פורסם 2006 ביולי 719 שנים ועדיין ירי הקסאם ממשיך לא הפסקה.חיסול גם של 1000 פעילי טרור בשבוע הקרוב לא ממש יעזור.הכל מתחיל מלמעלה.צריך לחסל את הראש ולא את הזנב.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים לבני זונות יש ביצים משהו בן זונה הם יורים ללא הפסקה יש לי קרובים בגולני ומשלשום בלילה שנכנסו לצפון עזה לא שמעתי מהם ירי נון סטופ חילופי אש כבדים ומטענים בכול מקום ונ''ט מעופפים חופשי בסמטאות איך עד עכשיו נרצח לנו יהודה ז''ל רק אלוהים יודעכנראה שאלוהים שומר על חיילינו מלמעלה
פורסם 2006 ביולי 719 שנים ועדיין ירי הקסאם ממשיך לא הפסקה.חיסול גם של 1000 פעילי טרור בשבוע הקרוב לא ממש יעזור.הכל מתחיל מלמעלה.צריך לחסל את הראש ולא את הזנב.דווקא להיפך, חיסול הראש לאו דווקא יעזור כי במקרה כזה הם פשוט שמים מישהו חדש[ולרוב קיצוני יותר]. רוב הפעמים זה לא ישנה את המצב ובמקרה הפחות טוב הוא ירע אותו.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים דווקא להיפך, חיסול הראש לאו דווקא יעזור כי במקרה כזה הם פשוט שמים מישהו חדש[ולרוב קיצוני יותר]. רוב הפעמים זה לא ישנה את המצב ובמקרה הפחות טוב הוא ירע אותו.אם החיסולים יהיו רציפים הם כבר יפחדו מזה.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים לדעתי, אם אתה מחסל את הראש, את הזנב - ואת מה שבאמצע, זה גם יעזור אם אתה מעוניין להיות ראש ממשלה עכשיו\בעתיד...... קח בחשבון שיש לך כבר קול אחד...
פורסם 2006 ביולי 719 שנים טוב מאוד!!שיהרגו להם עוד שיכנסו בהם עד שיכנעו ויביאו את החייל החטוףואם הם יאימו עליינו שיפגעו בחייל אז צריך להיכנס בהם עוד גם אם נצתרך לוותר על החיילורק ככה הם יבינו שאנחנו לא סמרטוטים ואז הם יתחילו לפחד
פורסם 2006 ביולי 719 שנים גם אם נצתרך לוותר על החיילאני לא יודע מה איתך אבל אם אני הייתי מפקד על העניינים שם, זאת לא הייתה אפשרות.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים שמעו אם התקפלות והסכמה לכול דבר שהם יבקשו למען החייל אז אנו מסכנים עוד מליון חייילים כי הם יראו כי זה טוב לחטוף חיילים ואז לקבל בעבורם אסירים
פורסם 2006 ביולי 719 שנים ואחרי זה אנשים עוד אומרים-צהל לא עושה מספיק..צה"ל לא עושה מספיק! מתרוצצים שם כמה מאות חמושים ברחובות. כשיתחילו להוריד אותם ברגע שמבחינים בהם, אז זו תהייה פעולה אפקטיבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.