עבור לתוכן

AMD משנה את מפת הדרכים שלה ומציגה אחת חדשה

Featured Replies

פורסם

גם בקטגורית כרטיסי מסך הייתה תקופה ש-Ati שלטה בשוק ונווידיה לא יכלה לפתח תשובה ראויה. נווידה פשטה רגל? לא. הם פיתחו את סדרה 6 שקרעה ל-Ati את הצורה. גם AMD תצליח להתאושש.

אז זהו, שזה נכון עד כרטיסי MID-END =]

• תגובות 109
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא זוכר את AMD כ"כ לא תחרותית מאז שהם הציגו את ה K-7.

אולי ב-2002 כשהנורתווד הואץ לאורך השנה בקצב מדהים ול AMD לא היתה תשובה...

אז זה היה נראה כאילו AMD על סף פשיטת רגל ברגעים מסויימים.

גם אם מפת הדרכים אמיתית ולא תשתפר כנראה שההשפעה על הביצועים העסקיים של AMD תיהיה פחותה.

פורסם

Chymes...

כמו שאמרתי חישבתה מחיר מעודכן בארץ למחיר הלא מעודכן בחו"ל...

כשה3500 עלה 180$ בחו"ל הוא נימכר בכ1200 בארץ אם אני זוכר נכון...

לדעתי הטעות של AMD היא שקצת אחרי השקת היונה כשהתחילו השמועות שאינטל תוציא אותו לנייחים AMD ישבה בשקט ולא עשתה כלום..

ועכשיו הם יתקעו שנה בלי מיתחרה הולם...

פורסם

יאללה, עוד מישהו פה יש דעה בשקל על המצב ?

ואני גם לא מבין למה אנשים מתפלאים... בית הקברות מלא בחברות שעשו טעויות עסקיות, גם בתחום הזה. (לא שזה המצב פה, אבל כולם פה מבינים ומתפלאים...)

פורסם

כולם מקווים ש-AMD תצליח להתאושש , אבל הבעייה , שכל השיפור בעלייה במכירות בשנים האחרונות של AMD , ייעצר וידרדר

בפועל AMD תלך אחורה ותאבד את האחיזה בחלק גדול מהשוק , שהיא כל-כך עמלה להשיג אותו

אני מקווה שאני טועה

אתה טועה מסיבה פשוטה!

ארכיטקטורת הקור לא מביאה ביצועים טובים יותר מ-k8, לפחות לא בהפרש משמעותי לעומת סדרת הנטברסט של אינטל.

וודקרסט לא מביא שיפור על אופטרון בביצועי שרתים, במבחן של שרת אפאצ'י האופטרון לקח בגדול!

זה כבר כשלון עבור אינטל.

אינטל תקועה עם ארכיטקטורה מיושנת, לעומת AMD שתמשיך להמריא עם הארכיטקטורה שלה, אינטל רק מסתבכת ונכנסת למסלול התנגשות בקיר.

AMD כבר תומכת ב-imc, soi...

http://www-03.ibm.com/chips/news/2004/1213_amd.html

בקיצור ל-AMD יש לאן להתפתח, אינטל מהלכת על חוט דק, fsb מישהו אמר... ;)

פורסם

אתה טועה מסיבה פשוטה!

ארכיטקטורת הקור לא מביאה ביצועים טובים יותר מ-k8, לפחות לא בהפרש משמעותי לעומת סדרת הנטברסט של אינטל.

אולי בעולם הדמיוני שלך לא, בעולם האמיתי ההפרשים בביצועים ניכרים

וודקרסט לא מביא שיפור על אופטרון בביצועי שרתים, במבחן של שרת אפאצ'י האופטרון לקח בגדול!

זה כבר כשלון עבור אינטל.

אתה פשוט לא נותן לעובדות להפריע לך

http://www.anandtech.com/IT/showdoc.aspx?i=2772

הWOODCREST מהיר יותר מהאופטרון

The Intel Xeon 5160, a.k.a. Woodcrest, will simply be the most powerful server CPU this year (though it's not yet available for purchase of course). As our extrapolated calculations show, even a 2.6 GHz Woodcrest will outperform the current Opteron 285 with a 5 to 55% margin, nothing short of impressive

אינטל תקועה עם ארכיטקטורה מיושנת, לעומת AMD שתמשיך להמריא עם הארכיטקטורה שלה, אינטל רק מסתבכת ונכנסת למסלול התנגשות בקיר.

AMD כבר תומכת ב-imc, soi...

http://www-03.ibm.com/chips/news/2004/1213_amd.html

בקיצור ל-AMD יש לאן להתפתח, אינטל מהלכת על חוט דק, fsb מישהו אמר... ;)

בינתיים לאינטל יש ארכיטקטורה חדשה ויעילה וAMD

לעומתה מעלה תדרים על מנת לנסות להדביק את הפער (מזכיר לך את אינטל בעבר? )

פורסם

תגיד אורי, יש לך במקרה קעקוע של AMD איפה שהוא בגוף?

כי לא משנה אתה תמיד מוצא דרך להוצי אותם טובים יותר...

פורסם

תגיד אורי, יש לך במקרה קעקוע של AMD איפה שהוא בגוף?

כי לא משנה אתה תמיד מוצא דרך להוצי אותם טובים יותר...

כי באמת טובים יותר! :xyxthumbs:

פורסם

חחחח, אתה מצחיק אתה.. תפסיק להידלק על השוואה אחת לא ברורה (שגם לא מייצגת את הסיבה היחידה לשרתים.. יש עוד כמה תוכנות חוץ מאפצי)...

לגבי הארכיטקטורה, עזוב, אני אפילו לא יגיב.

ולגבי טכנולוגיות, תאמין לי, שאינטל עובדת טוב טוב על הדורות הבאים בהליך מו"פ מסודר וחשאי, ולא יוצאת בהצהרות על כל פלוץ כמו AMD (מישהו אמר גולש פלצן וממורמר).

פורסם

כי באמת טובים יותר! :xyxthumbs:

אתה מודע לכך שאתה פראייר? אתה יכול להרוויח ג'ובות מהצד מAMD, תראה איזה פרסום אתה עושה להם והכל בחינם.

פורסם

חחחח, אתה מצחיק אתה.. תפסיק להידלק על השוואה אחת לא ברורה (שגם לא מייצגת את הסיבה היחידה לשרתים.. יש עוד כמה תוכנות חוץ מאפצי)...

לגבי הארכיטקטורה, עזוב, אני אפילו לא יגיב.

ולגבי טכנולוגיות, תאמין לי, שאינטל עובדת טוב טוב על הדורות הבאים בהליך מו"פ מסודר וחשאי, ולא יוצאת בהצהרות על כל פלוץ כמו AMD (מישהו אמר גולש פלצן וממורמר).

למה אתה לא מגיב! כי אולי אין לך על מה בכלל ?

ובנתיים מי שיצא בהצהרות והייפ מוגזם זאת אינטל.

פורסם

כן אה?

איזה הייפ הם עושים, נכון?

והכל בשביל? סכ"ה בשביל להרוויח עוד כסף, ולקחת עוד נתח שוק מ-AMD.

איזה פושטקים.

פורסם

למה אתה לא מגיב! כי אולי אין לך על מה בכלל ?

ובנתיים מי שיצא בהצהרות והייפ מוגזם זאת אינטל.

כי זה קרב אבוד נגד אנשים כמוך.... וכן, אין לי על מה.. אז בו שנינו לא נגיב עד שיהיה על מה, אוקי ?

פורסם

אתה מודע לכך שאתה פראייר? אתה יכול להרוויח ג'ובות מהצד מAMD, תראה איזה פרסום אתה עושה להם והכל בחינם.

אני חייב לציין שזה נראה כאילו הוא מרוויח כבר כסף (לפחות מהיבואן, אני לא מאמין ש-AMD עצמה תשקיע כסף בפרסום במדינה קטנה כמו שלנו :) ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים