עבור לתוכן

Mini Copper Orb הולך לשבוק חיים. מי להביא במקומו?

Featured Replies

פורסם

נכון יש לו 3 מהירויות

נכון:

-רועש

-רועש מאוד

-בלתי נסבל.

:lol: :lol: :lol:

ת'אמת במהירות הכי איטית זה לא היה כזה נורא. מעבר לזה לא יצא לי לנסות.

פורסם

אצלי אי אפשר לשנות את המהירות שלו

פורסם

נכון יש לו 3 מהירויות

נכון:

-רועש

-רועש מאוד

-בלתי נסבל.

:lol: :lol: :lol:

ת'אמת במהירות הכי איטית זה לא היה כזה נורא.

בבינוני וחזק הוא רועש, בחלש, בהחלט סביר.

פורסם
  • מחבר

די, נגמר.

קניתי.

והוא באמת לא רועש. (4900rpm)

תודה לכולם.

פורסם

מה הטמפרטורות ? מרוצה ?

פורסם
  • מחבר

מה הטמפרטורות ? מרוצה ?

הטמפ' :

עם ה-Mini Copper Orb (שהיה קרוב לשביקת חיים) :

במנוחה : 60-62

עבודה : 65-69

ועם הוולקנו 6CU :

מנוחה: 58

עבודה: 62-64

כמובן שאני יותר מבסוט מהשקט של המאוורר שהיה חסר לי קודם (השקט)...

;D

פורסם

יפה, ממש לא רע...

פורסם

I know the AMD 1.2Ghz is one of the hottest CPUs (temperture wise), but still 64oC on full load is insane, even if that CPU's max is around 85o-90oC (officially). you should think about modding your case (you probably only have 1 or 2 fans right now).

modding my case, without changing the default HSF (evercool fan unknown heat sink looks very much like the Volcano 6Cu, I'm pretty sure it is) the temperture dropped over 12oC both on full load and on idel. it is now 47oC on idel and 54oC on full load (OC from 1800+ to 2000+ [FSB 145]).

פורסם

I know the AMD 1.2Ghz is one of the hottest CPUs (temperture wise), but still 64oC on full load is insane, even if that CPU's max is around 85o-90oC (officially). you should think about modding your case (you probably only have 1 or 2 fans right now).

modding my case, without changing the default HSF (evercool fan unknown heat sink looks very much like the Volcano 6Cu, I'm pretty sure it is) the temperture dropped over 12oC both on full load and on idel. it is now 47oC on idel and 54oC on full load (OC from 1800+ to 2000+ [FSB 145]).

e.t. למרות שאתה "מנוסה", אני חייב להסכים ש60 ומשהו זה קצת דרעק. זה הטמפ' שלי עם היטסינק סופר-קברי שבא עם הAMD החדשים (לא SPIRE)

פורסם
  • מחבר

e.t. למרות שאתה "מנוסה", אני חייב להסכים ש60 ומשהו זה קצת דרעק. זה הטמפ' שלי עם היטסינק סופר-קברי שבא עם הAMD החדשים (לא SPIRE)

צר לי לבשר לך, אבל אני לא כ"כ מנוסה כמו שאתה חושב שאני. ::)

לדאבוני (או שלא) יש לי במחשב מאוורר אחד לאיוורור המארז, ואני לא רוצה יותר מזה, אני יודע שהטמפ' קצת גבוהה, אבל אני לא רוצה להתעסק עם זה יותר מדי, מה גם שהמחשב הנ"ל (1.2GB) לא שלי. (הוא שייך למשפחה שלי, לי יש מחשב משל עצמי - במפרט).

בכ"א, נסתדר עם זה. 8)

תודה על הדאגה. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים