עבור לתוכן

מעוניין במצלמה במחיר של עד 3.5K a ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום הצילום אז חסכתי לי קצת (3.5K פחות או יותר) ואני רוצה לקנות מצלמה :)

תוכלו להמליץ לי בבקשה? (כרגע אני יכול רק מהארץ, אבל יד שניה גם אפשרי).

תודה רבה לכולם.

פורסם

im writing from russia so i dont have hebrew, sorry about that.

i recommend you the fuji S9000

i dont think that i have to tell you about her advantages.. i guess you know the site: DPreview so you can read all about ther there.

have to go,

Roman.

פורסם

יש שמועה שבמחיר הזה תוכל לקנות את ה- DSLR החדה של פנטקס.

כאן בישראל ובאחריות של קרט.

כולל עדשה.

מבטיח שתהיה טובה יותר מכל P&S שתוכל לקנות בסכום הזה.

פורסם

אם צילום ווידאו ושאר היתרונות של מצלמות שאינן-DSLR לא חשובים לך, אז אני מצטרך להמלצה של רועי - פנטקס K100D. היא מציעה הרבה יותר מהמצלמות המקבילות של ניקון וקנון, ולולא"אפקט העדר" היא הייתה הבחירה האוטומטית של כל מי שמחפש DSLR תקציבית.

אם היתרונות האלה כן משמעותיים לך, אז בתקציב שלך יש שתי מצלמות שבולטות מעל המתחרים - פנסוניק FZ30 ופוג'י S9000. הפוג'י עדיפה לדעתי בזכות העדשה הרחבה (ששימושית מאוד לצילום נופים) וה-ISO הגבוה (שמאפשר לצלם התנאים חשוכים גם נושאים שאינם סטאטיים לגמרי). לפנסוניק יש זום יותר ארוך, ווידאו מיוצב ו-RAW עם מהירות כתיבה סבירה, וגם היא מהווה קנייה מעולה. שווה לשקול גם את ה-P880 של קודאק שכוללת עדשה רחבה מאוד (24mm), אבל בגלל שאין לה מייצב או ISO גבוה היא מוגבלת בצילום באור חלש. גם העובדה שהיא לא מיובאת באופן סדיר לארץ הופכת אותה לפחות אטרקטיבית בעיני מאשר הפוג'י או הפנסוניק.

מצלמות כמו סוני H2 וקנון S3 שווה לשקול רק אם אתה מחפש לחסוך קצת בכסף ובמשקל, אבל באופן אישי לא הייתי שוקל לקנות אותן. המגבלות שלהן משמעותיות מדי לטעמי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם.

אני אחכה כנראה לפנטקס החדשה ולפי המחיר אני אחליט.

שוב תודה לכולם :smile1:

פורסם

תודה רבה לכם.

אני אחכה כנראה לפנטקס החדשה ולפי המחיר אני אחליט.

שוב תודה לכולם :smile1:

נבון ביותר...

פורסם

המחיר לפי קרט אמור להיות מתחת ל3600

השאלה האם זה מחיר לחבילה(מצלמה וקיט) או גוף בלבד

גם אם זה יהיה עם גוף ככל הנראה(זה כבר צריך להיות מותאם לסגנון צילום שלך) תצטרך להוסיף עדשה שתעלה עוד כסף

פורסם

לפי גיא מקרט, המחיר יהיה 3600 ש"ח כולל עדשת הקיט. דיל מעולה למי שרוצה לקנות DSLR.

פורסם

מהו האורך מוקד שלה?

פורסם
  • מחבר

רגע, 3600 בחנויות או המחיר שהם מוכרים לחנויות? :\

פורסם

אם אני לא טועה המחיר הוא למכירה (למרות שלבית הצילום אין חנות)

תנסה להסיק מסקנות מפה

http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=78180

זה אם אני לא טועה המקור היחיד לגבי פנטקס בארץ

פורסם

הקישור שאתה הבאת זה ציטוט מהמקור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים