עבור לתוכן

שאלה בקשר לתקופת המלווה

Featured Replies

פורסם

לא נכון

• תגובות 44
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא משנה אם מותר לשתות או לא, הכוונה היא שעדיף שלא תשתה בכלל, כי לך תדע איך זה ישפיע עליך, או שתזמין נהג תורן (אני מוכן להיות הנהג שלך RULE THE PC.... :P;) בכיף לנסוע על האוטו שלך!

פורסם

טוב עשיתי בדיקה קצרה ואין לי מושג איפה זה, אני כמעט בטוח שזה היה באתר של המשטרה אבל עכשיו אני לא מוצא את זה.

בכל מקרה מה שכן מצאתי זה זה:

http://news.walla.co.il/?w=//742670

כנראה שזה יהיה בחודשים הקרובים :x

כמה כיף שכבר יש רישיון :), אגב, אני לא מבין מה קטע לשתות אלכוהול שאתה נוהג, גם אם זה בירה אחת שלא מזיזה לך, אז היום אתה נוהג אז אל תשתה, אתה לא תמות מזה שלא תשתה. פעם הבאה חבר ינהג ואתה תשתה, לא סוף העולם.

לגבי זה שאמר על זה שחברים שלו ישתו באוטו והוא לא, במה שפורסם אומרים שאם ימצא בקבוק פתוח יהיה חובה על הנהג להוכיח שהוא לא שתה, סבבה, תבקש לעשות בדיקת אלכוהול וככה תוכיח להם שאתה לא שתית אלא רק חברים שלך.

פורסם

א. זה חוק אידיוטי מאוד (תוכיח שלא שתית? ח"כ מטומטם שלא יודע מה זאת דמוקרטיה והעיקרון של חף מפשע עד שלא הוכחה אשמתו)

ב. זאת רק קריאה טרומית, עד שנדבר על חוק כזה שיהיה פעיל מדובר על זמן ארוך (ואז לי כבר לא אכפת כי אני לא אהיה נהג חדש)

ג. זה חוק אידיוטי מאוד

ד. למי ברור שהאלכוהול הוא הגורם מס' 1 לתאונות? שבוע שעבר זה היה רכבים משופרים ולפני שבועיים מירוצי מכוניות, שבוע הבא אולי מכוניות עם טורבו

ה. זה חוק אידיוטי מאוד

פורסם

תמיד זה היה הגורם מספר 1 לתאונות דרכים.

אני לא יודע איפה אתה חי, אבל תמיד אמרו שזה נהיגה בשכרות, לפחות בשנים האחרונות.

פורסם

אהלן

נגמר לי ביום ראשון ה9/7 המלווה

מותר לי לנהוג בלי מלווה ביום ראשון?

למי שלא הבין כתוב לי ברישיון שדרוש מלווה עד ה9/7 אז זה כולל את יום ראשון או לא?

נראה לי שמהשעה 00:00 מותר לך.. אבל האמת לא נראה לי יעשו לך משהו....

קודם כל, הסבירות שיעצרו אותך לבדיקה דווקא באותו יום היא שואפת לאפס! [אלא אם כן אתה מתכוון והתפרע]

גם אם יעצרו אותך לבדיקה יום לפני שנגמר המלווה, אני לא מאמין שיעשו לך משהו.. מקסימום אתה יכול לטעון שהמורה שלך אמר לך שמותר לך כבר [זה עובד מנסיון עם שוטר מניאק שבסוף סלח]

פורסם

הגורם לתאונות לרוב הוא תשתית מחורבנת, למשל מישהו מגיע למצב שהוא נתקע בגדר ביטחון והגדר במקום לעצור את המכונית מלעוף לתעלה חותכת את המכונית ל-2.

דבר שני, מה לא מובן? שותים- לא נוהגים. אני לא רוצה שאף מסטול יסכן אותי שאני על הכביש.

דבר שלישי צריך לשפר את התשתית ולעלות את המהירות המותרת, ככה נגיע למקום שחפצנו להגיע אליו בפחות זמן וככה לא נהיה עייפים מכיוון שננהג פחות.

פורסם

אם יעלו את המהירות המותרת ל-120 נגיד, אז כולם יסעו 140-150 וזה לא יגמר.

פשוט צריך לאכוף את החוק בצורה טובה יותר ביחד עם האלעת המהירות.

היום החוק הוא המלצה, לא חובה.

פורסם

תמיד זה היה הגורם מספר 1 לתאונות דרכים.

אני לא יודע איפה אתה חי, אבל תמיד אמרו שזה נהיגה בשכרות, לפחות בשנים האחרונות.

שבוע שעבר זה היה רכבים משופרים ולפני שבועיים מירוצי מכוניות, שבוע הבא אולי מכוניות עם טורבו

שכחת כבר את הנאום של אדון מופז והמעצר של הבחור שעבד במוסך בירושלים ונעצר על זה ש"שיפר מעל 100 מכוניות"?

פורסם

תגידו, מה התקופה של נסיעה עם מלווה לנהגים חדשים היום?

פורסם

הגורם לתאונות לרוב הוא תשתית מחורבנת, למשל מישהו מגיע למצב שהוא נתקע בגדר ביטחון והגדר במקום לעצור את המכונית מלעוף לתעלה חותכת את המכונית ל-2.

דבר שני, מה לא מובן? שותים- לא נוהגים. אני לא רוצה שאף מסטול יסכן אותי שאני על הכביש.

דבר שלישי צריך לשפר את התשתית ולעלות את המהירות המותרת, ככה נגיע למקום שחפצנו להגיע אליו בפחות זמן וככה לא נהיה עייפים מכיוון שננהג פחות.

תשתית מחורבנת זה גורם ממש ממש נמוך לתאונות, הגורם מספר אחד זה אך ורק טעויות אנוש

שזה כמו שאתה אמרת למשל אלכוהול, ועייפות, וזה עוד כלמני דברים, נגיד גם סתם נהיגה רשלנית וכו,

אבל להאשים את התשתית זה ממש לא נכון

ולגבי המהירות לכל אלה שמשייכים מהירות לתאונות דרכים, מהירות מופרזת מהווה בערך 5 אחוז מתאונות הדרכים

פורסם

תגידו, מה התקופה של נסיעה עם מלווה לנהגים חדשים היום?

3 חודשים

פורסם

זהו? זה לא הייה חצי שנה לפני כמה זמן?

פורסם

לא

היה חודשיים עד ה-1.11.2004

מאז 3 חודשים

פורסם

אהם, לא.

אם מישהו עשה נתקע בגדר ביטחון, זה לא התשתית שגרמה לתאונה. התשתית הגרועה מחמירה את התאונה (בדיוק כמו מהירות מופרזת), אבל בכל זאת התאונה נגרמת מטעות של הנהג.

יש מקרים בודדים שבהם תשתית גרועה היא הגורם לתאונה (נניח, אם מישהו נכנס במהירות גבוהה לבור בדרך ואיבד שליטה על הרכב).

הנקודה השלישית שלך פשוט טיפשית... ההבדל בין 20 דקות נסיעה ל-15 דקות נסיעה (או בין שעתיים לשעה וחצי) הוא לא מה שישפיע לך על העייפות בצורה משמעותית.

מה לעשות, הגורם העיקרי לתאונות - הגורם האנושי. אנשים שחצנים מדי. חושבים שהם נהגים מצויינים, לא יכולים להיפגע. זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש שאני נוסע בכביש ב-90 - 100 קמ"ש, ומישהו נוסע במרחק בקושי שני מטר מאחורי, כך שאם במקרה אני צריך לבלום בפתאומיות, הוא ייתקע בי עוד לפני שהוא שם לב שאורות הבלם שלי נדלקו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים