עבור לתוכן

קניתי hd חדש איך אני מעביר הכל לחדש

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להעביר את מערכת הפעלה ועוד לדיסק קשיח יש איזה פקודה שאני צריך, או שאין לי בררה רק לפרמט את החדש...

תודה לעזרים .

פורסם

הייתי ממליץ לך אם כבר רכשת דיסק חדש, אז תפרמט שיהיה לך מערכת נקייה. ואם אתה מתעקש להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק החדש. אז תעשה קובץ - GHOST בעזרת התוכנה - NORTON GHOST ...ואת השאר פשוט העתק הדבק.

פורסם
  • מחבר

נכון אחי קראתי עכשיו מאמר ב ynet על ה norton ghost ובכלל שכחתי ממנה זאת תוכנה מאוד מוכרת ,אבל אני יפרמט כמו

שרשמת למרות שרק לפני חודש פירמטתי ,

פורסם

הצעתי לך תפרמט. ביחוד אם אתה מריץ את מערכת ההפעלה כמה חודשים. אחרי פירמוט והתקנת מערכת הפעלה, תיצור קובץ GHOST כפי שהצעתי לך. ואז על כל תקלה במערכת ההפעלה פשוט מפעיל את הקובץ, ותוך 10 דקות יש לך מערכת חדשה כביום היוולדה...

פורסם
  • מחבר

קודם תודה לך עלהעזרה .אחי חוץ מלהתקין מע'ה אני לא יודע לעשות קובץ GHOST אני אף פעם לא עשיתי כך שאם יש איזה מדריך

שמסביר אני יודה לך מאוד.. :nixweiss:

פורסם

אותו מחשב, רק HD שונה ? תשתמש ב norton ghost

פורסם

max74 אשמח לשלוח לך מדריך, ולא רק מדריך אלא גם את התוכנה בגירסת מיני ששוקלת 1.4mb שאתה מתקין על דיסקט. והמדריך מצויין מלווה בתמונות. כך שלא תיהיה לך שום בעייה בהפעלתה. התוכנה אמנם קטנה אבל גדולה בביצוע...

פורסם
  • מחבר

duk4u הרבה תודות לרצון לעזור האמת אני גם נעזרתי עם המדריך שרשם fireskill ותודה לך. התוכנה של norton ghost חיפשתי בגוגל ורוצים תשלום

עבורה norton ghost 9 לכן אם זה באמת ניתן לשלוח לי אני מריץ xp home רק אם יש אפשרות שלא תטרך המייל שלי הוא max74@nana.co.il

וזה המדריך שתמיד נעזרתי http://users.tapuz.co.il/windows/win/articles.asp?id=76

כמו שרשם fireskill

הרבה תודות

פורסם

או קיי max74 שלחתי לך....

פורסם

על הודעות פרטיות שמעתם ? לא כל פעולה לא חוקית צריכה להתבצע על גבי הפורום.

פורסם

תודה על שהסבת את תצומת ליבי....

פורסם

max74 אשמח לשלוח לך מדריך, ולא רק מדריך אלא גם את התוכנה בגירסת מיני ששוקלת 1.4mb שאתה מתקין על דיסקט. והמדריך מצויין מלווה בתמונות. כך שלא תיהיה לך שום בעייה בהפעלתה. התוכנה אמנם קטנה אבל גדולה בביצוע...

אשמח גם אם תשלח לי את המדריך

פורסם

Look on U אשמח תגיד לאן...

פורסם

אפשר לפרטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים