פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים זה די עניין של דעה אישית....אני אוהב את המאקסטורים....ז"א ה 7200 ATA133....לא האיטיים.... ;D
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים לפי דעתי כבר כדאי לך ללכת על הווסטרן-דיגיטל (WD) עם ה8MB באפר אבל הוא מתחיל רק מדגמים של 80GB
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים א. אני לא מבין למה צריך לפתוח שני ת'ראדים ?לגבייי השאלה שלך:לך על סיגייט הכי אמינים
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים לעזאזל חבורת ספאמרים, לא נמאס לכם לחזור על אותו דבר עשרות פעמים?!ואתה מוכן להסביר לי מה הבעייה שלך חתיכת.....? איזה ספאם יש כאן בדיוק?
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים הנושא נשאל מאות רבות של פעמים. כבר כל אחד כאן יודע שמקסטור וסיגיט אמינים, שקטים, ומהירים במידה זהה, דיי כבר
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים לעזאזל חבורת ספאמרים, לא נמאס לכם לחזור על אותו דבר עשרות פעמים?!ואתה מוכן להסביר לי מה הבעייה שלך חתיכת.....? איזה ספאם יש כאן בדיוק?חתיכת מה?!כמו שאתה מתלונן שהוא פתח שתי ת'רדים, פירסום אותה הודעה עשרות פעמים גם נחשב אידיוטי וספאמי לחלוטין.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים שתיהם מעולים תעשה אנ דנ דינו , מה שיצא תיקח .די כבר, נימאס...........זה משגע איך שאותה שאלה ניטחנת פה 50 פעם בשבוע.למה לא נועלים את הת'רד הזה עוד לפני שמתחלים להגיב.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים שתיהם מעולים תעשה אנ דנ דינו , מה שיצא תיקח .די כבר, נימאס...........זה משגע איך שאותה שאלה ניטחנת פה 50 פעם בשבוע.למה לא נועלים את הת'רד הזה עוד לפני שמתחלים להגיב.למה צריך לנעול בשביל שלא יגיבו?רובכם משתמשים שכבר זמן מה פה, ומכירים את החוקים.במקום להגיב ולענות על אותו שאלה עשרות פעמים, להפנות אותו לחיפוש או לא להגיב בכלל.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים וזה מה שאני מצפה שאתם תעשו, תתעלמו מתארדים כאלו ואל תחכו שהם ינעלו.פשוט תוכיחו טיפה בגרות ואל תגיבו.
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים מחבר קודם כל תודה רבה לכל מי שענה תשובות ענייניות. שנית כל מי שמרגיש צורך לשחרר קיטור , שיפנה את האנרגיה שלו לשיפור מנוע החיפוש בפורומים, כי לפני פתיחת ת'רד זה החיפוש בפורום לא העלה שום נושא דומה. תודה לכולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.