבקשה מי שמבין או מניסיון לא ניחושים

תודה מראש

לזה התכוונתי

פורסם

יש מקומות שבניינים וכל מיני דברים מפריעים לשידורים של אנטנות ויש "רעשים" בתמונה... כמו שלג.. ולכן יש מגברים שמחברים לאנטנה להגביר את העוצמה שלה לקבלת אות חזק יותר.

הבעיה שלפעמים זה גורם לשיבושים (הפרעות) לכבלים\לווין.

חוקיות? חוקי לחלוטין ובנוסף בביניינים החדשים שמים מראש אנטנות מוגברות וכמובן גם הכנות לכבלים כולל ארון שרות אישי בתוך הדירה ו"שקע" בכל חדר.

פורסם

לא ענית לשאלות שלי רק אחי... ועוד שאלה אם אני שם מגבר אות ממש חזק על הקו אני אוכל לקלוט עוד ערוצים? :smile1:

פורסם

לא. הקליטה שלך היא הפרעה משכן. לא מעבר לזה. אתה כנרה קולט ערוצים "חלשים" מתדר UHF.

וכל קליטה מסויימת אצלך זה הפרעה לשכן.

ועל מה לא עניתי?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך (‾`·._.·[Tkaliber]·._.·´‾ בונא היה קשה לכתוב את זה ;- )

זה לא יאומן כמה צדקנים בני צדקנים יש פה, ואני אגיד למה אני אומר את זה, כי חוץ מהמפקח לשעבר לא היה מישהו אחד מהצדקנים שהביא הוכחות או חוקים מפורשים לנושא, הם פשוט מרגישים שזה ממש ממש לא מסדר לעשות את זה כי אלה המסקנות שהם הגיעו אליהן בחיים שהם מרשים לעצמם לכתוב את דעותיהם כאילו היו הן... יותר מאשר דעות אישיות, ואפילו כשמומחה לעניין סותר אותם הם בוחרים לא להאמין לו ולהאשים אותו בהיותו מתחזה

למי שמתעניינים, כל שעליכם לעשות בכדי לראות את הערוצים הבסיסיים זה לפצל את הכבל (תשאלו כבר בחנות איך עושים את זה) ולחבר חלק אחד לטלוויזייה, אגב אני חיברתי לווידאו מישהו שמבין אמר לי שאקבל יותר ערוצים וקיבלתי הרבה לטעמי (לא נפרט) ורק בכמה היה טיפ טיפה שלג שלא הפריע בכלל, זה בכלל היה בעיקר בערוץ 2 חח,

עכשיו בקשר לכתבה באנגלית ולתגובות עליה באנגלית, קראתי את כל הכתבה וחצי מהתגובות וגם שם התעורר וויכוח "סוער" בנושא והיו טענו לכאן ולשם בדיוק כמו פה, ושם זה ארצות הברית וגם המדינה הספיציפית שזה היה בה ופה זה ישראל ואם אתם חושבים שארצות הברית צריכה להיות לכם לדוגמא אז כנראה לא ראיתם Fahrenheit 9-11 911.The.Road.To.Tyranny Beyond Treason Alex jones

אני אגיד לכם מה לי אישית נראה גניבה או פשע מה שתרצו ע"פי דעתי בדיוק כמו רוב המגיבים פה

מה שנראה לי פשע זה שחברות הכבלים והלויין ומה שיש שם, מחזיקות את המדינה בביצים (סלחו לי על הביטוי) ובזמן שאם תרצה לראות סרטים טובים יש לך אפשרות של השכרת סרטים וגם בדיוידי או ללכת לקולנוע מה שבטח יהיה יותר זול בהרבה, מי שרוצה לראות תוכניות טלוויזיה, סדרות, מדע, או את הכנסת חחח

חייב! לשלם ביחד עם זה גם על כל הערוצים שהוא לא צריך, אני אישית לא ילד אז אני לא צריך את ערוץ הילדים, לא אוהב לצפות בספורט אז אני לא צריך את כל ערוצי הספורט עברית או שפות אחרות, לא מעניינים אותי ערוצי החדשות ובטח שלא מעניינים אותי כל הערוצים הזרים אני הייתי שומר רק את ערוץ 10, 8, נשיונאל... ועוד לא יותר מ4 ערוצים וגם אז!!... הייתי צופה בדכ"כ באיזו תוכנית שתיים ביום, למישהו זה נראה הגיוני או צודק שאני חייב לשלם על זה מינימום 170 שקל או 200?

אם הייתי משלם ליוצרי התוכניות שאני הייתי צופה את הכסף הזה כל חודש הם היו לפחות נותנים לי לביים איזה פרק

אז חברה תפסיקו להצטדק ותגידו עובדות ולא דעות אישיות כאילו היו עובדות

אז... שלא יעבדו עלייכם!

פורסם

ואללה צודק.. מזל שאנחנו מדינת חוק.. וגם אנחנו מדינה קפיטלסטית.. לא נעים לך ? תעבור מדינה... (ואין לי כח לענות לפוסט ההזוי שלך).

פורסם

יש לציין שאני גר בבית פרטי ואני לא מחובר לאנטנה כלשהי, אך ורק לתשתית הכלבים ואני בכל זאת קולט ערוצים בסיסיים, איך זה? הרי אני בכלל לא מחובר אליהם כמו שאתה אומר...

הכבלים שעוברים בתוך הקירות בבית שלך ולא מחוברים בסופו של דבר לארון של הכבלים משמשים בתור אנטנה שקולטים תחנות מהאויר.

אנטנה היא סה"כ מוליך חשמלי פשוט, אין שם שום דבר מעבר לזה

אתה יכול לחבר לטלויזיה מאחורה כבל RF רגיל ולא לחבר אותו לשום דבר ולקלוט ערוץ 1,10,22 וזרים מהאויר.

פורסם

למפקח לשעבר (‾`·._.·[Tkaliber] שלום רב,

שאלתי היא, אם "מר תאונה" חיבר מכשיר שמגביר את האות אז חברת הכבלים יכולים לראות את זה ולכן בגלל זה קיבל את הטלפון המאיים?

ואם זה חוקי כל עוד שזה בתוך הבית כפי שטענת אז למה הם התקשרו אליו בכלל?

פורסם
  • מחבר

ואללה צודק.. מזל שאנחנו מדינת חוק.. וגם אנחנו מדינה קפיטלסטית.. לא נעים לך ? תעבור מדינה... (ואין לי כח לענות לפוסט ההזוי שלך).

חחח גדול אתה, ולא יודע אם הפוסט שלי הזוי אבל אתה בטוח הוזה, אתה גם סותר את עצמך, אומר שאני צודק וגם שמזל שאנחנו מדינת חוק, תחליט אם אתה בעד מדינת חוק או בעד צדק, בעדי או נגדי, ואם אתה פועל לפי הגיון, עובדות או דעה אישית

ותכניס לעצמך לראש כבר שהוכיחו לך שזה חוקי, או לפחות ההוכחה הכי הגיונית שהייתה פה אמרה שזה חוקי

לא יאומן שבשורה אחת הצלחת לכתוב כל כך הרבה שטויות

ובאשר לזה שאנחנו חיים במדינת חוק... חחחחחחחחח

שכחת לכתוב לכאורה

A fanatic is one who can't change his mind and won't change the subject." - Sir Winston Churchill

ובכל זאת אני אחדד נושא אחד, אם הייתי יכול לשלם על הערוצים שאני רואה זה היה הגיוני וצודק ולא הייתי אומר כלום

פורסם

זה שאתה לא מסוגל להבין קצת מעבר לראיה הצרה שלך, ולהבין דברים כמו ציניות ואירוניה, זו לא אשמתי.. ברור שאני חושב שאתה טועה במסקנה (אם כי הרעיון שלך ראוי להערצה, אך אנחנו חיים במדינה קפיטליסטית, וזכות החברות האלו לעשות מה שהם רוצים במסגרת החוק... זה שזה לא נראה לך, לא הופך את המעשים שלך לעקוף את זה לחוקיים).

פורסם
  • מחבר

אני לא בעד לגנוב מחברות גדולות ולנצל אותן כמה שאפשר, אבל בשם יופיטר הקדוש אני משלם להם 45 ש"ח בחודש בשביל החוט שנמצא אצלי בדירה ובשביל שתיהיה לי הזכות לגלוש באינטרנט דרך חברה אחרת (הספק) שגם לו אני משלם, איזה שירותים הם נותנים לי בכלל? אם משהו מתקלקל אצלי אני יכול להזמין תכנאי לבד והוא יבדוק וזה יעלה לי הרבה פחות, ויכולתי לשים את החוט לבד גם

מה שהם עושים זה, לשלם לכל הערוצים האלה כסף מתוך הכסף שכל מי שיש לו כבלים משלם ואז מחייבת את כל מי שרוצה כבלים לשלם על כל הערוצים גם שהוא לא רואה, אגב היום כבר קיימת טכנולוגייה שמאפשרת להזמין תוכניות בודדות (pay per view) שלא לדבר על ערוצים בודדים ואין להם שום בעיה לעשות את זה, הם עושים את זה כי זה משתלם להם כי הם יודעים שתמיד יהיו להם מספיק אני לא רוצה לפגוע באף אחד אבל "פראיירים" שישלמו להם על הכל כי אין דרך אחרת לראות טלוויזייה, אז מילא להגיד לי שזה לא חוקי (גם אם זאת רק דעתכם) אבל ממש להגן עליהם בפה מלא ולהשוות את זה לרצח או כל מיני שטויות שכתבו פה זה נראה לי מוגזם אלה אם הם משלמים לכם לעשות את זה, תחשבו על זה, הם דופקים אותכם ואתם עוד מגינים עליהם

באמת מעניין אותי אם כל המצטדקים לא מורידים מהאימיול או הקאזאה או מה שיש

ותמיד עוצרים עצירה מלאה בעצור ועוברים את הכביש רק במעבר החצייה, כי אתם יודעים שלכל אלה יש כנסות ועונשים וזה אסור או בדיונים ותלוי בכל מיני פסיקות כמו נושא שיתוף הקבצים

אה כן כמה מכם כרגע רואים את זה... כן כן את מה שאני כותב בעזרת וינדוס חוקי וכל שאר התוכנות במחשב שלהם קנויות וחוקיות

כי איך ההוא אמר... "מזל שאנחנו חיים במדינת חוק" או משהו כזה

חוק זה חוק ואם אתם עושים את אחד הדברים האלה או משהו אחר שהוא נגד איזשהו חוק אחר... בבקשה... תפסיקו להיות כאלה צדקנים צבועים ועו"דים של חברת הכלבים, או לפחות תרדו מהפוסט או איך שלא קוראים לזה

פורסם

למפקח לשעבר (¯`·._.·[Tkaliber] שלום רב,

שאלתי היא, אם "מר תאונה" חיבר מכשיר שמגביר את האות אז חברת הכבלים יכולים לראות את זה ולכן בגלל זה קיבל את הטלפון המאיים?

ואם זה חוקי כל עוד שזה בתוך הבית כפי שטענת אז למה הם התקשרו אליו בכלל?

אולי תרדו ממר מפקח וכל הלא יודע מה....?

חברת הכבלים לא יכולה לדעת מרחוק גם אם תחבר פיזית לארון. הם יכולים לדעת לפי הפרעות שיש לשכן ולאחר תלונה הם מגיעים ורואים חיבור פיראטי לארון או פרווזורי לכבל גלוי שלהם.

הסבר מפורט פעם אחת ולתמיד.:

ממוקד השרות יוצר כבל קואקס בהמשך יש מגברי TR לכ-2000 בתי אב וממגברי ה-LEX לכ-800 בתי אב.

לכל בית אב מגיע עוצמות לפי מספר הדיירים וכך גם מפצלים בארון השרות. פצל של 4\8\ וכו'... לכל "פיטמה" מגיע עוצמה מסויימת והעוצמה מגיעה גם אם לא ישתמשו בה. העוצמה שם (DB)! בכדי למנוע הפרעות וגלישה באויר מכסים את אותה פיטמה שלא בשימוש.

לכן גם כשמחובר לאותו פיטמה כבל שמקבל DB לאן שהוא וגם אם לא במוקד הם לא יודעים!! אין להם שום דרך לדעת האם מחובר לאותו פיטמה כבל או לא...

נגיד ומישהו מפצל בבית את הנקודה שלו למספר נקודות.. זה לא אומר שהוא מושך יותר DB מהמוקד.. הוא מנצל את ה-DB שיש לו ולא מעבר.

נגיד שהו פיצל את הנקודה הראשית ל10 נקודות נוספות אז-: בנקודה הראשית הוא יראה טוב.. בננקודה השנייה פחות טוב ואחרי 4\5 נקודות כבר לא יראה כמעט אלא אם הוא שם מגבר... אחרי הנקודה ה-4... הסיבה: כל שקע\מפצל וכו'.. מנחית מהעוצמות. נגיד עם בשקע הראשי יש לו 65 DB ואז הוא שם מפצל לעוד נקודה אז תוריד 4 DB + - (תלוי בסוג המפצל) וכך כל פיצול ולכן לאחר ירידה מהעוצמה הסבירה הקליטה נהיית גרועה.. ככול שהעוצמה נמוכה מ-65 DB כך הקליטה תהיה נמוכה יותר.

אם אדם שם מגבר אנטנה והוא רואה ערוצים זה בגלל פיטמות פתוחות או צפייה של אנשים באופן פיראטי ובעקבות כך נגרם "דליפה לאויר"...

הטלפון של החברה אלייך נשמע הזוי. או שמישהו הלשין.. ואז הם משחקים אותה חכמים או שניסית איך שהוא להתחבר והם ראו את זה.

אם זה רק מגבר אין שום סיכוי שבעולם שהם יתקשרו בגלל זה ובכלל אין שום דבר לא חוקי בלהגביר את הקליטה שלך.

חלקכם בטח מכירים את האנטנה הפנימית המעפנה שמחברים עם כבל לטלויזיה (RF) ויוצא ממנה שני מקלות (אנטנות) אז יש כאלהגם עם חשמל שזה המגבר... חוקי לחלוטין.

אז סיכמנו: אין שום דבר לא חוקי בהגברת אנטנה.

אין שום דרך לחברה לגלות חיבור כזה או אחר רק על ידי בדיקה פיזית.

ודגש - HOT עובדת על שידור בכבלים (RG) ממוקד השידור אליכם לבית זה לא דרך לווין ולכן כל עוד אין "בריחה" באויר בגללל סיבות שונות שכבר הזכרתי אין לכם שום דרך לקלוט את השידורים דרך אנטנה...

ולדעתי למרות ש- YES משדרת בלווין גם לא תוכלו לקלוט כי זה בטח מוצפן.

בכל מקרה שאלות נוספות?

לכל אלא שצצו פה על "הלא חוקי\חוקי" חיבור פיזי ללא תשלום לצפייה בכבלים היא עברה נקודה!! כי אין שום דרך לראות כבלים ללא חיבור פיזי.

אלא אם יש לך אינטרנט והטכנאי לא שם פילטר ואז תוכלו לראות מ"ס של ערוצים. בכל מקרה חיבור כזה או אחר מחוץ לדירה הוא עברה על החוק.

פורסם
  • מחבר

ציטוט " זה שזה לא נראה לך, לא הופך את המעשים שלך לעקוף את זה לחוקיים"

אבל... זה שזה חוקי הופך את זה לחוקיייייייייי!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים