פורסם 2006 ביולי 519 שנים שלום לכולם זהו הפרוייקט החדש שלי ה BLACK SPIKE הסתיים ועומד להימכר ואני יעלה לו עדכון אחרון בקרוב. התחיל החופש ואיך אפשר בלי MODDING !!!!בפרוייקט הזה אני הולך לעבוד על מארז Antec רגיל אבל הפעם הפרוייקט יהיה הרבה יותר מאורגן ומצעוי מכל הבחנות וזה מתחיל מהחיתוך ועד לצביעה.לפניי יומיים ארגנתי פינת עבודה אחרת ואז יצאתי למסע קניות בנועה מחשבים ובפנדה מחשבים כך שכל החומרים ומוצריי המודינג כבר אצל ואפשר לעבוד ברצף בלי לחכות לדבר חוץ מערכת הסליבינג לספק שתגיע בקרוב מאוד.... למי שחושב לעצמו למה קוראים לפרוייקט TransFormer זה כי הצד יהיה מעוצב בדיוק כמו הTRANSFORMER של SUNBEAM חלק יחשבו שזה לא מקורי להעתיק משהו אבל בשבילי זה נראה מאוד יפה המארז יבוסס על אפקט תאורה מרכזי כחול וכמובן UV גם בוא נעבור לקצת תמונות!!! הנה פינת העבודה שלי שממוקמת במרפסת שלי וכל הציוד בה.. אלה כל פחיות הצבע שלי:צבע מט שחור,פריימר,אדום,כחול,כסף) זה ציוד האלקטרוניקה שלי וליד יש את הסיליקון הבונדו והמקדחה ועוד דברים.. זאת פינת החיתוך והיא די נוחה הדרמל שלי עם הציר הגמיש החדש והדיסקיות לידו(426) הנה הפרספקס בגודל מטר על מטר!! ובפינה זו יתבצעו כל הצביעות... ונעבור לציוד המודינג ... אלה הפותחנים לחיבורי המולקס ושאר חיבוריי החשמל קניתי גם את הBT ... ונעבור למארז!!! הנה המארז לעומת המארז של חבר שלי.. טוב קיבלתם מבט על הפרוייקט בקרוב מאוד אני יעלה את התמונות של החיתוך אז ביי בינתיים!!!
פורסם 2006 ביולי 519 שנים יש לך אחלה סביבת עבודה למודינג , ואחלה כלי עבודה למודינג . בהצלחה בהמשך,ותביא הרבה תמונות
פורסם 2006 ביולי 519 שנים נשמע פרוייקט מעניין... כמו שאמרו מעלי, יש לך הרבה כלים ומקום נוח לעבוד בו, נראה שיהיה כיף.... בהצלחה!
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר Tת כל ציוד המודינג קניתי ופנדה מחשבים ובנועה מחשבים את כל Mיוד האלקטרוניקה היה לי כבר בבית ואת האביזרים לדרמל בהום סנטר צבע קניתי ב ACE ובונדו קניתי ב AUTO DEPO
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר חזרתי אליכם !! אחריי יום מאוד מפרך של עבודה קשה!! אתמול ציירתי והכנתי את דלת הצד ומשטח הגג לחיתוך והציור עליהם לא היה קל זה לקח לי כמעט שעתיים והיום ישבתי מ 11:00 בבוקר עד 21:30 בערב הגעתי למצב שהיו לי רסיסי מתכת בכל מקום בגוף וזה לא נעים כל כך אבל התוצאה תמיד מענגת!! בסוף החיתוך הורדתי את הצבע הקיים בעזרת משייף כדי להכינו לצביעה חוזרת בצבע שחור מי שחושב לעצמו למה אני עושה זאת.... זה מפניי שהצבע הקיים ממש גרוע!! ויש עליו מין בליטות אם תסתכלו מקרוב בתמונות תשימו לב לכך טוב סיימתי עם הדיבורים נעבור לתמונות!!!!! הנה תהליך הביצוע!! של דלת הצד.... קודם כל הדבקתי דבק נייר.. אחר כך סרטטתי את הציור שרציתי כלומר כמו ה Transformer .... וכאן מתחיל תהליך החיתוך ובפעם הראשונה השתמשתי במשקפי מגן שהם די נוחים!! והתוצאה! לפניי ואחריי שיוף! סיימנו עם הצד נעבור לחלק העליון!! מקווה שאהבתם מחכה לתגובות אני יחזור בקרוב עם עוד עדכונים ביי בינתיים!!...
פורסם 2006 ביולי 519 שנים הגריל של הדלת (לא הגריל העיגול של המאוורר) דק מידי תשיף אחרי זה עם הנייר הכי עדין שיש כדי שאחרי שתיצה\בע זה ראה חלק ולא יראה כאילו עשיתה עם מיברשת
פורסם 2006 ביולי 619 שנים וואי רק עכשיו שמתי לב לרב מודד שלך פששש שתידע שהוא בן הטובים וכמו שאמרו אל תשים ככה תביג טייפון עכשיו תנקה עם נייר ואז תחטה עם אלכוהול (לא חובה 99
פורסם 2006 ביולי 619 שנים הבחור מוכשר הא? יפה מאוד , נמשך כך , ותזהר עם הגריל האמצעי של הצד הוא דק מידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.