פורסם 2006 ביולי 719 שנים http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11479&catid=214מתאים לabit is-7 ?*אגב הקירור החדש של שלמן לציפ הגיע לישראל כבר ?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים הקירור החדש הגיע:http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14459ושני הקירורים אוניברסלים מבחינת החיבור שלהם ללוחות אם, כל עוד יש זוג חורים (או ברזלים - רק במקרה של הקירור החדש) זה יתאים פיזית.רק תבדוק שהם מתאימים לך מבחינת המידות.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים יש טבעות ברזל לפי התמונה הזאת: http://www.tomshw.it/guides/motherboard/20030707/images/abit2_board_big.jpg או לפי התמונה הזאת (אותו לוח, רק הקירור בגירסה השניה): http://www.e-star.ru/catalog/39424_0_b.jpg ולכן רק הקירור השני (החדש) יתאים. התמונה הימנית: http://www.zalman.co.kr/images/product_img/cooler/zm_nbf47_eng.jpg מבחינת מבט על תמונות של הלוח והקירור אני לא רואה בעיה של תאימות (חשבתי בהתחלה שהמופסטים מהצד של הגשר הצפוני יפריעו, אבל עקב זוית הצלע של הקירור ירדתי מהנושא). בקיצור, תתחדש.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים כמה שאני שונא שאנשים קובעים עובדות (ראו barak_11 ) בלי לדעת על מה הם מדברים אין דבר כזה לא מתאים, יש דבר כזה חוסר רצון המדריך http://www.overclockers.com/tips1163/
פורסם 2006 ביולי 719 שנים תרד מההר שתיפסת עליו... לא הוכחת שום דבר, מדובר בקומבינה. גם אפשר להרכיב BT על P3. כמו שהקירור מגיע הוא לא מתאים! זה שיש דרך לא קשה מידי לקמבן אותו לא הופך את מה שאמרתי להטעיה/שקר/בולשיט,כי מה שאמרתי נכון! הוא לא מתאים! חוץ מזה הקירור החדש יעיל יותר ומתאים מהמפעל לטבעות ברזל, לפי דעתי הוא עדיף בכל מקרה.
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים קיבלתי היום את הזלמן החדש ואני חייב לציין לאכזבתי שבתמונות הוא נראה הרבה יותר מרשיםאבל בערב נרכיב אותו ונראה איך הוא משתלב עם כל המערכת
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים קיבלתי היום את הזלמן החדש ואני חייב לציין לאכזבתי שבתמונות הוא נראה הרבה יותר מרשים אבל בערב נרכיב אותו ונראה איך הוא משתלב עם כל המערכת ככה זה עם כל הקירורים שלהם... לא יאומן איך התאכזבתי מהVF700CU של חבר שלי (מהALCU שיש לי כבר לא התאכזבתי כי ידעתי מה אני עומד לקבל). התמונות באתר שלהם מדהימות... אבל כשרואים בעיניים ולא בתמונות זה שונה (כמו רוב הדברים...).
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים ככה זה עם כל הקירורים שלהם... לא יאומן איך התאכזבתי מהVF700CU של חבר שלי (מהALCU שיש לי כבר לא התאכזבתי כי ידעתי מה אני עומד לקבל). התמונות באתר שלהם מדהימות... אבל כשרואים בעיניים ולא בתמונות זה שונה (כמו רוב הדברים...). כמו תמונות של fast food בתפריט..
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים אז כמו שהבטחתי תמונות מלפני עשר דקות חם וטרי כל התהליך של ההרכבה קירור של זלמן לצ'יפסט וגם קירור של זלמן למעבד הייתי צריך לפרק את המערכת מים כדי להתחיל לעבוד על הצ'ילר אז קניתי זלמן חביב תהנו
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים האמת שלא חיפשתי מהניסיון שלי פנדה בנתיים יצאו הכי אמינים אבל אולי תמצא קצת יותר זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.