עבור לתוכן

צריך עצות לשיפור הצילום במועדון. iso גבוה.

Featured Replies

פורסם

היי אנשים , יש לי את ה

Canon S2

אני מצלם במועדונים , אני משתמש ב iso 400 , ואתם בטח יודעים שאיסו גבוה זה לא צד חזק אצל הקנון הזאת.

רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי , לגרום לתמונה להיות יותר צבעונית ופחות רעשים...

חשיפה יותר ארוכה\קצרה ? F יותר גבוה\נמוך ? , הפלאש כרגע על הכי חלש , כי ברמה בינונית , התמונה נשרפת.

המייצב תמונה משפיע על כמות הרעשים? כדאי(אפשר בכלל?) לבטל אותו? זה יעזור?

כל דבר עצה לשיפור תתקבל בברכה. תודה!

(בקרוב אני אוסיף פלאש חיצוני , כרגע זה מה יש :\ )

נ.ב אם מישהו רוצה לראות כרגע איפה אני עומד מבחינת התמונות (וזה בהחלט לא מיודע מה) , כנסו ל atraf.co.il , לגלריה , מועדון Play

בתאריך 6.7 . (צילום : שגיא מור) .

תודה!

פורסם

לא היה יותר פשוט להביא לינק ישיר או להעלות תמונות?

פורסם
  • מחבר

לא רציתי לפרסם לינק ישיר :\

ואין טעם לעלות תמונה אחת או שתיים.

אני רוצה שאנשים יראו את הממוצע... יש שם מעל 100 תמונות.

שיראו איפה אני עומד , ואיך אפשר לשפר.

פורסם

הרעש מטורף גבר, אם אתה עובד בתחום אין לי עצה אחרת חוץ מלהחליף מצלמה, אני לא בטוח כמה פלאש חיצוני יעזור לך בתוך מועדון, הרי אתה אומר שהפלאש שהפנימי הורס את התמונה לגמרי, החיצוני יהיה חזק פי כמה וכמה, במיוחד כשהוא ישיר...

להקפיץ פלאש בתוך מועדון, אני תוהה מאיפה בדיוק הוא אמור לחזור אליך ככה שזה לא רלוונטי לדעתי..

פורסם

כמה טיפים - אם הפלאש שורף את התמונות תסגור צמצם או לחלופין תגביר את מהירות התריס.

תנסה להשתמש במונופוד (חצובה לא מתאימה ונוחה למועדונים).

תצלם ב-400 ISO (עם המונופוד נותן תמונות יציבות מספיק אז תן 200) ותסיר רעשים אחר כך בתוכנה.

פורסם

להסיר רעשים ממאות תמונות זה לא רלוונטי כ"כ

פורסם
  • מחבר

טוב , אני יוצא למסיבה עכשיו , אז להיום זה כבר לא כל כך רלוונטי. אני היום יעשה כמה נסיונות בהגדות של המצלמה.

ומחר אתם כבר תראו את זה באתר..

הקטע שאם אני מוריד רעשים (איסו 200) זה בא על חשבון הצבע...

ותמונות שהם בקטן , אז לא נורא , בקושי רואים רעשים.. יחסית.

אל תשכחו שמי שרואה את התמונות זה בלייינים שאין להם דרישות ומושג רציני יותר מידי לגבי התמונה.

הם לא מבקשים שלמות.

פורסם

זה לא עניין של שלמות, זה עניין של איכות מינימאלית שדרושה מתמונה כזאת...

פורסם

יצא לי לצלם מספר פעמים במועדון ואני כל הזמן צילמתי על ידני מלא כך שהגדרתי גם 2nd Curtain Flash שעזר מאד לתמונות.

אפשר להוציא אחלה תמונות גם עם פלאש ישיר, פשוט צריך לדעת לשלוט בפרמטרים כמו שצריך. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים