עבור לתוכן

עזרה בשידרוג זכרונות SDRAM

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש אישהי סיבה שזכרונות חדשים שאני אקנה לא יעבדו עם הזכרונות הישנים?

כמובן שהזכרונות זהים בנתונים אבל החברות שונות....

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי בעיית תאימות

אבל זה נדיר

פורסם
  • מחבר

טוב, שדרגתי והכל טוב ונעים ומהיר יותר.

המון תודה לכולם אתם תותחים ועזרתם לי מאוד :yelclap:

פורסם

היינו שמחים אם תשתף אותנו למה שידרגת,מה קנית?איך עובד כדי שנלמד ושנשכיל,ושאחרים גם יידעו. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

בכיף.

שידרגתי כי יש לי מחשב די ישן - כמעט בן שלוש.

ליתר דיוק P4 2.8GHZ NORTHWOOD על ABIT IC-7 עם ג'יגה זיכרון DDR (עד לאחרונה היה רק 512 ;D) וכרטיס מסך RADEON 9600XT 256MB

המחשב עובד סבבה עם WINXP וכל התוכנות ואני מריץ עליו משחקים חדשים על רזולוציות סבבה בלי בעייה, אבל עדיין יש זמני טעינה ארוכים של יישומי OFFICE

וזמני התאוששות ארוכים מאוד של המחשב אחרי פעילות אינטנסיבית.

לכן החלטתי לשדרג את הזיכרון כי זה הדבר באחרון שבשיקול של עלות מול תועלת אני רואה כנכון לעשות על המחשב הזה.

לגבי ההחלטה איזה זיכרון לקנות - זה קל ואתה יכול לקרוא את הTHREAD או פשוט אני אסכם:

רציתי לשמור על הDUAL שקיבלתי מהזכרונות לכן קניתי עוד שני סטיקים זהים לסטיקים הקודמים שלי ועכשיו יש לי 4 סטיקים של 256.

הסטיקים הם - KINGSTON 256MB 400MHZ DDR CL3 אם זה עוזר, אבל זה אינדיבדואלי לכל אחד, נראה לי.... :-)

השיקול היה אם להעמיד מערך כמו הזה הנ"ל או לקנות שני סטיקים של 512 ולקבל ג'יגה עם אפשרות שידרוג ל-2 ג'יגה בעתיד.

בחרתי את האופציה הראשונה כי אני לא מתכוון לשדרג את המחשב יותר ולכן במחשבה לתווך ארוך וקצר זאת התצורה העדיפה בשבילי.

מקווה שזה עוזר ואם לא אז אני מוכן לעזור ולהוסיף או שאחד מהאנשים הטובים בפורום פה יעזרו לך.

ושוב תודה לכולם.

נ.ב.

באמת יש שיפור אחרי ההוספה של הזיכרון :hi:

פורסם

מזל טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לך, ופעם אחרונה תודה לכולם.

אני משער שפעם הבאה שאני "אציק" זה יהיה בשביל מחשב חדש עם מעבד מתומן ליבה עם זיכרון CACHE של 4 ג'יגה וזיכרון GDDR17 ;D

סתם, אבל תודה לכולם ומקווה שאני אוכל לתרום בחזרה כמו שעזרתם לי.

להתראות.

פורסם

:xyxthumbs: סבבה,תודה על מה שכתבת.זה עוזר לשיקולי המלצה בפעם הבאה.

תתחדש.

פורסם

SuBeX אל תלך לאיבוד

ככה גם אני התחלתי

בשאלה קטנה על שדרוג

אתה יכול להכנס לפורום ולקרוא כל מיני שאלות של אנשים וללמוד את התגובות של אנשים יותר מנוסים כמו המנהלים וכו'...

ככה אני עשיתי

הפורום הזה מקור מידע ענק אפשר ללמוד פה מלא דברים חדשים

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים