פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים תשמע... אתה ממילא יושב כל ביום בכתה.. אז למה לא להקשיב למה שאומרת המורה?לא צריך להשקיע יותר מזה, תשקיע בשיעורים ותוכל להוציא ציונים טובים בלי להכין שיעורים ובלי להשקיע יותר מדי.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים תשמע... אתה ממילא יושב כל ביום בכתה.. אז למה לא להקשיב למה שאומרת המורה?לא צריך להשקיע יותר מזה, תשקיע בשיעורים ותוכל להוציא ציונים טובים בלי להכין שיעורים ובלי להשקיע יותר מדי.עם זה דפקה אני לא ממש מסקים. עם אתה סתם תשב ותקשיב בלי לתרגל אתה תשכח את זה תוך כמה ימים עם לא שעות, בשביל להצליח אתה צריך להבין ולתרגל זה הכול לא יותר ולא פחות, עם תשב ותתרגל אתה תראה אך פיתעום מציון ממוצע של 70 תקבל 90/80 (מנסיון).
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים תשמע... אתה ממילא יושב כל ביום בכתה.. אז למה לא להקשיב למה שאומרת המורה? לא צריך להשקיע יותר מזה, תשקיע בשיעורים ותוכל להוציא ציונים טובים בלי להכין שיעורים ובלי להשקיע יותר מדי. עם זה דפקה אני לא ממש מסקים. עם אתה סתם תשב ותקשיב בלי לתרגל אתה תשכח את זה תוך כמה ימים עם לא שעות, בשביל להצליח אתה צריך להבין ולתרגל זה הכול לא יותר ולא פחות, עם תשב ותתרגל אתה תראה אך פיתעום מציון ממוצע של 70 תקבל 90/80 (מנסיון). בונה זה היה טוב קרעת אותי!
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מה כל הביג דיל? : מה כבר ביה"ס דורש שהוא כל כך קשה? סה"כ צריך להקשיב בשיעורים, ללמוד בצורה טובה את המקצועות החשובים (מטמתיקה בעיקר) ואת כל שאר השיעורים הפחות חשובים (של"ח) מעתקים בבוקר. הדבר הכי קשה בעצם זה להתעורר לשעת 0 בחור חכם. מעתיקים רק אם לא מבינים.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים תבוא משהו כמו 50 אחוז מהשעות, תשב ותקשיב למורה, לפני בחינה תצלם את כל החומר ותסכם אותו על דף, תקרא כמה פעמים את הדף ותסמן נקודות חשובות. אם יש לך טיפ טיפה שכל, אתה מקבל לפחות 80 בכל הבחינות שלך.
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים מחבר תודה על על העצות חברה אתם גדולים!מה הטעם להקשיב אם לא מבינים כלום (צרפתית)
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים פשוט תפרוש מצרפתית... קל להגיד קשה לבצע... אפילו היועצת יעצה לי פשוט להשאר שנה ולא לעשות כלום כי גם ככה לא שמים על זה זין ;D
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים Je deteste francaisזה (בערך) (כמעט) כל מה שאני זוכר.אגב... שפות וצרפתים... לידע כללימה המשמעות המקורית המילה MAFIAmorte alla francia italia anelaשזה משהו בסגנון של - "מוות לצרפתים, זוהי זעקת איטליה" .... ברצינות! המאפיה החלה במקור כארגון לסילוק הצרפתים מאיטליה...אתם רואים! לא רק יצפאן שונא את הצרפתים..לא קשור לשום דבר... אבל עדיין מעניין לדעת.
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים Je deteste francais זה (בערך) (כמעט) כל מה שאני זוכר. אגב... שפות וצרפתים... לידע כללי מה המשמעות המקורית המילה MAFIA morte alla francia italia anela שזה משהו בסגנון של - "מוות לצרפתים, זוהי זעקת איטליה" .... ברצינות! המאפיה החלה במקור כארגון לסילוק הצרפתים מאיטליה... אתם רואים! לא רק יצפאן שונא את הצרפתים.. לא קשור לשום דבר... אבל עדיין מעניין לדעת. אני גם שונא צרפתים וגם אנשים אומרים שיש בי משהו מאפיונרי. מעניין
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים תשמעו סיפור עצוב שלי על זה... אני גם לא אוהב צרפתים, אבל אני מאוהב במשהיא צרפתיה (אבל היא לא צרפתיה, צרפתיה היא יותר אישראלית )
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים תשמעו סיפור עצוב שלי על זה... אני גם לא אוהב צרפתים, אבל אני מאוהב במשהיא צרפתיה (אבל היא לא צרפתיה, צרפתיה היא יותר אישראלית ) חוץ ממורים לצרפתית והשכנים שלי מתחתי שמתחלפים כמו גרביים אבל הם כמעט תמיד צרפתים, צרפתים יהודים הם אחלה 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.