עבור לתוכן

Core Temp - תוכנה המראה טמפ' של כל ליבה במעבד. ( כל מעבדי K8, "קור" ו"קור 2")

Featured Replies

פורסם

קישור

התוכנה עובדת על כל מעבדי K8 של AMD.

התונכה עובדת על מעבדי CORE ו-CORE 2 של אינטל, במילים אחרות: יונה, קונרו, מרום, וודקרסט, קנטספילד, קלוורטון.

פורסם

מה עם שאר המעבדים?

פורסם

זה תוכנה רק לכפולי ליבה

פורסם
  • מחבר

מה עם שאר המעבדים?

תקרא את התיאור של התוכנה, היא שונה מכל השאר בכך שהיא קוראת את הטמפ' ישירות מהמעבד, ולא מחיישנים שונים ומשונים על הלוח.

המעבדים הראשונים של אינטל שידוע שיש להם יכולת כזו התחילו עם הCORE (יונה) והמשיכו עם CORE 2.

אצל AMD הפיצ'ר הזה היה קיים מאז REV SH-C0 המוקדם (ה-A64 הראשון), ה-SH-B3 שהיה אופטרון, ה-REV הראשון של K8 שAMD שיווקו לא תמך בזה.

הפיצ'ר הזה לא הופיע בשום דפי מידע, ו-AMD הוסיפו אותו רק עם יציאת ה-REV F, ואחרי כמה בדיקות התברר שזה עובד גם על כל שאר המעבדים שלהם.

זה תוכנה רק לכפולי ליבה

זה עובד גם על חדי ליבה, כל מעבד מסדרת הCORE\CORE2 של אינטל או כל סדרת ה-K8 של AMD.

פורסם

משום מה התוכנה לא קוראת לי נכון את הטמפ' - בהשוואה לביוס, EASY TUNE ואוורסט.

פורסם

טמפ' מעבד אצלי 45 צלסיוס, וכתוב TCaseMax, שאין לי מושג מה זה, 65 צלסיוס. אגב, המעבד במנוחה. זה די גבוה, לא? (ודי חמסין בחוץ, אולי בגלל זה).

פורסם

תודה תמיד נחמד לגלות משהו חדש

פורסם

מה לגבי מעבדי הפנטיום D? הם גם כפולי ליבה...

פורסם

זה תוכנה רק לכפולי ליבה

עובד לי גם על וניס 3000.

פורסם

יש לי את המעבד 930

והוא אומר לי שאין לי מעבד כפול ליבה?????

והתוכנה לא עובדת הוא אומר לי

שאין לי מעבד אינטל כור ???

למה זה ככה???

פורסם

בגלל זה שאלתי מה עם מעבדי הפנטיום D... לא עובד גם על ה D805.

פורסם

זה עובד רק עם K8 , CORE ו CORE2 וה D מבוסס על P4

פורסם

השאלה היא - האם גם במעבדי הפנטיום D קיימת תכונה כזו של ניטור פנימי של הטמפרטורה של כל ליבה? אם כן, אני בטוח ש The Coolest יימצא את הפורטים/כתובת בזיכרון המתאימה ויוסיף תמיכה במעבדים האלו לתוכנה שלו.

פורסם
  • מחבר

יש לבדוק את מעבדי ה P4 וה P-D, צרו איתי קשר בMSN, ICQ, AIM או YAHOO, ונבדוק את העניין לעומק.

פורסם

מה לגבי המעבד שלי?

הוא K8 וציינת שיש תמיכה בהם.

מדובר ב- AMD Athlon64 3200+ Newcastle 2.2Ghz.

הזיהוי טמפ' לא נכון, חריגה של +5 מעלות מהביוס ומתוכנות ניטור טמפ' אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים