פורסם 2006 ביולי 419 שנים לפני כמה שעות התחיל משהו מוזר במחשב שלי..שיחקתי במנג'ר 06 ופתאום כל התצוגה נהייתה גדולה יותר אחרי כמה שניות זה ירד ועכשיו זה עולה ויורד..מה שאני רואה שכל התצוגה נהיית יותר גדולה כאילו הרזולוציה גדלה לאיזה 3000-2000 עעכשיו שאני נותן מכה על המארז או המחשב זה חוזר לקדמותו ואז אחרי שניות שוב הכל גודל...זה יכול להיות הכרטיס מסך??
פורסם 2006 ביולי 419 שנים תראה אחי תכבה תמחשב תנתק את כול החוטים תוציא זיכרונות תוצא כרטיס מסך תנקה אבק אולי זה גורם לאיזשהו קצר קטן או משהו אחרי זה תדליק תמחשב תוריד דריבריים חדשים תתקין אותם תסדר ברזולוציה 1024*768 הכי טוב לפי דעתי ואם אתה מוריד דריברים של NVIDIA על תוריד תהכי חדשיים תוריד גירסא אחת לפני כי החדשיים עושים בעיות
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר זה המחשב הישן של אחי...ג'יפה 2 ככה שאני חושב שאין כבר דרייברים תואמים לכרטיס או תומכים בו...אני עם דרייבר 7.2 משהו כזה...עשיתי 5 ריסטרטים למחשב ניקיתי אבק פשוט התצוגה גדלה כל שנייה ורק אם אני נותן מכה למסך או למארז זה חוזר לגודל רגיל, ואחרי חצי דקה שוב הרזולוציה גדלה בלי פרופורציות עד שאני לא רואה את שורת המשימות ואני עם מסך 19"
פורסם 2006 ביולי 419 שנים שמע אולי המגעים של הכבל של המסך פגומים ניסיתה לבדוק תעניין אמממ...או אחי כנס ל DXDIAGstart--run--dxdiag---enter--displayואם יש לך עיברית אזהתחל--הפעלה---תרשום--DXDIAG---תלחץ אנטרותעשה TEST ל DIRECT3Dו DIRECTDRAW
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.