פורסם 2006 ביולי 519 שנים מצטער זה לא מה שבקשת..אבל לא משתלם לקנות בפריז שום דבר..בגלל היורו הכל שם מאוד יקר..יותר משתלם לקנות בארץ.או להזמין מארצות הברית או שמהו כזה בכל אופן שמי ששם ילך לאיזה קניון בטוח יהיה
פורסם 2006 ביולי 519 שנים יש את חנות fnac שזו החנות בנושא האלקטרוניקה /חשמל, יש להם הרבה מחשבים, לא יודע כמה חלקים (יש להם גם אתר באינטרנט, תחפש). בכל מקרה, לא שווה לקנות שם דברים כאלו כמו שנאמר.. יותר זול להשיג בארץ...
פורסם 2006 ביולי 519 שנים יש שם את נגני archos המעולים שהם חברה צרפתית, לכן דווקא אותם אפשר למצוא שם במחיר יותר זול מהארץ (וזהו בערך).
פורסם 2006 ביולי 519 שנים לא בדיוק.בלי שום קשר לזה שזו חברה צרפתית, ארכוס בארץ (הדגמים היקרים יותר) נמכרים במחירי אי שפיות. הדגמים הפשוטים יותר- זולים בהרבה בארץ.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים א. google mapsב. אולי באתרים שלהם רשום ?ג. הקטע של EBAY נראה לי הרבה יותר משתלם.ד. אז מה אם מישהו טס לפריס...
פורסם 2006 ביולי 719 שנים תאמין לי שיש פה הרבה אנשים בפורום שקונים חומרה ב ebay בין אם זה מעבדים יקרים, או כל חומרת מחשבים אחרת ולרוב אין להם בעיות... ולבקש ממישהו שיבדוק חומרה בחנות.. אני מעדיף לירות במבקש (לא שבכלל יסכימו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.