פורסם 2006 ביולי 519 שנים קישורהתוכנה עובדת על כל מעבדי K8 של AMD.התונכה עובדת על מעבדי CORE ו-CORE 2 של אינטל, במילים אחרות: יונה, קונרו, מרום, וודקרסט, קנטספילד, קלוורטון.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר מה עם שאר המעבדים?תקרא את התיאור של התוכנה, היא שונה מכל השאר בכך שהיא קוראת את הטמפ' ישירות מהמעבד, ולא מחיישנים שונים ומשונים על הלוח.המעבדים הראשונים של אינטל שידוע שיש להם יכולת כזו התחילו עם הCORE (יונה) והמשיכו עם CORE 2.אצל AMD הפיצ'ר הזה היה קיים מאז REV SH-C0 המוקדם (ה-A64 הראשון), ה-SH-B3 שהיה אופטרון, ה-REV הראשון של K8 שAMD שיווקו לא תמך בזה.הפיצ'ר הזה לא הופיע בשום דפי מידע, ו-AMD הוסיפו אותו רק עם יציאת ה-REV F, ואחרי כמה בדיקות התברר שזה עובד גם על כל שאר המעבדים שלהם.זה תוכנה רק לכפולי ליבהזה עובד גם על חדי ליבה, כל מעבד מסדרת הCORE\CORE2 של אינטל או כל סדרת ה-K8 של AMD.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים משום מה התוכנה לא קוראת לי נכון את הטמפ' - בהשוואה לביוס, EASY TUNE ואוורסט.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים טמפ' מעבד אצלי 45 צלסיוס, וכתוב TCaseMax, שאין לי מושג מה זה, 65 צלסיוס. אגב, המעבד במנוחה. זה די גבוה, לא? (ודי חמסין בחוץ, אולי בגלל זה).
פורסם 2006 ביולי 619 שנים יש לי את המעבד 930והוא אומר לי שאין לי מעבד כפול ליבה?????והתוכנה לא עובדת הוא אומר לי שאין לי מעבד אינטל כור ???למה זה ככה???
פורסם 2006 ביולי 619 שנים השאלה היא - האם גם במעבדי הפנטיום D קיימת תכונה כזו של ניטור פנימי של הטמפרטורה של כל ליבה? אם כן, אני בטוח ש The Coolest יימצא את הפורטים/כתובת בזיכרון המתאימה ויוסיף תמיכה במעבדים האלו לתוכנה שלו.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר יש לבדוק את מעבדי ה P4 וה P-D, צרו איתי קשר בMSN, ICQ, AIM או YAHOO, ונבדוק את העניין לעומק.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים מה לגבי המעבד שלי?הוא K8 וציינת שיש תמיכה בהם.מדובר ב- AMD Athlon64 3200+ Newcastle 2.2Ghz. הזיהוי טמפ' לא נכון, חריגה של +5 מעלות מהביוס ומתוכנות ניטור טמפ' אחרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.