עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מצלמה

Featured Replies

פורסם

התקציב של הוא עד 2000 ש"ח וזה צריך להיות כולל כרטיס 512MB

גודל המצלמה זו לא מגבלה וחשוב לי שיהייה לה זום אופטי גדול ויכולת להוציא תמונות טובות בתנאי תאורה ירודים בלי פלאש

חשבתי על Fujifilm Finepix S5600 על מה אתם ממליצים??

תודה רבה

פורסם

תמונות טובות (יחסית) בתנאי תאורה ירודים = פוג'י

פוגי עם זום גדול במחיר של עד 2000 ש"ח = S5600

אין משהו אחר שעומד בדרישות שלך.

פורסם

אוהב להסכים עם אורן.

וזה לא תמיד קורה.

מצלמה נהדרת, יש לי אותה.

אוכל להראות לך תמונות.

ועמידה, עברה עינויים רבים בטיול בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה למי שהגיב

איך לעומתה המצלמה DMCFZ7וPanasonic ? אני מכיר מישהו שהוציא אותה במירה פומבית במחיר מצחיק ואני נוסע בקרוב לאילת אני אוכל לקנות שם

פורסם

פיקסל לפיקסל הפוג'י טובה משמעותית.

לטעמי הצבעים יפים יותר, לפוג'י טווח דינמי טוב יותר ועליונות מוחלטת בניקיון התמונה (יכול לעלות ל- ISO יחסית גבוה).

החיישנים של פנסוניק מאוד רועשים, ובכלל אני לא כ"כ מסמפט את התמונה של פנסוניק.

היתרונות של הפנסוניק הם:

מייצב (פוג'י מסתמכת על ISO שנותן שתי אפקטים - מונע את החוסר חדות מרעד הידיים ומתנועת האובייקט המצולם).

עדשה מעולה - תוצרת לייקה.

אני הייתי בוחר פוג'י, והאמת כבר בחרתי (בזמנו מולה היו את הקנון S2, סוני H1 ופנסוניק FZ5 אך הפוג'י הייתה הכי חדשה בשוק), היא הייתה טובה מהן משמעותית. וגם הכי זולה. גם הדגמים המחליפים נופלים מהפוג'י.

אם תרצה לראות תמונות, בכיף...

פורסם
  • מחבר

פיקסל לפיקסל הפוג'י טובה משמעותית.

לטעמי הצבעים יפים יותר, לפוג'י טווח דינמי טוב יותר ועליונות מוחלטת בניקיון התמונה (יכול לעלות ל- ISO יחסית גבוה).

החיישנים של פנסוניק מאוד רועשים, ובכלל אני לא כ"כ מסמפט את התמונה של פנסוניק.

היתרונות של הפנסוניק הם:

מייצב (פוג'י מסתמכת על ISO שנותן שתי אפקטים - מונע את החוסר חדות מרעד הידיים ומתנועת האובייקט המצולם).

עדשה מעולה - תוצרת לייקה.

אני הייתי בוחר פוג'י, והאמת כבר בחרתי (בזמנו מולה היו את הקנון S2, סוני H1 ופנסוניק FZ5 אך הפוג'י הייתה הכי חדשה בשוק), היא הייתה טובה מהן משמעותית. וגם הכי זולה. גם הדגמים המחליפים נופלים מהפוג'י.

אם תרצה לראות תמונות, בכיף...

אם אתה יכול להעלות כמה אז כן

תודה על העזרה שלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים