עבור לתוכן

חלוץ: עד כה נהרגו כ-40 פעילי טרור ברצועת עזה

Featured Replies

פורסם

ערבים?

תמימים?

ממ.. משהו לא מסתדר לי... :nixweiss:

פורסם

הבעיה שם מסתתרים ויורים מתוך בתים של אוכלוסייה אזרחית תמימה(לפחות בחלקה) :P

ולמה זו צריכה להיות הבעייה שלנו?

פורסם

תשאל את שמלמארט ואת פרץ

פורסם

זאת חלק מהבעיה ביומים הראשונים הצבא ידע איפה החייל מוחזק אבל הוא לא יכל להיכנס בגלל הסיכון הגדול שהוא יקח שיהרגו חיילים אחרים!!

וככה היה גם עם רון ערד בשנה הראשונה ידעו איפה הוא נמצא אבל לא עשו כלום!!

פורסם

זה למה צהל משלם מיליון וחצי שקל על דלתות בלשביה של מתקן אדם,

ועדיין שום יחידה לא נכנסת לשטחים.

פורסם

ולמה זו צריכה להיות הבעייה שלנו?

זאת בעיה לעיתים,כי אתה לא יכול לירות על ילד או על זקן שלא עשה כלום.לא כולם טרוריסטים שם.צריך למעזר ככל הניתן פגיעה ישירה באוכלוסייה חפה מפשע.כמובן שהמבצע צריך להמשיך עד לפירוק כל ארגוני הטרור.
פורסם

אולי ככה הם יבינו לא לתת יד לטרוריסטים.

פורסם

זאת בעיה לעיתים,כי אתה לא יכול לירות על ילד או על זקן שלא עשה כלום.לא כולם טרוריסטים שם.צריך למעזר ככל הניתן פגיעה ישירה באוכלוסייה חפה מפשע.כמובן שהמבצע צריך להמשיך עד לפירוק כל ארגוני הטרור.

נכון, אבל לא על חשבון סיכון מיותר של החיילים ולא על חשבון אפשרות שהמחבל ישאר חי. אני לא אומר שצריך לשטח את כל הרחוב שבו ראו את המחבל, אני אומר שצריך לשטח את הבית. אם הדיירים מספיק טיפשים כדי להישאר בבית שממנו יורים, אז אתה יכול לקרוא לזה ברירה טבעית...

אם אתה רוצה להיות ממש בסדר אז תודיע ברמקולים שאתה הולך לשטח כל בית שממנו יורים ומי שלא רוצה להיפגע שיצא ממקומות שיורים מהם...

פורסם

נכון, אבל לא על חשבון סיכון מיותר של החיילים ולא על חשבון אפשרות שהמחבל ישאר חי. אני לא אומר שצריך לשטח את כל הרחוב שבו ראו את המחבל, אני אומר שצריך לשטח את הבית. אם הדיירים מספיק טיפשים כדי להישאר בבית שממנו יורים, אז אתה יכול לקרוא לזה ברירה טבעית...

אם אתה רוצה להיות ממש בסדר אז תודיע ברמקולים שאתה הולך לשטח כל בית שממנו יורים ומי שלא רוצה להיפגע שיצא ממקומות שיורים מהם...

זה לא בדיוק נכון כי אפשר להתייחס לאזרחים שם כבני ערובה. זה דיי בעיה.

אבל מנסיון רב (לצערי) אם יש אישור, יש אפשרות לגרום להם לצאת מהבתים ואז לפגוע בחמושים.

לא חסר אפשרויות בכדי לשים את הטרוריסטים בין הכוונות ללא פגיעה באזרחים.

פורסם

פצצת עשן או גז מדמיע לתוך הבית וצלפים?

אם כבר אני מעדיף אפאצ'י ולאו\ האל פאייר שמשוגר לתוך החדר שמנו יורים... אני מניח שהדיירים לא יהיו באותו החדר עם המחבלים...

פורסם

הבעיה שכולם בוחנים אותנו ולכן למדינה שלנו אין אפשרות להניח... וצריכים ללכת על בטוח... כי גם ככה הם רק רואים מצלמה הם שוכבים ובוכים... שילכו ויגידו שהיה "בבית הזה אמא אבא ו3000 ילדים בני שנה....." אני מיצידי בסבבה... אבל במציאות זה קצת בעיה...

פורסם

עזבו אותכם אפשר לעשות מה שבא לנו בצפון או דרום קוריאה ובאפריקה ישנם השמדות עם !

כן אשכרה שואה 2 אנשים שם נרצחים בסבבה ואף אחד לא שם זין אז גם אנחנו יכולים

פורסם

אבל אנחנו לא כמוהם ::)

IG,כשיש מבוקשים בבית יחד עם חפים מפשע,צה"ל מבקש מהאזרחים לצאת החוצה כדי שלא יפגעו לפני שהוא פותח באש.אם הם יצאו בזמן שניתן להם סבבה,אם לא,פותחים באש גם אם הם שם.

פורסם

לא הבנתי למה עדיין אתם קוראים לאולמרט שמאלני.. :-\

פורסם

לא הבנתי למה עדיין אתם קוראים לאולמרט שמאלני.. :-\

אני חושב שמי שקרא לו שמאלני, עשה את זה מתוך ייאוש. הוא תולעת... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים