עבור לתוכן

חברים שלא יודעים כלום ומשחקים אותה ביל גייטס

Featured Replies

פורסם

Component

קרה לי גם אותו הדבר ! :o

או שתמיד "אינטל יותר טובים".... :bash:

או שכאשר חבר שלי "שידרג" את המחשב שלו, אז שאלתי אותו מה הוא שידרג, אז הוא קנה P4-1.7 ואיזה כ.מסך? GF2MX400, איך לא? :lol:

ואני מתאפק לא לצחוק

(זה היה בחופש הגדול...)

טוב, זה יחסית "שידרוג" אולי לא לאריכות ימים אבל החליף לו את הוודו...היה לט קודם P3-1000, ואמרתי לו שעדיף שישקיע בזיכרון ובכרטיס מסך, למה המערכת יחסית טובה.... והוא? לא...!

כל אחד בא עם אותו תירוץ עלוב: "אבא שלי מכיר מישהו שיסדר איזה דיל טוב.... סמוך עליי..."

אחחח..... :lol::bash:

ועוד קטעים, אני מתחיל לדבר על חומרה כלשהי לדוגמא, מביא מושגים "גבוהים" (יחסית, לאנשים שרק יודעים להתקין ולשחק...) והם אחרי זה באים אליי עם מבט כזה של "לא מבין", ושואלים שאלות....מעצבן שאין עם מי לדבר..

וזה הזכיר לי עוד משהו,

כשהייתי קטן, אז ביקשתי מאיזה ילד שיביא לי איזה משחק, אז מה החכם עושה ?

מעתיק את הקיצור דרך שעל שולחן העבודה לדיסקט, ומביא לי אותו.... :o:lol:

כמו שאני אומר : הטימטום חוגג !

;D

זה הרג אותי ROFL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הכי מצחיקים זה אלה שקונים P4 2000MHz עם ג'י פורס 4 MX ומארז ATX מפואר!!!

לוח אם פיסי פרטנר חושבים שזה מחשב מדהים!!, ועוד מצהירים שהם מבינים משהו LoL :lol: :lol:

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Component

קרה לי גם אותו הדבר ! :o

או שתמיד "אינטל יותר טובים".... :bash:

או שכאשר חבר שלי "שידרג" את המחשב שלו, אז שאלתי אותו מה הוא שידרג, אז הוא קנה P4-1.7 ואיזה כ.מסך? GF2MX400, איך לא? :lol:

ואני מתאפק לא לצחוק

(זה היה בחופש הגדול...)

טוב, זה יחסית "שידרוג" אולי לא לאריכות ימים אבל החליף לו את הוודו...היה לט קודם P3-1000, ואמרתי לו שעדיף שישקיע בזיכרון ובכרטיס מסך, למה המערכת יחסית טובה.... והוא? לא...!

כל אחד בא עם אותו תירוץ עלוב: "אבא שלי מכיר מישהו שיסדר איזה דיל טוב.... סמוך עליי..."

אחחח..... :lol::bash:

ועוד קטעים, אני מתחיל לדבר על חומרה כלשהי לדוגמא, מביא מושגים "גבוהים" (יחסית, לאנשים שרק יודעים להתקין ולשחק...) והם אחרי זה באים אליי עם מבט כזה של "לא מבין", ושואלים שאלות....מעצבן שאין עם מי לדבר..

וזה הזכיר לי עוד משהו,

כשהייתי קטן, אז ביקשתי מאיזה ילד שיביא לי איזה משחק, אז מה החכם עושה ?

מעתיק את הקיצור דרך שעל שולחן העבודה לדיסקט, ומביא לי אותו.... :o:lol:

כמו שאני אומר : הטימטום חוגג !

;D

חבר שלי צרב אותם

פחחחחחחחח קורע

תבינו ילד בכיתה ט' צורב קיצורי דרך

פורסם

גם לי יש חבר , הוא דפק תראש בהודו חושב שהוא קיפוד - אמרתי לא משה אתה לא קיפוד :la: לך תבין חושב הוא קיפוד!

פורסם

Lol....

גם בזמן האחרון מלא שואלים אותי אם GEFORCE 4 MX זה טוב, למה, כי הם קנו. ולא נעים לי לבאס אותם. או הרבה כאלה שמתלהבים "קניתי GEFORCE 4" איזה, ברור שMX... בעעע

פורסם

חחחחח חבר שלי קנה מחשב פנטיום 4 1500מה"צ ואני אמרתי לו שאמד יותר שווה! והרבה יותר טוב!

והוא עדיים אמר לא אני קונה פנטיום 4 אז הוא קנה ועכשיו המנייאק עוד מאשיפ אותי שאני לא אמרתי לו

שאינטל פנטיום 4 עובד אצלו גרוע! וה אחרי שאני עוד אומר ומסביר לו! ::):P ועוד מה הוא אומר לי

128MB RD-RAM 800MHZ יפסיק לכל החיים! ;D חחחחח :P

פורסם

אני היחיד בבית ספר שלי שמבין במחשבים

ואין לי עם מי לדבר :-[

לא מזמן מדריך שלי קנה מחשב וזה מחשב די :puke:

אז התחלתי להסביר לו מה לא טוב

והוא התלהב ואמר שדוד שלו דיבר עם המוכר שאמר לו שזה הכרטיס מסך הכי טוב בשוק.(GF4 MX420)

אז הפסקתי כדי לא לבאס אותו מוות.

אני בכיתת מחשבים ואצלנו אנשים בכלל לא יודעים אנגלית!!!

פורסם

Lol....

גם בזמן האחרון מלא שואלים אותי אם GEFORCE 4 MX זה טוב, למה, כי הם קנו. ולא נעים לי לבאס אותם. או הרבה כאלה שמתלהבים "קניתי GEFORCE 4" איזה, ברור שMX... בעעע

בדיוק אותו דבר אצלי!

פורסם

כן כמו החברים שלי, זהו אם הוא קנה GF4 MX אז זהו זה הכרטיס הכי טוב :lol:

פורסם

וגם עוד חבר אחד, שיש לו כל הזמן שגיאות, עכשיו אני משוכנע ב99.99% שזה זיכרון פגום או לוח אם פגום, אבל לאאא, הוא דווקא ישלח את זה למיליון וחצי מעבדות שכל הזמן פשוט יתקינו ווינדוס, אחרי זה גם יפרמט ויתקין ווינדוס כשכל פעם הוא מתקשר אלי ומבקש שוב הוראות.

וגם כל פעם הוא מתווכח איתי ש98 או ME יותר טוב מXP, ואני מסביר לו למה לא, אבל לאאא לאבא שלו יש חבר שמבין ואומר לו ככה... stupid people

פורסם

אאאלאהה, לא טוב, זה מעלה לי וריד בראש >> :angryfire:

במיוחד שאנשים מתלהבים שהם קנו G4 MX :pissed:

ואומרים שטויות ובטוחים בהם

פורסם

מפריע לך שהדרעקון שמח?... תן לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים