פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים רציתי לדעת מה היתרון של צורב SCSI על IDE כמו כן אם אני מחבר צורב SCSI לבקר וההארדיסקים שלי מחוברים ללוח אז עדיין אני מנצל את הצריבהשל הSCSI או שזה קורה רק אם מחברים גם הארדיסק SCSI
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=20222;start=0תקרא, תשכיל, ואם יהיה לך שאלות,תפרסם בתארד כאן. זה למה לא נעלתי אותו.אם אין לאף אחד משהו חכם חלכתוב פה,או משהו חדש שלא נאמר בתארד הקודם, אל תכתבו.תודה.
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים מחבר אוקייבד"כ אני עוקב אחרי ההודעות ולא ראיתי שדיברו על כברהשאלה היא אם על המפרט שלי צורבYAMAHA SCSI 24X8X8יעבוד בצורה יותר טובה מאשר צורב IDE כמובן שההארדיסקיםשלי הם IDE אני פשוט יכול להשיג צורב כזה
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים לצורב שיש לך במפרט (yamaha 16*10*40) יש באפר של 8 מגה אבל אין לו טכנולוגיה למניעת uffer underrun.אם נדפקים לך דיסקים פשוט תוריד את מהירות הצריבה, אבל לא צריכה להיות לדיסקים הקשיחים שלך בעיה לעמוד בקצב.אין טעם להחליף צורב X16 בצורב X8 מה גם שזה לא בהכרח משנה הרבה.אל תשתמש במחשב במשך ה 5-6 דקות של הצריבה ולא צריכות להיות שום בעיות.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מחבר כן הוא דופק לי דיסקים במהירויות של 12X ו-16X מה שמוזר שב8X הוא עובד חלק עם KAZAA ועוד תוכנות ברקעאני לא מבין למה הוא לא צורב במהירויות גבוהות מ-8Xאולי זה משהו בהגדרות הסתכלתי במאפיינים של הצורב ב-WIN98 וה-DMA לא מסומן אני צריך להפעיל אותו?דרך אגב ההארדיסקים בבדיקות של הצורב יכולים לעמוד בצריבה גם של 40X כך שזו לא הבעיה
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים למה אתה בוכה צריבה ב8x בצורב SCSI זה 4 דקות (כמו צורב 32)זה לא נכון.מהירות הצבירה זהה בין סקזי לIDE, בהנחה כמובן שהם עובדים באוצו סטטוס. (אותו מספר ליד הX)
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים כן הוא דופק לי דיסקים במהירויות של 12X ו-16X מה שמוזר שב8X הוא עובד חלק עם KAZAA ועוד תוכנות ברקעאני לא מבין למה הוא לא צורב במהירויות גבוהות מ-8Xאולי זה משהו בהגדרות הסתכלתי במאפיינים של הצורב ב-WIN98 וה-DMA לא מסומן אני צריך להפעיל אותו?דרך אגב ההארדיסקים בבדיקות של הצורב יכולים לעמוד בצריבה גם של 40X כך שזו לא הבעיהברור שצריך להפעיל את ה DMA (לכל הכוננים)
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים למה אתה בוכה צריבה ב8x בצורב SCSI זה 4 דקות (כמו צורב 32)זה לא נכון.מהירות הצבירה זהה בין סקזי לIDE, בהנחה כמובן שהם עובדים באוצו סטטוס. (אותו מספר ליד הX)אינ יכול לחתום על מה שהוא אומר, לי יש צורב SCSI סוני (ישן) 8X שצורב תוך 5 דקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.