עבור לתוכן

הנצחתו של אריק שרון בגשר חדש בירושליים

Featured Replies

פורסם

בניגוד לרבין שעשה 0 דברים טובים למען המדינה.

נראה לי רבין היה מבין משחררי ירושלים במלחמת 6 הימים

• תגובות 69
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה צריך לסרב פקודה, ההתנתקות זה פשע מלחמה בעיקר של ההנהגה, בד"כ לא של החיליים, בניגוד לעמונה שהשוטרים ימח שמם כולם אנסו, הכו, פצעו קשה, והתעללו במנתחלים ומתנחלות שמראש לא התנגדו.

מה אתם רוצים שאני אגיד על מלחמת לבנון? הוא עשה צעדים נכונים אבל המלחמה לא הייתה הצלחה כזו גדולה בכלל.

בכלל אני לא כלכך אוהב שמעריכים מפקדים בארץ, צהל זה צבא עם פיקוד חלש מאוד וחיילים טובים מאוד (פעם מישהו חכם אמר שצבא צריך להיות עם חיילים מעולים ופיקוד חלש או חיילים חלשים ופיקוד חזק, אם שניהם חלשים זה צבא גרוע).

אני מודה ששרון נלחם למען המדינה, אבל עשה גם הרבה דברים רעיםוגנב מהמדינה.

בניגוד לרבין שעשה 0 דברים טובים למען המדינה.

אני סיימתי להגיב לך.אתה פשוט זבל אנושי.
פורסם

נראה לי רבין היה מבין משחררי ירושלים במלחמת 6 הימים

חחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol:

תקרא קצת ספרים עם עדויות של אנשים שהיו במלחמות ישראל, ספרים שכתבו אחרי 30 שנה שאנשים שפכו הכול, לא דווקא את הדברים הרשמיים.

רבין פחדן לא נלחם לעולם, אפילו לפקד לא היה לו אומץ הוא ניהיה חולה כל מלחמה.

פורסם

אז זה מה שהיה בעמונה? אונס המוני? איזה מגניב, חבל שלא הייתי שם :smile1:

פורסם

אז זה מה שהיה בעמונה? אונס המוני? איזה מגניב, חבל שלא הייתי שם :smile1:

אם אתה בקטע של אונס המוני לך לבית של אמא שלך היום בלילה תראה אותי ועוד 20 חברה.

למה ללכת רחוק עד עמונה? גם בעמונה זה היה עם המון דם אלימות, הכו מתנחלים עד פציעות קשות.. היום זה יהיה מרצון. כדאי לך!

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

אם אתה בקטע של אונס המוני לך לבית של אמא שלך היום בלילה תראה אותי ועוד 20 חברה.

למה ללכת רחוק עד עמונה? גם בעמונה זה היה עם המון דם אלימות, הכו מתנחלים עד פציעות קשות.. היום זה יהיה מרצון. כדאי לך!

hhhhhhh :xyxthumbs:

פורסם

היה צריך לסרב פקודה, ההתנתקות זה פשע מלחמה בעיקר של ההנהגה, בד"כ לא של החיליים, בניגוד לעמונה שהשוטרים ימח שמם כולם אנסו, הכו, פצעו קשה, והתעללו במנתחלים ומתנחלות שמראש לא התנגדו.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

חחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol:

תקרא קצת ספרים עם עדויות של אנשים שהיו במלחמות ישראל, ספרים שכתבו אחרי 30 שנה שאנשים שפכו הכול, לא דווקא את הדברים הרשמיים.

רבין פחדן לא נלחם לעולם, אפילו לפקד לא היה לו אומץ הוא ניהיה חולה כל מלחמה.

eehhhh טעות.

רבין היה המגד של סבא שלי בחטיבת יפתח, לך תמכור את השטויות שלך לאחרים.

פורסם

*פלמ"ח פלמ"ח פלמ"ח*

כבר הספקתם לשכוח?

ואגב, למי שיש רק להגיד מילה על מלחמת לבנון- אבא שלי היה שם ב 82, הוא היה אחד מאלו שדפקו בטנק ושלחו אותם פנימה עד ביירות בפקודת שרון דאז. יומיים לגור בטנק באמצע ביירות שיורים עליהם מכל כיוון. ושאני אומר "טנק", אל תחשבו על מרכבה 4, זה לא היה.

כל זה, והוא מעריך את שרון, מאוד.

פורסם

- לא משנה :P -

פורסם

נכון

פורסם

מה אריק שרון ניפטר כבר ? :o אני כבר לא רואה חדשות פיי

או שלא ניפטר ? :s05:

פורסם

הוא עוד לא נפטר, אבל הוא דיי מת...

פורסם

אה אז אני לא פיספסתי משהו :-X

ביטוי שלו הוא או גוסס או נפתיי

הוא היה איש טוב מה לעשות כדי להשיג 2 ציפורים צריך לוותר על אחת היה מיקרים שאומרים שהוא עשה משהו ואנשים נהרגו אז זהו שלא הוא עשה מה שטוב נאמר היה 5 איש ועוד 2 אז הוא הציל את ה5 ואת ה2 היה אלול להפקיר אבל מה לעשות אי אפשר הכל (דוגמא זאת לא יקיימת באמת )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים