פורסם 2006 ביולי 619 שנים החיתוך בדלת נחמד (אם כי עוד קצת שיוף, וזה יהיה מושלם ) הגג אומנם לא לטעמי, (על טעם וריח..) אבל אתה עובד די יפה עם הדרמל מה עוד מצפה לנו בפרוייקט?
פורסם 2006 ביולי 919 שנים נראה לי השם זה אומר שהוא הופך מארז אחד למשהו כמו הטרנספורמר ממש ממש יפה שמע אני ממש מציע לך להשאיר את זה ככה משויף ולעשות על זה פרספקס זה יהיה בן בן בן בן בן זונה יש מדריך איך לעשות את זה עוד יותר חלק למראה כלומר שלא יראו שזה משויף שזה יראה כמו מראה
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר חזרתי אליכם !!! הפעם הבאתי עדכון ענק!!! של הפרוייקט . אוקיי..אז ככה סיימתי את עיצוב הפאנל הקדמי בעזרת בונדו וזה לא היה כל כך כיף צבעתי גם את כל המארז כולל הגוף בשחור חתכתי את חתיכות הפרספקס לצד וללמעלה וצבעתי בעזרת שבלונה שהכנתי את הדלת השנייה של המארז באדום ובעקבות התעקבות ההזמנה של ערכת הסליבינג החלטתי לעשות סליבינג במו ידיי אחריי הכל העברתי את הרכיבים והתקנתי את הביג טייפון ואת כל המאוררים במארז.....הנה כל התמונות!!!! נתחיל עם הפאנל הקדמי... עטפתי אותו בדבק נייר וחתכתי חור למאוורר 120.. והתחלתי עם הבונדו והשיוף.. שכבה ראשונה! שכבה שנייה ואחרונה... והצביעה! אני די מרוצה מהתוצאה אבל זה בקרוב יעבור צביעה נוספת ונעבור לגוף המארז... קודם הורדתי את רשתות המתכת של המאוורריים מאחורה ומקדימה... ואז חתכתיי חור למאוורר 120 מקדימה שבה ימוקם מאוורר הטורבינה.. ואז הצביעה! וככה יראה החלק הקדמי עם הפאנל והטורבינה.. אני יודע שזה לא נראה משהו אבל זה עוד יעבור תיקונים וונעבור לצביעת הדלת והגג!! קודם כל ניקיתי את שניהם במדלל כדי להסיר שומנים שהצבע יתפוס יותר טוב... ואז שמתי פריימר ואחריי זה צבעתי.. אחר כך חתכתי את הפרספקס לגודל הרצוי לגג ולדלת וחיברתי אותו לגג עם סיליקון ולצד עם ברגים ושמתי את המאוורר בצד... עכשיו עברתי להכנת פילטרים למאוררים השתמשתי ברשת דבק מהיר וחלקים של מאווררים ישנים.. והנה זה מורכב על הצד... הרבה תמונות אה?!! ;D טוב זה עוד לא נגמר.... נמשיך עם הציור שעשיתי על הדלת...הדפסתי ציור והדבקתי אותו בעזרת דבק נייר לצד אחר גך בעזרת סכין יפני ומחוגה הכנתי לי שבלונה..וצבעתי עליה באדום... והתוצאה... הגענו לסליבינג!! כאן השתמשתי בבידודים כחולים(HEAT SHRINK) וב-blower כדי לכווץ אותם מי שלא יודע מה זה BLOWER זה מכשיר שמפיק חום אדיר שמגיע עד ל 650 מעלות וגורם לכיווץ ה HEAT SHRINK ...נעבור לתמונות.... זהו סיימנו עם הסליבינג עכשיו נעבור למארז בכללי אחריי ההרכבה...תמונות מכל הצדדים....!!! זה החלק הקדמי עם לוח שעונים ומודד את רמת הקול ויש לו רמקול באמצע ולמטה אתם יכולים לראות את הטורבינה.. הגג... הנה הגרילים מאחורה.. והצד עם הציור... והצד השני... העדכון הסתיים!!! מקווה שנהנתם ... נשארו כמה דברים קטנים לעשות והפרוייקט יסתיים...בעדכון הבא אני יביא תמונות מפורטות יותר עם עוד תמונות של פנים המארז...זהו לבינתיים!!
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים יפה מאוד מאוד! בהצלחה בהמשך. -כשאתה מצלם פעם הבאה תשתדל לא לזוז..(חלק לא קטן מהתמונות יצאו מטושטשות)
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים OMG! I knew this project has potential! Nice work! I wish I could have made some of those things to my little computer case :'( :xyxthumbs: :yelclap:
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים מממממממש יפה אח אח תעשה עוד שיכבה (צבע)עשית בצבע מט ? כמה שאני לא אוהב צבע מטהפרונט זקוק גם לצביע
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים נחמד מדוע צבעת באדום את הציור (שבלונה), ולא בצבע המשתלב עם צבעי המארז (כחול, אולי ירוק? ) בכל מקרה, עוד כמה "נגיעות" צבע בפנל הקדמי - רק יוסיף לו בקשר לפנים המארז, מתוכננים דברים מיוחדים? (בקרים, מעגלים וכו'?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.