פורסם 2006 ביולי 719 שנים תשאל בגרפוס או באייס קנה ובנה... יש מצב גדול מאור שיש באופיס דיפוק... אלו הם עטי UV...
פורסם 2006 ביולי 719 שנים יש גם ספריים באייס, פעם קניתי כי רציתי לצבוע משו אבל החזרתי כי וויתרתי. והייתי שפ לפני יומיים והיה להם.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים יש גם ספריים באייס, פעם קניתי כי רציתי לצבוע משו אבל החזרתי כי וויתרתי. והייתי שפ לפני יומיים והיה להם.מהם הספריים האלה שאתה מדבר עליהם?
פורסם 2006 ביולי 819 שנים ספריי צבע רגיל רק שהוא רגיש לUV. תבוא אליהם ותגיד שאתה צריך ספריי פלורסנט והם כבר יבינו.. יש בערך 4 או 5 צבעים כאלה..
פורסם 2006 ביולי 819 שנים וורוד פקאצי כזה או ירוק של מרקר או כחחול בהיר כזה. גם כמו מרקר.. הכל נראה כמו מרקר בעקרון.
פורסם 2006 ביולי 819 שנים אתה יכול לצבוע איתו כל מה שבא לך.. אני אישיתי ראיתי אותו על דף וזה נראה ממש ממש ממש חמוד..
פורסם 2006 ביולי 819 שנים וואי, מאה אחוז שיש באייס באוםפיס דיפו הום סנטר אחים שלי, כי אני גם מחפש את זה בנרות!!!יש מצב???
פורסם 2006 ביולי 819 שנים הוא לא אמור לרדת.כן הוא מתאים לגרפיטי.אין לי תמונה מצטער. תבקש בחנות הדגמה.יש 10000% באייס ב"ש, בכל האחרים לא ביקרתי.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים נראה לי שאני אדביק שכבה נוספק של פרספקט על החלון של המאראז שאני אקנה השבוע, ואצבע עליו, כדי שאני אוכל להחליחף כל פעם למשהו אחר, מה אתם אומרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.