עבור לתוכן

חברים שלא יודעים כלום ומשחקים אותה ביל גייטס

Featured Replies

פורסם

אני מכיר איזה ילד אחד, פעם אחת דיברנו ואיכשהו השיחה הגיעה לנושא מחשבים. הוא אמר לי שהוא מתכנן לקנות מחשב חדש מניורון. אחרי הרבה מאוד שיכנועים, ואחרי שהבאתי לו תמונות מהשוואות המוכיכות ש-AMD יותר טוב, ואחרי שבניתי לו מפרט שלם, ונתתי לו שם של חנות שבה יש את הכל, כבר חשבתי שהוא בטוח ב-100 אחוז שהוא קונה AMD. ביום למחרת אני פוגש אותו, ומה הוא קנה? פקארד בל :bash:. אידיוט.

:lol: :lol: :lol:

אוי זה טוב!!!

:lol:

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אם יציעו לי פקרד בל חינם אני לא יקח מחשבים חרא :puke:

פורסם

Component

קרה לי גם אותו הדבר ! :o

או שתמיד "אינטל יותר טובים".... :bash:

או שכאשר חבר שלי "שידרג" את המחשב שלו, אז שאלתי אותו מה הוא שידרג, אז הוא קנה P4-1.7 ואיזה כ.מסך? GF2MX400, איך לא? :lol:

ואני מתאפק לא לצחוק

(זה היה בחופש הגדול...)

טוב, זה יחסית "שידרוג" אולי לא לאריכות ימים אבל החליף לו את הוודו...היה לט קודם P3-1000, ואמרתי לו שעדיף שישקיע בזיכרון ובכרטיס מסך, למה המערכת יחסית טובה.... והוא? לא...!

כל אחד בא עם אותו תירוץ עלוב: "אבא שלי מכיר מישהו שיסדר איזה דיל טוב.... סמוך עליי..."

אחחח..... :lol::bash:

ועוד קטעים, אני מתחיל לדבר על חומרה כלשהי לדוגמא, מביא מושגים "גבוהים" (יחסית, לאנשים שרק יודעים להתקין ולשחק...) והם אחרי זה באים אליי עם מבט כזה של "לא מבין", ושואלים שאלות....מעצבן שאין עם מי לדבר..

וזה הזכיר לי עוד משהו,

כשהייתי קטן, אז ביקשתי מאיזה ילד שיביא לי איזה משחק, אז מה החכם עושה ?

מעתיק את הקיצור דרך שעל שולחן העבודה לדיסקט, ומביא לי אותו.... :o:lol:

כמו שאני אומר : הטימטום חוגג !

;D

פורסם

Component

קרה לי גם אותו הדבר ! :o

או שתמיד "אינטל יותר טובים".... :bash:

או שכאשר חבר שלי "שידרג" את המחשב שלו, אז שאלתי אותו מה הוא שידרג, אז הוא קנה P4-1.7 ואיזה כ.מסך? GF2MX400, איך לא? :lol:

ואני מתאפק לא לצחוק

(זה היה בחופש הגדול...)

טוב, זה יחסית "שידרוג" אולי לא לאריכות ימים אבל החליף לו את הוודו...היה לט קודם P3-1000, ואמרתי לו שעדיף שישקיע בזיכרון ובכרטיס מסך, למה המערכת יחסית טובה.... והוא? לא...!

כל אחד בא עם אותו תירוץ עלוב: "אבא שלי מכיר מישהו שיסדר איזה דיל טוב.... סמוך עליי..."

אחחח..... :lol::bash:

ועוד קטעים, אני מתחיל לדבר על חומרה כלשהי לדוגמא, מביא מושגים "גבוהים" (יחסית, לאנשים שרק יודעים להתקין ולשחק...) והם אחרי זה באים אליי עם מבט כזה של "לא מבין", ושואלים שאלות....מעצבן שאין עם מי לדבר..

וזה הזכיר לי עוד משהו,

כשהייתי קטן, אז ביקשתי מאיזה ילד שיביא לי איזה משחק, אז מה החכם עושה ?

מעתיק את הקיצור דרך שעל שולחן העבודה לדיסקט, ומביא לי אותו.... :o:lol:

כמו שאני אומר : הטימטום חוגג !

;D

קיצור דרך, טוב אחי :lol:

פורסם

אני היחיד בבית ספר שלי שמבין במחשבים

ואין לי עם מי לדבר :-[

לא מזמן מדריך שלי קנה מחשב וזה מחשב די :puke:

אז התחלתי להסביר לו מה לא טוב

והוא התלהב ואמר שדוד שלו דיבר עם המוכר שאמר לו שזה הכרטיס מסך הכי טוב בשוק.(GF4 MX420)

אז הפסקתי כדי לא לבאס אותו מוות.

פורסם

הוא לא רק חוגג,הוא גם אוניברסלי!

לי קרה גם משהו דומה עם חבר וקיצורי דרך,רק שהפעם מדובר על דיסק 900MB של TDK,אני אומר לטיפש שרק 40KB בדיסק מלאים והוא אומר לי:"זה בסדר, זה צורב מיוחד וממש טוב שגורם לדברים לקחת ממש קצת מקום על הדיסק,אף פעם לא שמעת על זה?"...

Uber אידיוט כמו שנאמר...

פורסם

יש אימרה שאומרת "לעולם אל תתווכח עם אידיוט. הוא יוריד אותך לרמה שלו ואח"כ ינצח אותך בזכות הניסיון"

פורסם

באמת ביזבוז מדיה... :-\ :bash: (שקל ו-40 אגורות... :P)

"עושה דברים יותר קטנים".... :lol: "צורב מיוחד"...

נחמד ! ;)

מזכיר לי את הצורב שצורב 1.4GB, על מדיה של 700MB..... :smoke:

פורסם

לי קרה גם משהו דומה עם חבר וקיצורי דרך,רק שהפעם מדובר על דיסק 900MB של TDK,אני אומר לטיפש שרק 40KB בדיסק מלאים והוא אומר לי:"זה בסדר, זה צורב מיוחד וממש טוב שגורם לדברים לקחת ממש קצת מקום על הדיסק,אף פעם לא שמעת על זה?"...

Uber אידיוט כמו שנאמר...

תשאל אותו מאיפה הצורב אני מעוניין לקנות אחד :lol:

פורסם

והוא גם עשה דאונקלוק לפנטיום 4 1.6 שלו ל1000 מגה הרץ, בטענה ש: "אני לא צריך כל כך הרבה מהירות"

אהבתי.

פורסם

Uber אידיוט כמו שנאמר...

:lol: :lol:

חברים שלי מ'זה נובים.

חוץ מאחד שקצת מבין, כל השאר נובים:

אחד לא יודע כמה RAM יש לו, אחד לא יודע אם יש לו כרטיס רשת, והשלישי אומר לי שMATROX G440 זה כרטיס טוב :lol: :lol: :lol:- אבל הכי הכי:

יש לי אחד בכיתה שלא יודע איזה מעבד יש לו!!! :lol: :lol:

הוא לוקח GTA3 מחבר שלי, ואני שואל אותו איזה מעבד יש לו, כדי שלא יתקין סתם, אז הוא אומר לי: "לא יודע, שיפרתי אותו, יש לי PENTIUM 2" :lol: :lol: :lol:

פורסם

בורות זה דבר אחד וטפשות זה דבר אחר. כשקניתי את המחשב שלי לא ידעתי חצי דבר על מחשבים (כלום כלום כלום!!!), אבל עדיין ידעתי מה אני קונה כך שאם ישאלו מה יש לי אני אדע לענות ולעזור לאנשים לעזור לי. לא לדעת איזו חומרה יש לך זה מילא, הבעיה היא עם אנשים שחושבים שהם יודעים יותר מאחרים ומצהירים הצהרות מטומטמות.

פורסם

והשלישי אומר לי שMATROX G440 זה כרטיס טוב :lol: :lol: :lol:

בהנחה שהתכוונת למטרוקס G400, זה באמת כרטיס טוב!

וזה שבןאדם לא מומחה.. לא יודע אם יש לא כרטיס רשת או כמה זיכרון פנימי.. זה לא נורא.

פורסם

ניזכרתי שחבר שלי בכיתה ג' אומר לי שיש לו מחשב חצי PC וחצי Mac (אחרי שהסברתי לו מה זה Mac) :lol:

פורסם

פעם לפני כמה שנים טובות, עוד בעידן האנלוגי, שאלתי חבר שהתחיל לעבוד בחברה חדשה מה רוחב הפס שלהם, והוא השיב "ממ.. ל'דע..נטסקייפ?"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים