עבור לתוכן

מחפש שתי מצלמות | תקציב : 1400,2800 | מינ' 12 תשלומים | בלי ציוד

Featured Replies

פורסם

שלום

החלטתי לקנות מצלמה, וכבר שאלתי פו לא ממזמן על אחת, אבל בינתיים המחירים צנחו, ויצאו דגמים חדשים. אז בכ"מ, אני מחפש שתי מצלמות - אחת עד 1500 ואחת עד 2800, לצילום מקצועי (אני מתחיל, אבל ככל הנראה יהיה לי קורס צילום בקרוב). חשבתי על A620 או A700 עד 1400, ועל D50 ב2800. כפי שאתם רואים אני די פאנבוי של קנון, אבל אני פתוח להצעות אחרות :lol:

פורסם

רפלקס SLR יתן לך תמונה ממש יפה אבל לא ניראה לי שאתה יכול לקנות אחת (נתחשב בזה שה D50 עולה יותר מ 2800)

בנוסף למצלמה עצמה אתה צריך סוללה נוספת , עדשה , תיק , כרטיס זיכרון (מומצץ גם קורא כרטיסי זיכרון) ויכול להיות שגם פלש ויש עוד נוספים.

בקשר למצלמה הזולה לדעתי A700 יותר טובה (השוותי תמונות וההבדל היחיד שראיתי הוא הזום היותר גדול של ה A700 אבל אני חצי עיור אז כדאי לשמוע מה אחרים אומרים) אתה יכול גם ללכת על המצלמה שאמרו לי לא לקנות של PANASONIC ה LZ3 יש לה זום טיפה יותר גדול מל A700 (כ 25MM יותר) אבל אין לה עיינית, היא בעייתית טיפה עם ה ISO (על 200 לא רואים אין בעיות) ואין לה קול בוידיו (ואם אתה רוצה לדעת למה אני ממליץ עליה למרות שאמרו לי לא לקנות אותה זה כי וידיו לא מעניין אותי עיינית לא מעניינת אותי אז נישאר רק החיסרון של ה ISO וגם ככה לטיולים היא תעשה תעבודה טוב מאוד ותאפשר לך לצלם דברים רחוקים טוב יותר מאחרות).יש גם את הניקון L1 (אין עיינית , לא יודע מה עם ISO וזום אופטי X5 מקביל ל 30 ומשהו עד 190 ומשהו לפי מה שאני זוכר) אהבתי את הצבעים שיוצאים בתמונות שלה יותר יפים משל האחרות הבעיה היא שניראה לי שהצבעים יפים אבל רחוקים ממה שאמור להיות כי גם צמות של 200 שקל הראו צבעים פחות יפים משלה.

פורסם

שלום.

לטעמי, תמתין, עוד מעט יביאו לארץ DSLR של פנטקס. חדשה לגמרי עם מייצב תעלה מהיבואן - קרט פחות מ- 3,600 ש"ח.

וזה כולל עדשת קיט.

זה נשמע לי הרבה יותר קוסם מה- D50 של ניקון.

לדבי קומפקטית.

אם אתה אוהב קנון לא תתחרט.

אם אתה רוצה את התמונה הכי טובה כיום ב- P&S תמתין חודש ל- Fuji FinePix F30. משמעותית טובה יותר.

פורסם

מה הדגם והנתונים של המצלמה?

פורסם

HuGeMouTh, ההודעה שלך מבלבלת מאוד, לא מסודרת ולא מאורגנת, בלבלת אפילו אותי עם כל מה שרשמת שם...

קומפקטית - A620. אם חשוב לך הצילום הרציף A610 - אין הרבה מקום להתלבטות.

מקצועי? DSLR ב2800 שקל? או שהמחירים צנחו בטירוף או שאתה חי במקום אחר, כי בחיים לא שמעתי אל D50 + עדשה ( אי אפשר לקנות מצלמה בלי עדשה, זה קצת בלתי אפשרי לצלם ככה... ) ב2800 שקל, אני אשמח לדעת על מה התבססת כשזרקת את השם הזה ואת המחיר הנ"ל...

פורסם

אכן אפשר למצוא את ה- D50 גוף בלבד במחיר של כ- 2800 ש"ח.

המחיר עם עדשת הקיט בסביבות ה- 3800- 4000 ש"ח.

פורסם

בדיוק, גוף בלבד, אני לא רואה איך אפשר לצלם רק עם גוף ובלי עדשה... \=

פורסם
  • מחבר

לא דמיינתי שעדשה עולה 1000 ש"ח :errrr: נראה אם אפשר לעלות את התקציב, ולקחת באמת את הפנטקס. מזה הצילום הרציף של הA610? מה זה נותן? כמה עולה הפוג'י 30? והאם הA700 טובה משמעותית מהA610 ומהA620? ומה אתם אומרים על דמויSLR כמו הקנון S3?

עריכה : יצא לי הרבה יותר מדי שאלות בתגובה אחת xD

פורסם

הכי טובה מבחינת איכות צילום היום של קנון היא ה- A610, כיוון שהיא משתמשת ב- CCD הכי חדש של סוני עם רגישות גבוהה.

ובכל זאת, לא שווה להמתין מעט ולחכות לפוג'י F30?

לגבי הפנטקס מדובר בדגם K100D עם מייצב מובנה ועדשה נכללת במחיר הנ"ל.

כך ע"פ קרט (כלומר גם המכירה ע"י הייבואן הרשמי!).

פורסם

אכן אפשר למצוא את ה- D50 גוף בלבד במחיר של כ- 2800 ש"ח.

המחיר עם עדשת הקיט בסביבות ה- 3800- 4000 ש"ח.

הפנטקס עדיפה לאין ערוך על ה-D50, אפילו אם מתעלמים מזה שהיא גם יותר זולה.

פורסם
  • מחבר

1) אז הA610 יותר טובה מהA620 ומהA700?

2) ואיך הקנון S3?

3) כמה תעלה הפנטקס?

4) אפשר קישור לפוג'י F30?

אגב, תודה רבה לכולם על העזרה ;D

פורסם

1. במחירים של היום, ה-A620 עדיפה.

2. ה-S3 מצלמה לא רעה בכלל, אבל המחיר שלה גבוה מאוד בשביל מה שמקבלים. ה-FZ30 של פנסוניק וה-S9000 של פוג'י הן מצלמות *הרבה* יותר טובות ובמחיר מאוד דומה.

3. הפנטקס תעלה 3600 ש"ח כולל עדשת קיט

4. חפש בגוגל Fuji F30 ותקבל אינספור קישורים מועילים.

פורסם
  • מחבר

1) יש לA620 אותו חיישן של הA610? והA700 לא יותר מוצלחת מהA620?

2) כמה יעלו להן העדשות? בהנחה ואני לא יכול לעלות מעל 3000 ש"ח, מה היית ממליץ לי לקחת?

3) זה המינימלי? אי אפשר להשיג יותר בזול? אם אני קונה בארה"ב, יש מצב להשיג אותה ב3000 ש"ח?

4) תודה

פורסם

אחרי חיפוש קטן בB&H,הK100 (כוללת מיצב) + עדשה 18-55 עולה 700$

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=438218&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

ויש את הK110 (ללא מיצב) + עדשה 18-55 שעולה 600$

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=438216&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

חוץ מהמיצב והמשקל (הבדל של 75 גרם) אין שום הבדל

http://www.dpreview.com/news/0605/06052205pentaxk100d.asp

פורסם
  • מחבר

הK110 נשמעת מעולה. נראה אם אפשר להביא אותה מארה"ב. כמה +- היא תעלה בארץ? 3500?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים