עבור לתוכן

חלוץ: עד כה נהרגו כ-40 פעילי טרור ברצועת עזה

Featured Replies

פורסם

ועדיין ירי הקסאם ממשיך לא הפסקה.חיסול גם של 1000 פעילי טרור בשבוע הקרוב לא ממש יעזור.הכל מתחיל מלמעלה.צריך לחסל את הראש ולא את הזנב.

פורסם

לדעתי, אם אתה מחסל את הראש, את הזנב - ואת מה שבאמצע, זה גם יעזור :smile1:

פורסם

לבני זונות יש ביצים משהו בן זונה הם יורים ללא הפסקה יש לי קרובים בגולני ומשלשום בלילה שנכנסו לצפון עזה לא שמעתי מהם

ירי נון סטופ חילופי אש כבדים ומטענים בכול מקום ונ''ט מעופפים חופשי בסמטאות איך עד עכשיו נרצח לנו יהודה ז''ל רק אלוהים יודע

כנראה שאלוהים שומר על חיילינו מלמעלה

פורסם

ועדיין ירי הקסאם ממשיך לא הפסקה.חיסול גם של 1000 פעילי טרור בשבוע הקרוב לא ממש יעזור.הכל מתחיל מלמעלה.צריך לחסל את הראש ולא את הזנב.

דווקא להיפך, חיסול הראש לאו דווקא יעזור כי במקרה כזה הם פשוט שמים מישהו חדש[ולרוב קיצוני יותר]. רוב הפעמים זה לא ישנה את המצב ובמקרה הפחות טוב הוא ירע אותו.

פורסם

:lol:

פורסם

דווקא להיפך, חיסול הראש לאו דווקא יעזור כי במקרה כזה הם פשוט שמים מישהו חדש[ולרוב קיצוני יותר]. רוב הפעמים זה לא ישנה את המצב ובמקרה הפחות טוב הוא ירע אותו.

אם החיסולים יהיו רציפים הם כבר יפחדו מזה.
פורסם

:lol:

מה מצחיק?

פורסם

אם אתה מעוניין להיות ראש ממשלה עכשיו\בעתיד...... קח בחשבון שיש לך כבר קול אחד... :smile1:

פורסם

ואחרי זה אנשים עוד אומרים-צהל לא עושה מספיק..

פורסם

טוב מאוד!!

שיהרגו להם עוד שיכנסו בהם עד שיכנעו ויביאו את החייל החטוף

ואם הם יאימו עליינו שיפגעו בחייל אז צריך להיכנס בהם עוד גם אם נצתרך לוותר על החייל

ורק ככה הם יבינו שאנחנו לא סמרטוטים ואז הם יתחילו לפחד

פורסם

גם אם נצתרך לוותר על החייל

אני לא יודע מה איתך אבל אם אני הייתי מפקד על העניינים שם, זאת לא הייתה אפשרות.

פורסם

שמעו אם התקפלות והסכמה לכול דבר שהם יבקשו למען החייל אז אנו מסכנים עוד מליון חייילים כי הם יראו כי זה טוב לחטוף חיילים ואז לקבל בעבורם אסירים

פורסם

ואחרי זה אנשים עוד אומרים-צהל לא עושה מספיק..

צה"ל לא עושה מספיק! מתרוצצים שם כמה מאות חמושים ברחובות. כשיתחילו להוריד אותם ברגע שמבחינים בהם, אז זו תהייה פעולה אפקטיבית.

פורסם

הבעיה שם מסתתרים ויורים מתוך בתים של אוכלוסייה אזרחית תמימה(לפחות בחלקה) :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים